feels like heaven.


Okej, så alltså som jag har förstått det är de valborg imorgon, och som vanligt MISSBRUKAS det ofantliga mängder alkohol. Jag har bestämt mig för att bryta trenden och faktiskt vara nykter på dagen när jag är i Uppsala. SHIBBY!! 
Hur soft och ballt är inte det liksom. Så kanske man för en gångs skull kommer ihåg vilka man träffar, vad man gör och vad man säger. Känns som en bra idé.

Jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig, och jag vet inte hur ag ska se ut i håret eller vad för sminkning jag ska ha.. gaah! detta tar död på mig -.-

...



HAHA SABBE!!

Jamie <3



  

Your hair, your eyes, your old Levi's

Nu sitter jag hemma hos Sofia, pysslar om Jamie lite! Han är så söt. Jag har klippt fisan idag och lovat att jag ska gå på fotbolls match med henne. Det kommer bli kul, haha undra vilka som spelar där liksom.
Varit på högbergs har jag också, så nu har jag tre kopior av mitt betyg, och jag har skrivit ut mitt CV, så nu är jag fit for fight nästa vecka när jag ska till arbetsförmedlingen och argumenterat för mina rättigheter om ersättning nu när jag inte har något jobb. Önska mig lycka till! ;) Peace.

Jag har också kommit fram till att jag älskar Lois och att hon är kind of bästigaste någonsin! :)

Fix.

Jag är uppe med tuppen :) Har sovit hos Louise så att jag skulle komma upp ur sängen för en gångs skull. Och bara för att jag är på så bra humör och så pigg idag så ska jag ta itu med massa saker. Ska bland annat ta mig en tripp till högbergsskolan! 

Nu ska jag borsta tänderna! Puss

Rosett frisyr!


Titta, en rosett i mitt hår :) Tycker den blev väldigt bra för att vara vårat första försök :)


It's not that i don't like you.

Idag har jag umgåtts med Linnea, Louise och Malin. Vi har suttit ute och pratat, fått klarhet i vissa saker, med det mesta är fortfarande suddigt. Senare på kvällen så åkte jag och louise och solade, det var skönt. As längesedan sist. Så nu känner jag mig ganska fräsch! Eller nej inte direkt, har inte hunnit duscha än men känner mig snyggare helt enkelt. :D Nu sitter vi och lyssnar på Eminem - don't approach me, hur bra som helst. Ska få låna hennes dusch jag eftersom att min fortfarande är ur funktion. Längtar tills det vlir klaer. Men det kommer ta kanske rcå veckor till. 

Nu ska jag få en rosett frisyr, spännande. 
Puss!

Sommar!


- Jag känner sommar, pool party (alternativt strand party) och drinkar! Eller? :)

your friends are jerks.

Knäppt, jag fastnar ju alltid för vissa låtar, men nu har jag gått över gränsen, även för att vara jag! Haha, njut :) 



Your hair, your eyes, your old levi's,
when we kiss i'm hypnotized, 
you make me laugh, you make me cry
but i guess that's both i'll have to buy!

Mihi ^___^ 

...

PAX! Jag är längre än vad jag ser ut och vara, plus att jag har smalare ben, eller jag hade. Nu har jag inte det längre. Skit samma, jag sitter vaken och är alldeles övertrött. Ska till ringa till arbetsförmedlingen imogon och beställa tid, sen ska jag ringa lite andra grejer också. Sånna här hemliga som faktiskt bara mallis vet om. Häftigt! ^^

Jag har tänkt lite på de sju dödssynderna och kommit underfund med att jag i alla fall har två utav dom. Vilket är väldigt sucking med tanke på att det faktiskt är dödssynder. Och mitt liv kan bli helt värdelöst och kasst om jag håller fast vid dom. Så den första jag tänkte ta itu med är Lättja, jag skulle väl skamset kunna erkänna att jag är sjukligt lat och otroligt likgiltig, just för att jag är lat, att jag inte orkar ta ställning. Hur kasst är inte det liksom? Den andra ska vi vara tyst om. Det är för pinsamt. Och nej, det är inte frosseri :D 

Jamie


Åh, titta! Världens sötaste snutt <3

First date.

