magnifique chanson <3

bien qu'il ait été si courte romance 
est-ce quelque chose que j'aurais dû comprendre 
chances réelles venir une seule fois 
ne pense jamais, ils seront deux 

fuck fuck 
l'enfer, il aurait été vous 

Det är BARA kärlek!



Asher Roth snälla gör ett nytt album! Jag har på något skumt sätt redan lyckats lyssna sönder ditt.
Jobb nu. Peace och peace!

...

Nu sitter jag och väntar på min mormor som ska köra mig till jobbet, hon är snäll hon! Igår jobbade jag kväll, det gick bra, jag är fortfarande lite seg men hela sjukdommen jag har vilar över mig klarnar nog upp ganska snart :) 

Jag har planer på att färga håret, vilken färg tänker jag inte säga hah i och för sig, alla som känner mig borde ju veta. Och jag tror inte att jag har speciellt många läsare som inte känner mig :p Men i alla fall, skulle göra det denna vecka men jobbar när andra inte jobbar och andra jobbar när jag inte jobbar så det blir lite svårt att matcha in så att någon kan färga. Så det blir nog nästa vecka i stället. 

Ska jobba med Linnéa och Mathilda ikväll :) Puss

:)

"I have heard there are troubles of more than one kind. Some come from ahead and some come from behind. But I've bought a big bat. I'm all ready you see. Now my troubles are going to have troubles with me!" 

Nu har jag suttit och lyssnat på Westlife i typ 3 timmar i sträck och är fortfarande fastklistrad på facebook fast det bara händer 1 sak i timmen typ. Wow, vilket liv man har. Kan inte alla bara fatta att jag är frisk nu och komma och umgås med mig? Haha.

Kära Kristoffer var här för ett tag sedan i alla fall, kom med cigg och salt laktris, vilken pärla! <3 Louise och Oskar kom också förbi en snabbis, snackade lite skit och drog :p 

Nu ska jag duscha eller något sen ska jag sova! :) På Tisdag blir det work again! Yeah. 
Peace.

Humdidum.

Sitter och kollar på sommarkrysset med mamma :) Måns, Timbuktu och Petter. Yeah! Känner mig betydligt bättre idag, nästintill frisk, är dock lite uttråkad eftersom att jag inte har gjort någonting. Men Mathilda kom förbi en snabbis idag, miihii! 

Har kommit på att jag inte kan gå runt och se ut såhär i håret, så jag ska färga det mörkbrunt, satan så het jag kommer bli. Nu ska jag återvända till mina kina puffar, min cola och min mamma! :) 

Jag vet diet skrev jag om igår, men en gång i veckan får ja! Haha! Puss

Diet!

Nu sitter jag med min mor uppe vid daton och kollar in recept till våran nya diet, man ska tydligen bara äta fett, nice!! :) Dock får jag inte dricka öl, redbull eller äta potatis, vilket kommer typ ta död på mig. Men men, jag kämpar vidare! Lär ju bli av med mina dåliga vanor förr eller senare. Nu känner jag att jag äntligen har bestämt vad jag ska tatuera men blev istället väldigt osäker på vilken fot jag skulle ha det, suck, alltid ska det vara något.

Förövrigt så har jag varit sjuk hela veckan sen söndagsnatten och haft i princip 40 graders feber sen dess, vilket suger enormt med tanke på att jag precis fått jobb och jag skulle jobbar 4 pass denna vecka. Men men, hoppas på att ta igen de någon annan gång :) Jag är i alla fall överdrivet less på att vara sjuk nu och har bestämt mig för at bli frisk, så jag blir väl det lagom till imorgon då! 

Finns inte så mycket att skriva eftersom att det har hänt nada denna vecka. Men jaja, hade fett och hoppas ni har kul ni som är ute och festar -.- 



Deppen här. Peace.

aussie hiphop ^^


Fortfarande sjuk, har varit det sen i söndags natt. Perfekt, kan inte jobba eller någongting :( 


they say that good things take time, but really great things happen in a blink of an eye

Var är du och vad gör du? Hade vi lite panik eller så? hm. 
Helgen har varit allt annat än lugn, inte speciellt rolig heller. Hah.
Men det är ju sånt som händer emellan åt. Eller ja, jag hade ju kul åt Jannica på lördags morgonen :p Marre var ju inte riktigt heller som hon skulle och mickan ska vi inte ens tala om. Haha.

Igår kväll var jag bara hemma och sov, fett skönt. 
Om någon vill höra bra hiphop, lyssna på Pez :) 
Australiensk hiphop is it. 

Aja, nu ska jag sova snart, jobb imorgon. Piz. 

Ett skepp kommer lastat. Med vadå? - Depp musik!


Regn suger.

Tristness.

Nu har jag varit ledig från jobbet EN dag och jag känner redan att jag vill jobba igen, jag har så sjukt tråkigt när jag bara sitter hemma och inte fan är det roligare hemma hos Sabina heller. :D Just nu känner jag bara att jag inte vill att det ska vara rötmånad och sådär så jag kan få ta mitt jävla hål någon gång. Plus att jag vill vara dunder rik så jag kan göra massa roligt skit! :) Men ja kämpar vidare och har kul i alla fall ja, verkar det som. 

Imorgon kväll kommer Mathilda och sover här, vi ska färga hennes hår och bara chilla. Sen på fredags morgonen sticker jag iväg och jobbar, slutar 13.00, skönt! :) Sen blir det till att börja fixa sig lite råsnygg så man kan vara skitsnygg till på kvällen då Robin fyller 25 år, wiihu. Jag är så jäkla taggad, det kommer bli dunder. Hoppas ja! :) 

You play your mind like a beautiful instrument! ;) 

Pax för att jag älskar den här låten.


Min helg har varit fet! Ska snart träffa Louise, sen sova sönder mig. Peace.

Helg!

Har gått dubbelt hela veckan och jobbar för första gången själv idag, det känns bra. Så skulle jag inte jobba förens på måndag men så kom dom och frågade om jag inte kunde jobba imorgon och på söndag också så det blir inget festande för mig inte. Imorgon när jag kommer hem från jobbet är det raka vägen in i duschen för att sedan åka till uppsala på parkhäng. Det kommer nog bli roligt. Men stannar då inte så länge med tanke på att jag börjar klockan 7 morgonen efter.
Annars är allt som vanligt i mitt liv, rullar på i högsta fart och livet är frid och fröjd så att säga. Så ska jag gå och hämta carro för att tvinga med henne ut och röka. Puss och piz.


RSS 2.0