soliiiigt!

Kyle Xy, sen jobb! När jag kommer hem ska jag sova jätte länge. :) Puss

hallåhallå!!

jag tycker att det är dumt att folk ser ner på strippor, jag tycker dom är as nice!! puss



...

Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss! Puss!Puss! Puss! Puss! Puss!


ps. Tyra Banks show SUGER!!

yes thats my spot!

Evelina - varför smeker du mig för?
Sara - tänkte om du tyckte att det var skönt.
Haha, bra tjejer! :)


shut the door.

Sitter hemma hos Evelina efter en händelserik helg! I Fredags åkte jag till Stockholm efter jobbet, i Uppsala hoppade Gustav, Malin, Mamma och Perra på. Malin har klippt sig, det var fint! I alla fall så åkte vi hem till Johan som nu bor i Gärdet. Där satt vi och chillade ett tag, eller dom, jag sprang mest runt och gjorde i ordning mig. Sen åkte vi ner på stan och käkade på en as ball resturang. Där vill jag äta igen. Eller ja, typ dricka, as soft häng.

I lördags så träffade jag min älskade tjockis Emma, det var så sjukt kul att träffa henne igen. Martin kom in till stan lite senare, han var det också sjukt länge sedan jag träffade. Två flugor i en smäll :) Vi pallrade oss till alvik för att gå på erotik mässan, men det känns lite som att jag hade för höga förväntningar, för det var inte så soft som jag hade trott att det skulle vara. Men ja, det var mysigt, jag drack öl! Plus att jag fick umgås med Emma och Martin.

Stripporna var i och för sig as softa. MEN (oho, but face) det var ju ganska tråkigt efter att man sett 5 st. Alla gjorde ju liksom samma sak. Killarna var mest bara EUI! Tessan tyckte att en utav dom var snygg! Vi skrattade mest bara åt henne när hon sade det och åt honom!


Jag har en hemlighet, som bara några vet ^^

puss i pannan!


mihii (",)

Sol idag igen, hur underbart är det inte? :) 
Ska bara äta frukost sen ska jag ut och sätta mig i solen ett litet tag innan det bär av till jobbet ^^ Sen blir det hem, packa en snabbis och springa iväg till tåget :) 

ps. clubbed to death är skiten. puss

ohlala!

psst... jag har färgat håret, busigt. ^^,

ooh,

Jobbat, färgat hår på evelina och nu sitter jag här! ikväll händer det inte speciellt mycket, ska väl umgås lite med eve och sitta här! imorgon ska jag nog färga mitt hår också, spännande! ;) 

ps. helgen kommer bli fet, kanske! ^^ 
puss

hii

happ, då har man snoozat i snart en timme! trött tjej. konsekvensena av det blir ju snabb dusch och snabb frukost för sen är det jobb :( vad som händer senare idag återstår ju att se. det kan bli intressant eller bara flyta på som vanligt ^^ jaja, pax för duschen! peace. 

riddare i skinande rustning!

Jaha, evelina lyckades åter igen skrämma skiten ur mig, men denna gång as mycket. hon bokstavligt talat tvingade mig att kolla på boogeyman 2 och jag blev så sjukt rädd! jag ska aldrig mer kolla på en skräckfilm, i alla fall inte om jag blir tvungen till att sova själv. när vi hade kollat klart skulle dom såklart ner och röka, och jag ville verkligen följa med, men dilemmat var ju då att jag inte skulle våga gå upp själv sen igen. trappor är inte min bästa vän. 
så jag skrev till andreas att han skulle ringa mig istället, då gick det alldeles utmärkt att gå upp i rummet, trots alla läskiga garderober och massa sånt där! ^^ nu börjar det i och för sig bli lite läskigt igen när ingen är här... -.- så jag ska kolla på bedtime stories och försöka sova... ska jobba imorgon juu! 

men peace på er, och puss!

nämeeeeeen!