Haha okej, jag kom på en helt sjukt rolig grej när jag loggade in på min mail nyss, hade fått massa mail från "firstdate.com" och då slog det mig plötsligt att jag och Malin skaffade en date sida till mig förut, för länge sedan som tusan, någon gång i Januari. Och jag var ju såklart tvungen att gå in och kolla nu om det hade hänt någonting, and guess what, 53 love mail, 123 flirt och 3 gb. Poppis tjej, jag var dock inte en 10 rakt igenom. En 9,5 men vafan, det kan man väl leva med. Eller så är det helt enkelt dags för flera operationer! :D

Jaja, jag hade jätte kul när jag läste vissa brev i alla fall, kändes som att vara 14 igen och ragga på "snygga killar" långt ifrån där man bodde och så. Men sanningen är ju den att dom raggade på mig och jag var inte ett dugg intresserad. Bättre lycka nästa gång grabbar. 

This is me, not getting involved.

Sitter och väntar på att Malin ska komma hem, eller i alla fall att hon ska höra av sig så jag vet när hon kommer hem. Så jag kan smyga över till henne i stället för att sitta i min alldeles för uttråkade ensamhet. Dricka te satsar jag på, och talas vid. Jag har massor utav hemliga saker jag vill göra som jag ska lätta från mitt bröst! :) 

Det känns förresten otroligt skönt att ha sett He's just not that into you. Alla saker som man egentligen vet får en uppdatering, och det är kul att se de olika sakerna man varit med om själv. Hah, fick mig ganska många skratt genom den filmen faktiskt.

Men från och med nu, för att visa att jag verkligen inte bryr mig någonting alls. Så ska jag inte göra någonting alls. Hur smart är inte det liksom? Ja, jag vet, ibland kan det vara as jobbigt att vara smart. 

Nu ska jag gå ner och packa ihop mina grejer, sen söka lite jobb. :*



Crack a bottle.

Jaha, då hade jag ju pillat lite på min blogg och sådär tills den var relativt fin. Sen råkade jag trycka lite till och då försvann allt. Nu vet jag inte hur jag ska göra för att få tillbaka det, men det känns som att jag skiter i det just nu. Får vänta några månader. Haha.
Idag funderar jag på om jag ska göra slingor i mitt hår, eller imorgon kanske. Det kan ju bli kul! När jag fått min färg jag vill ha ska jag pallra mig in till sthlm och köpa löshår.. uhu, tur att det inte alls är någon stor process att få mörkt hår till blont! :p

Grey's Anatomy - säsong 4 avsnitt 9.

There must be something more.

Idag kommer förmodligen Alexandra hit en snabbis, då ska jag klämma! :o Annars så vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag, kanske gå till mammas jobb och duscha. Btw, min bakfylla sen fredags natten har gått över, soft, trodde aldrig att jag skulle bli av med den! Haha. 

Söker fortfarande jobb, det är ju helt hopplöst, speciellt utan utbildning -.- Men, snart kommer väl min tur också! ^^ 

Mys!


...

Snart ska jag kolla på Grey's Anatomy och äta Ben & Jerry's... Lyx! :*

hih-

Helgen har varit relativt lugn, i fredags så gick jag upp med Sofia till Ågren, satt där och drack öl sen bara öste det in folk, brudarna och pojkarna! Vi gick en sväng till brorsans sen tillbaka till Ågren, senare på kvällen gick vi hem till Johan och satt där och fortsatte dricka, somnade ganska hårt på soffan och vaknade till liv tidigt, som vanligt. Försökte få med mig Daniel ut och gå hur länge som helst tills Johan vaknade och då gick vi alla tre och handlade på hemköp och systemet. Sen gick jag hem till Louise och vi åkte till rullsand.. På kvällen var jag fortfarande jätte bakis så jag orkade inte göra någonting, sov mest men ALLA väckte ju mig minst 6 ggr ivar. Jäkla människor, men jag kämpar vidare! :D 
Idag hade jag tänkt att gå och hälsa på Sofia om hon är hemma. Senee, vet jag ej, sova typ. För imorgon blir det arbetsförmedlingen. Peace.

...