sitter hemma hos evelina och har precis varit på bio, en shoppoholics bekännelse eller vad den hette, kändes lite som djävulen bär prada. men, den var väl bra i guess. men jag satt och skämdes genom hela filmen typ, förstår inte varför människor ska få bete sig sådär :D men ja, alla har ju sina sätt. nu försöker jag övertala evelina att kolla på en skit bra romantisk film men hon tycker att kärlek suger, så de var ju lite tråkigt.

puss!

mjii!

happ, har man ju jobbat och stått i, 3 timmar i sträck... mördarpass!! :) ätit kina mat har jag också lyckats hunnit med, fläskfilé i vitkol, förmodligen godaste någonsin, eller nej jag ljög, kyckling är godare! vill också berätta att jag inte har rökt på 3 dagar, eller ja, idag är den 3.e dagen, känner mig otroligt duktigt men samtidigt helt sjukt röksugen. nu sitter jag och väntar på evelina, ska föreslå en promenad i det softa vädret ^^, senare ska vi på bio, vilken är en hemlis! 

pussochså! 

hm,

Godmorgon! Nu ska jag är frukost sen jobba för första gången på typ 2 veckor, wiihu! 
Gud vad man alltid ska hålla på och jobba när man har andra sakar som man kan göra. 
Men dom dagarna man bara ligger hemma, nej då blir det inget jobb alls. 

Aja, peace. 

hi

såhär... godnatt! 
nu ska jag sova med alex, mys. vi ska pilla. 


ps, jag vill stå på den bron. med någon, kanske söt. kanske pussas, jag vet inte. 
den är fin i alla fall.

^^

Men guud jag vill ju! Typ nu, eller jag vet inte. jag vill och inte vill på samma gång. anledningen till att jag inte vill är för att jag kommer bara vilja göra mera, så jag kanske håller mig undan det, trots allt. peace.

:*


Jag hänger med min alldeles egna snygging Alexandra. Det var ju inte igår så att säga. Jag försöker övertala henne att baka kladd kaka med mig, det skulle vara sjukt gott. Hon ska göra en as hemlig grej den 7.e april, såå jävla nice! vi har kollat lite på ballar av stål och snackat massa skit om vad som hänt den senaste tiden :) Kul att träffa henne igen.

Ikväll blir det Linda Rosing ;) peace and sånt!

Iih,

You're kind of awesome :*

tror det kallas måndag.

Hallå, kan nästa avsnitt av heroes komma eller?! Blir tokig!!



Hej, jag tycker att du har jätte fint hår och snygga kläder, ska vi pussas?

Happ, i fredags var jag som sagt hos Malin och Gustav, det var nice. På lördagen handlade vi, klippte hår, duschade, drack öl, åt pizza och sen åkte vi tåg. Gustav hoppade av i Örbyhus för att gå på en födelsedags fest hos sina jobbarkompisar. Jag åkte vidare till Tierp och gick hem till Daniel! :D Det var kul, men när jag blev full fick jag för mig att jag skulle följa Emil och Adam till Christian.. Mindre bra plan, för Evelina stannade ju i Tierp :( 

Igår åt jag popcorn med Evelina och kollade på skräckis, vilket jag verkligen aldrig ska göra om, håller på och drömmer mardrömmar, vågar inte ens gå ut från mitt rum när det är mörkt :( Jag ska bara kolla på skräck om jag har en såndär häftig kille som Peter i Heroes som kan allt! 

Ps. Jag åt nybakat bröd i "morse" när jag vaknade, hur gott var inte derå?! :O
Peace.

explosions in the sky är bra.

Hm, vaknar upp hemma hos Gustav och Malin utav att det låter som tusan innifrån grannen. En unge som grinar skit mycket och tydligen en pappa som skriker och massa dunsar. Det var ett cpdåligt upwake :(
Nu ligger jag här och kan inte somna om, för det låter fortfarande en massa, Gustav och Malin däremot sover för fulla muggar.

Igår var vi här hemma och åt tacos, jag gick iväg på en fest i en halvtimme men det var ju inte mycket att hänga i gran! :) Massa okända människor :o Så jag kom tillbaka hit och snodde Gustav's och Malin's guestroom. ^^

Idag ska jag klippa Gustavs hår om jag fortfarande får det, :D Åh ja, sen ikväll blir det fest, Moses jag blir jätte ledsen om du inte är med oss, som jag har saknat dig i veckan!! :)

Pussochsånnadärpeacetecken.

vill du?

kan ju du ringa och väcka mig klockan 10 Fredrik -.- Det var elakt gjort. 
Jag somnade faktiskt om, men så terrar Louise mig kvar i tolv, då var det ju bara att svara och se glad ut ^^ Dom skulle tydligen festa hos Lars ikväll, vilket låter ganska kul faktiskt, han bor ju inte så farligt långt ifrån min bror. Så får se om vi går över dit en sväng kanske. Ska i alla fall till Gustav och Malin och äta tacos idag, det ska bli mys! 



imorgon ska jag nog umgås med Evelina under ett glas vin ^^, 

your hand in mine.

hela världens rastlöshet har samlats i min kropp! 
Inte kan jag sova heller. Det är jag alldeles för trött för.


det här är min biljett..

Sitter och kollar på boende i Hultsfred med Louise, funderar på om man kanske ska dra dit! :)
Nu blire solning, peace. 

badonkadonk

Ligger här i sängen nyvaken med Louise :) Vi ska äta satsar fruskost ^^ 
Missade Linda Rosing i Tisdags så jag håller på och laddar hem det nu, busigt. 
Sen skulle jag och Louise ut och gå i det "fina" väderet men får se hur det blir med det. 

peace.


it's just, now you'll have to dance, for the two of us.

Idag har inte jag gjort så mycket, kom hem i morse runt 9, sen så kollade jag lite på film och somnade. Vaknade klockan 2 igen och då började jag söka jobb. Lite här och var eftersom att jag verkligen inte vet vad jag vill, egentligen. Det skulle vara skit soft att bara ha massa pengar utan att behöva göra någonting ^^ 

Idag ska jag bara ta det lugnt och äta! Hah, maaat :) Menee, ah, peace på er.

Du är en bra.


Mäh, jag är helt såld på låten just nu ju! ^^

Sitter med Evelina nu och vi funderar på om vi ska åka till Gävle och dricka vin, eller ut till Emil som tydligen bor mitt i skogen. Det låtar ju mot Emil, jag förstår egentligen inte hur jag kan gå med på det, man har ju för fan inte ens mottagning :p 

Igår drack jag öl, det var kul, men jag blev aldrig full, enligt mig själv. Enligt Evelina blev jag ganska packad! :D Äh, nu ska jag dricka vin. Peace <3

Helgen.

I fredags så packade jag väskan och gick hem till Evelina, började gör ordning mig och så, sen kom Mathilda och Sofie. Chillar, dricker lite sen åkte vi hem till Adam där det var ganska mycket folk. Festade där hela kvällen och trippade hem runt 4. Jag och Evelina gjorde världens vurpa, credd till den! :p 

i lördags så hade vi en fest vi skulle på men dom beslutade sig för att åka på krogen. Så jag åkte hem till Daniel i stället. Där var Johanna och Peter, kvällen slutade i total fylla och sådär! Kneeept hur de kan blii. 

Idag har jag bara tagit det lugnt, varit ute och gått och umgåtts med Mormor, morfar, mamma och Johan. Gustav och Roger kom förbi en snabbis också :) 

ps. du är en söt :*

usch, :/

Jag kan inte hjälpa det, men jag tycker verkligen att du är äcklig och jag blir sjukt sårad samt besviken varje gång jag ser dig :( Det sårar mig hur du tänker. 

Nu ska jag äta kina puffar och sova... Peace.

men ONT!