Jag blir så glad, och tänker på förr, när allt var så sjukt simpel, verkligen allt! 

...

Eh, snart klar med Grey's Anatomy, då blir det Laguna beach från början igen! :D Yeay! Fortsättning med the hills och the city såklart :D Soligt, men kallt... sucking. 

...

GOD, guy's are such idiots! Påminn mig att aldrig bli kär!

hm

Ja, nej, alltså jag vet inte mene jag är ju helt klart inte så deppig som jag verkar. Jag är jävligt glad faktiskt, allt det jag har skrivit och så är från Grey's Anatomy så stop it, det är inge fel på mig och det har inte hänt något! :D Blir bara jävligt känslomässigt involverad i alla jäkla serier jag kollar på... konstant! :D PUSS!

Hihi, funny..


the forbidden fruit always tastes the sweetest



I know, oh yes
I know that we can't
be together
but, I just like to dream
It's so strange
the way our paths have crossed
how we were brought together
hmmm, it's written in the stars it seems
Feel so nice
oh yeah you feel so nice
I'd love to spend the night
but I can't pay the price
oh no, no

And I'm flying so high
high off the ground
when you're around
And I can feel your high
touching me inside
and it's too much to hide

Back to earth
where did you take me to
I know there's no such thing
As painless love
well it'll catch us up
and we can never win
But ohhh
I feel so alive
ohhh
Just wanna hold you
hold you so tight

And I'm flying so high
high off the ground
when you're around
And I can feel your high
touching me inside
and it's too much to hide
And I'm flying so high
high off the ground
when you're around

Eller? :o

Happ, så helt plötsligt blev jag alldeles för trött på att inte kunna ha mina kläder längre. Därav träningen idag, eller ja. Alltså, det är ingen värsta träning sådär, ut och gå och sit up's typ. Men i alla fall, Magen och låren som behövs! 

Btw, att peppa till timbaland - bounce är typ bäst i hela världen!!!! 

MEN JAA MANNEN!


Lycka Lycka Lycka! SHIT vad jag har letat efter den här låten sen typ första gången jag träffade Andreas! Det var ju då skivan försvann!! MEN NU HAR JAG LÅTEN, WIIIHU, jag ska dunka sönder denna låt, tråkigt bara att jag inte har så mycket ba i min dator, aja, får helt enkelt bränna en skiva :D 

tell me sweet litte lies

women are fools, thats old news. 
so fight, fight for whats yours!

here is the truth about the truth 
- it hurts, so... we lie.

pink mist

Iih, alltså jag fattar inte vad bra grejer dom säger på Grey's Anatomy. Jag blir bokstavligt talat kär i honom/henne som har skrivit manuset! PUSS!

Uhu, den är braaa!


Lady Gaga - Love games

A boy and a girl and a (huh!) and a game ;)

Let's have some fun, this beat is sick 
I wanna take a ride on your disco stick 

I wanna kiss you 
But if I do then I might miss you, babe 
It's complicated and stupid 
Got my ass squeezed by sexy cupid 
Guess he wants to play, wants to play 
I love game, I love game 

Hold me and love me 
Just want touch you for a minute 
Baby three seconds is in it for my heart to quit it 

Datorn startar om, om 4 min och 32 sek...

Då vaknade man relativt tidigt idag då, alltså, till skillnad mot vad jag brukar göra. Så ringer väl Evelina snart, vi ska ta en promenad och bland annat lämna tillbaka en film till Kave som jag och Louise lånade igår. Ikväll blir det bara lugnt, jag antar att Perra kommer hit eftersom att mamma frågade om jag skulle äta hemma. (Blir alltid satsar mat när han är här eller när han ska komma) ^^ Tacos kan jag i och för sig inte påstå att det är någon satsar mat egentligen men ja, ni fattar grejen. 



...

Fredagen har varit sjukt lugn, men det som förvånar mig mest är att folk inte ringer och tjatar om att man ska dricka. Haha, min mobil har inte varit såhär tyst en fredag sen jag var 15 år. Känns som att mina glans dagar är över :D Lika bra det kanske. Jag har i alla fall varit hemma med Louise och kollat på film, rachel getting married eller något sådant hette den. Den var relativt bra, väldigt rörande så länge man lever sig in i den, men jag blir ju bara rädd när folk pratar om att gifta sig. Hah. 
Imorgon blir det lika lugnt, ska finslipa lite på mitt CV sen blir det till att söka jobb för hela slanten! Nu ska jag väl mest bara sova, PUSS

Underliga dag.

Idag sade Louise att man inte alltid vet vem jag skriver om i min blogg, antar att det hoppas från happiness till bitterfitta varannat inlägg. But don't worry, när jag kollar tillbaka på mina inlägg så fattar jag inte ett dugg ibland! Plus, jag vill inte skriva namn och sådär i bloggen, även om personen i fråga mycket möjligt har gjort bort sig totalt i mina ögon så är det dumt att hänga ut någon sådär. Vilket jag i och för sig redan gjort men om ingen annan än personen själv vet vem jag skriver om så känns det bara som att jag skriver av mig och inget mer med det :) 

Jaja, snart kommer Louise till mig i alla fall, jag tror att vi ska äta, men vet ej. 
Och.. Tack Mikael för att du kom hit och fixade mitt internet, det var väldigt snällt! 

Du, J, sluta upp! :) Peace

Ohja!

"You can spend minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened.. Or you can just leave the pieces on the floor and MOVE THE FUCK ON"

Det ska bli ett sant nöje att döda dig.

- Hemsk bok. Dock lite sämre än vad jag hade hoppats, alltså, nu ska jag inte vara den som är den men alla sa ju att den var så sjukt bra att jag bara var tvungen till att läsa den. Visst är den relativt fängslande och har bra stycken och så men neeej, pax för att "låt den rätte komma in", "snabba cash" och "aldrig fucka upp" var bättre. Och ja, det är de enda böckerna jag har läst det senaste halv året :p

Puss..

b

Happy, im so happy.

Shit, jag har varit på toppen humör heela dagen, och snygg! Soft som fan. Jag vet inte varför jag skriver egentligen men jag har inget och göra i guess that's why. Snackade med Sarah nyss, det blev lite ändringar, ska söka nanny jobb ist för Au pair jobb så att vi kan flytta ihop direkt när jag kommer! Det kommer bli så kul!! :) 

Det är ju dock en sak jag grubblar över lite titt som tätt, jag förstår inte varför du ska komma så olägligt snutt. Men ja, vi får se hur det går och sådär, hah, du kommer ju alltid ha en stor betydelse för mig i alla fall! ^^

Och förresten du, du vet förmodligen vem du är och ja nej jag tror såklart inte att du läser min blogg med tanke på att du bara är ute och gör massa dumma saker hela tiden. Men du stör mig, fett! Du gör så att min dag blir helt paj, kommer med massa dåliga bortföklaringar som inte håller någonstans. DU till och med försöker göra så att allt är mitt fel? Tror du att jag går på det där? Heelt seriöst, du är den största råtta jag har träffat på i hela mitt liv. Sluta att höra av dig, jag vill inte ha dig i mitt liv. Den där betydde mycket för mig. Så fuck off! 

Timbaland ft. money - fantasy "vad ska man göra, haha!" 
Peace.

Mäh.

Kan ju Evelina säga att jag sväljer insekter :(

Welcome to los angelos palm trees and drug stores

Fredagen var kul, väldigt lyckad faktiskt, jag hade trevligt, åt och dansade! ^^, Drack lite öl, inte så farligt mycket dock :) Lördagen var bara lugn, gick runt med Ev till lite olika fester, men gick hem väldigt tidigt och sov i alla fall! På Söndagen kom Alexander förbi mig och åt glass, vi satt i solen och pratade lite, sen gick vi hem till honom och grillade. Mys! ^^ 

Idag börjar jag bli sjuk, vilket är sucking, så jag har inte gjort så mycket. Har mest typ tagigt det lugnt och sovit. Men på kvällskvisten åkte jag lite bil med Linnéa och Lois, hyrde lite flm, snatch och Aladin. Iiih, aladin är både rolig, romantiskt och alldeles underbar! :D Älska barnfilmer. Men läskig!!!! :O Kommer väl dröma massa hemska mardrömmar inatt! :D 

Imorgon börjar dom riva badrummet, det ska inte bli kul någonstans, för nu kommer jag vara uppe med tuppen 3 veckor framöver. Sucking -.- 

Aja, sova till någon dålig film som jag har kvar på datorn sen tidigare eftersom att man inte får ladda hem nu... 
peace.

ouf! haha, take your pills!!