Jaha, då var man uppe astidigt idag igen. Har varit det tre dagar i sträck eftersom att min jäkla hals hindrar mig ifrån att sova. Är ju relativt trött måste jag påstå. Igår hade jag så ont i halsen att jag inte ens kunde svälja, fast jag hade fått penicillin på morgonen. Det resulterade i och för sig att jag mådde ganska bra på kvällskvisten. (runt 9) But still, feber och hals ont. I natt har jag vaknat 2, 3, 4, 5 och 6. Vid sex orkade jag inte försöka somna om längre. Min nätter suger. Så ikväll blir det lugnt för min del. Mathilda kommer väl över hit och ser på en film eller något :) 

Nu ska jag sociala med mamma som åker till jobbet om 1½ timme, sucking -.- Peace.

Kallt te är fan inte gott!

Kan ju jag sakna Gusten helt ofantligt mycket!! Vill tillbaka till London en sväng. 

Då har man varit vaken i 40 minuter då, sjuk och jävlig. Ska alltid hålla på och vakna typ rekord tidigt när jag är sjuk. Det suger, kan jag inte bara få sova bort min sjukhet i stället?! I alla fall så gick jag upp och gjorde mamma sällskap innan hon skulle till jobbet, drack te och kollade på foton! Mhm. 

Skulle egentligen följt med Sofia och Linnéa till Arlanda idag och lämna av Sofia och Jamie, men jag känner mig faktiskt väldigt mycket för sjuk för det. Har ju feber samt halsfluss så det känns lite beiget. Haha, Mathildas uttryck! Helt sjukt :p 

Nu har jag fått hem sista avsnittet av Heroes så jag ska kolla loss lite på det sen vet jag inte riktigt, kanske ladda hem sex drive som Robin tipsade om. Så får hoppas på att den är bra då! :) 

Peace!

jag suger på rubriker.

Jahapp, då har man sett ännu ett avsnitt av heroes, jag vet inte riktigt, det känns som om det spårar lite, det händer liksom lite för mycket på en och samma gång. Eller ja nej, jag vet inte. Det är ju fortfarande skit bra. 



Snart ska jag titta på den rätte för Rosing med min mamma! :) 
Skulle egentligen till Linnéa med Louise men jag var för sjuk, sen så kände jag att jag ville dit i alla fall men då bangar hon. Den jäveln :p Men jaja, får träffa henne imorgon i alla fall när vi åker och Lämnar Sofia vid Arlanda. Sucking -.- 

Aja, krya på mig och peace på er. 

pussi


"you're my life now"
Aw, kan man bli annat än kär när man kollar på Twilight? 


uh-

http://www.betseyjohnson.com/ ^______________________^



mhm...


Ge mig hennes hårfärg då! 

Jag är ledig idag, det är min mamma också!! :) Och idag ska vi äta köttbullar, potatis och sås, hur gott är inte det då?! :D 

Pax Pax Pax!!


Pax för att jag har paxat dom här skorna. 
ps. jag är en trött. 

pis

Betsey Johnson


I think i'm in love! 

the cutest boy i've ever seen


Kollade på Slumdog Millionaire för en liten stund sedan, men du, vilken bra film. Förstår att den fick så många olika Oscar. Det är faktiskt den bästa film jag har sett på länge. Så om ni får chansen, se den för tusan!! :) 

Nej, nu blir det heroes. Peace!

well, guess what?



Sitter hemma hos Jimmy och kollar på elaka hundar med Louise medans Lea bakar chokladbollar. Hur soft är inte det? :)

Imorgon SKA jag städa mitt rum, punkt slut. Peace.

Brillor är skiten!


Okej, efter allt fram och tillbaka erkänner jag att inte jag heller skulle banga på henne om jag var kille. Samtidigt är jag sjukt avis för att hon haft en av de snyggaste karlarna i Sverige :p ps. hennes musik är fet. 

Jag har faktiskt nästan precis vaknat. Eller ja, för 40 minuter sedan. Jag kännde att telefonen ringde alldeles för mycket för att vara klockan halv 12 när jag sagt åt alla att inte väcka mig, så när det slutar ringa och börjar ringa igen, så skyndar jag på med morgonrocken och springer ner och svarar. Det var Sofia, jag kollade på klockan samtisdigt som vi pratade och blev lite skeptisk, så jag frågade henne hur mycket klockan var. Och ja, jag hade sovit till halv fem -.- Nu skäms jag! 

Jag ska "hoppa" in i duschen och sen sticka över till Linnéa :) Får se om Louise är där också. Sedan blir det häng med Sofia också. Fan hon åker snart :( Kommer blir sjukt tomt utan dig och Jamie. Får bjuda hem Frida på mat lite då och då för att fylla tomrummet, haha! :) 

Det enda jag begär är att du ska förstå att det är fel! Peace.

Ps. du är en sån här söt kille.


- Jag känner mig så otroligt snygg såhär på kvällskvisten. 
Har precis blivit fri från min efterhängsna bakfylla.
Så nu när jag ändå är klar i skallen ska det bli heroes!! Yeay.

Peace.


Beck - Den svaga länken


Sitter och kollar på Beck med mamma och bror. Ganska trist att man redan har sett alla redan. Men men, bra söndags underhåll! :) Imorgon blir det "mormor" med Stephanie! :D Peace.

Pax!

Jag har ätit Kinamat med Mallis! ^^, 

Drunkass?

Jag känner mig ungefär såhär idag! :) 

Igår var det ju fest som sagt, var i Adams lägenhet, det började med Mig, Louise, Linnéa, Ida och Sara. Lite senare kom Sofia och Sabina. Jag, Linnéa och Sabina fick för oss att knata iväg till brorsans, jävla trevlig vistelse, men du.. Vilket drag!! Plus poäng till Ali! ;) Där träffade vi några karlar som följde med hem till Adam. Chillade där ett tag, sen blev det taxi resa den "långa" vägen hem, te, och sängen! Har väl sovit si sådär 4 timmar i natt (Y) 

Hade en trevlig kväll i allafall, detta får vi göra om brudar. Men då kan ju inte fison vara med för hon åker ju på onsdag. Dumma! 

Peace.

Ohja!


Har precis stigit upp och gjort mig redo för lite systemshoppande :) Malin kommer väl hit vilken sekund som helst och gör mig sällskap ner på "stan". Så ikväll blir det ferre. Peace! 

Vad hände?


Jag har  kommit underfund med att det skulle varit softare att växa upp i typ Uppsala och flytta ut till Tierp senare när man blev äldre, då alla har vuxit på sig och mognat till lite. Nu sitter jag inte och påstår att jag är otroligt mogen, för det vet jag mycket väl att jag inte är :D Men ja, jag tycker det skulle vara skönt, då skulle man förstå lite på ett annat sätt hur soft Tierp egentligen är! 

Imorgon ska jag dricka alkohol med Linnéa. 
Fisan, fixa barnvaktis! Peace.

Hemmafester och en stulen bil



Nu har man varit och tränat, hurtbulle. :)
Snart kommer Linnéa hit så ska vi börja laga mat! 

Fick nyss reda på att Sebastian kommer hem nästa fredag! Yeah, party på lördagen alltså! :) Peace

Thank god it's friday!

- Jag känner dragnigskraften! Vill ju bara ha den. :)
Just Cavalli

Thank god it's friday.


Skatare <3

Snart bär det av till Uppsala för att träna på fyrishov, dom har typ softaste gymmet någonsin! Sofia kommer förbi här också alldeles straxt för att hämta "hennes" väska :) Senare ikväll blir det som sagt middag med Linnéa. Mys. 

LC rules!



Lauren Conrad designar så sjukt snygga kläder. Det är inte sant.. 
Vill ha hela hennes vår kollektion. 

Dubbelmoral!!