Sitter hemma hos Lou och väntar på att äggen ska bli kokta sen blire någon majonäs röra på dom, AS SATSIGT! Grillning och allt sen blire "utgång" på möbeln. Hoppas det kommer mycket folk och så! :) 

Lyssnar på mattis band ra! Det är faktiskt riktigt bra! :) 

Känner in skiten, det kommer bli fett ikväll! Peace out 

Sånna som jag borde inte få vara ensam.

Jag hatar mest av allt i hela världen att vara ensam, det är det sugigaste någonsin som ens kan hända min hjärna!! Så jag tror att jag cyklar mig hem till Lois och chillar med henne, eller något. 

Fortfarande så är veronica maggio 17 år min låt, som jag alltid vänder mig till vare sig jag är pepp eller depp. Och ja, imorgon är det ju lång fredag. då ska det tydligen supas, jag håller mig däremot nykter. det är faktiskt ett bra intiativ från min sida. 

jag är les på det här, på allt det där.
jag är less på dig, du är dum! :( 

- jag vill åka tillbaka till London, sarah min älskling, here i come.

men

jag vill inte att min bror ska flytta :'(

. . .

Snart kommer Lea, wii, vi ska röka och prata! ^^

mäh.

Idag har jag faktiskt inte gjort ett ugg, Stephany sov här men gick tidigt i morse för att hon skulle till Uppsala, sen sov jag lite, kollade på kyle xy oxh två filmer. Sen så skulle Fredrik komma förbi en sväng och snacka lite men han skulle jobba sen ikväll, det var ju lite tråkigt. Nu har jag precis sett ett avsnitt av sex and the city, känns som att honskriver väldigt bra saker i alla fall, eller jag menar, det är mest bara frågor utan svar men frågorna är bra, man kan måste komma på svaren själv. Att det är annorlunda från person till person liksom. 

Ev, ring mig! 

Ps, den låten som vann melodifestivalen eller något sånt där SUGER!! :)
puss

oh!

HALLÅ HALLÅ!!!!!! Jag har blivit nitad :( så nu har jag ett blåöga, mysigt va? - inte lätt att vara snygg, man får så mycket arga tjejer efter sig.. :(


nu ska jag dricka vin, steph kommer :) Puss.

of.

Väntar på att klockan ska bli 5 så jag kan gå och möta Ev vid tåget, sen ska vi gå till systemet och köpa vin, nog för att jag var där nyss men jag ska bara göra henne sällskap :) snäll Sara :) Ikväll blir det häng med Stephanie, det var ett tag sedan, så det ska bli jätte kul, men tyvärr så missar jag ju min man Oskar pga det, men det gör inte så mycket! :D 

ska försöka få med alexander och dricka vin ikväll också, eller han dricker väl sin whiskey som vanligt! haha :) jaja, får se hur och vart kvällen slutar :) Louise den jäkeln bangade i alla fall! 

aja, pusssamtpeace.

se upp!

Är med Linnéa och Louise, vi ska kolla på världens läskigaste film och äta fruktsallad, spännande ;) känner att jag har fått in stämmningen för det här med skräckfilmer nu, det tråkiga är ju efteråt, blir ju såå jäkla rädd. Hah, alltid när jag går hem från Ev på kvällarna så är jag as rädd, även om vi inte kollat på läskigheter. Små barnen förföljer mig :o 


Nu ska jag kolla på film :) Puss.
ps. alla är inte lika hemliga som du, hallå!! :) 

oj

idag var jag uppe jätte tidigt. gick till tandläkarn sen hem till evelina för att få med henne ut och gå, men det gick inte så bra, hon kom och låste upp dörren sen gick hon och lag sig igen :p
imorgon blir det eckerö med ev ^^ det kommer bli mysigt! :) puss

psst

... sug min slaka :o

ev är ett offer :*

RSS 2.0