Jag såg alldeles nyss att först skrev jag ett inlägg där det stod: "love the song, hate her". Sen inlägget efter det står det i rubriken: "is it just me, or is veronica the shit?" Vad hände där liksom? Här har vi ju en tjej som verkligen inte kan hålla koll på vad hon gillar och inte! :) 

Jag är ju skadligt duktigt. Det är någon som varit in på min msn nu i snart 6 månader och skrivit till folk lite titt som tätt men jag har inte orkat brytt mig. Men idag så tänkte jag att det fick vara nog och bytte lösenord på allt jag vet att jag har! Kul att jag glömmer bort lösenordet till min hotmail efter 5 minuter. Och när jag skiver att jag har glömt det så säger dom att dom skickar till min mail, okej tyckte jag och tänkte inte mer på det. När jag väl skulle kolla om det kommit fram eller inte så kom jag på att jag kan ju inte gå in på min mail för jag kan inte mitt lösenord (I) Smart tjej! 



Jag är sjukt sugen, hoppas mamma går med på det! :)

Is it just me, or is Veronica the shit?



Jag längtar, längtar, längtar!! I wanna do my makeover right now! 

Linnéa, ska vi laga mat imorgon kväll? Eller är du upptagen? Peace!!

Fläsk.


Imorgon ska jag förmodligen träna med Louise och Linnéa. På kvällen vet jag inte vad som händer, Gustav min bror ska ju vara i Tierp och Malin skulle till sin mamma så det blir inget besök där. Kanske kikar förbi Sofia då! 
På lördag ska Malin klippa mitt hår (jippi) på kvällen kanske det blir ferre, det beror ju på min sköna böna! :) Söndag blir det chill, i guess! 

Btw, love the song, hate her! 

Det är ju alltid kul med 2.



You made it, är du nöjd nu?


Ska vi?


Heroes i mitt hjärta! <3

Håna oss, vi rör oss ni står still..

Idag har jag varit med Louise hela dagen, det har varit sjukt mysigt. Började i och för sig inte alltför pepp i och med att vi försov oss typ 3 timmar. Som tur var hade vi ju inte direkt någonting att passa men vi skulle ut och gå, fixa lite saker och komma iväg tidigt till fyrishov. Men ja, skippade små sakerna samt promenaden och kom dit klockan 1 i stället. Vi simmade lite, badade bubbelpool, bastade, hade tävling i rutchelkanorna. Sen åkte vi med Oskar och handlade mat på Willy's. Det blev typ fläsk karé (?) Och någon konstig men väldigt god skruv potatis. Oskar är en mästerkock han. 
Sen åkte jag och Louise hem, Malin kom förbi mig en snabbis på kvällen, var ju tvungen att berätta om helgen. Och som alltid kom vi inte fram till speciellt mycket mer än bara stora frågetecken. Malin jag tror vi ska sluta med våra spekulationer faktiskt. 

Åter igen har det tagit ordentlig fart (HAHA) ehm, i Terpan. Det suger, och suger och suger. Men jag mår bra, har endast medlidande kvar! 

Peace.

Det här är något som inte ens har hänt.

Igår var jag hemma hos Evelina och sjöng Sing Star, hade väldigt trevligt faktiskt, det får vi göra om :) Senare dök vi över till Moses, dit kom det massa killar. JÄVLAR VILKEN HET MAN!! Får jag pussa dig? Men dryg dock, så det sög ju. Sen gick vi hem till Tobias, sen till Rasmus, sen till mig, sen till Tobias igen. Jävlar vilket liv det vart, haha! Allvarligt, jag tar på mig skiten. Alkohol är inte min starka sida. Men jag hade en jävligt rolig kväll i alla fall.

Fia, du är en underbar tjej! Hoppas att allting går bra för dig med allt!! :D
Jamie ska vi inte ens tala om, saknar honom så att jag går sönder!! :/ Men han kommer snart. Jippi.
Nu ska jag och fia traska ner till Affären bakis och jävliga. Handla mat som vi ska laga åt pojkarna. PS. Vi har bastat idag. DS.

Peace.

RSS 2.0