thank god its friday.

Nej, Linnéa. Scoop och den där andra filmen man Scarlett var inte så bra. Dom sög. Hon gör alltid kassa filmen, eller konstiga, och det suger, för hon är så jävla snygg! Och jag vill att hon ska göra bättre roller i bättre filmer så kanske man uppskattar henne som skådespelare lite mer och inte bara hennes utseende.

Idag ska jag på fest i Strömsberg, nykter. Det kommer ju gå bra och vara kul. Faktiskt. Jag kör på den nyktra stilen nu, för jag pallar inte vara full längre. Att vara full suger, man gör bara massa dumma grejer. -.- På lördag ska jag stå i garderoben på Möbeln med Malin, Alexandra och Mickis. Så då blir det återigen en nykter kväll. VAD SÄGER DU NU DÅ ADAM?! 
På Söndag blir det lite chill med Malin tror jag och färgning utav mitt hår. Vad det kommer blir är as hemligt. Om Nicole var en täckmantel eller inte är också as hemligt. 

Nej nu måste jag rycka upp mig, har precis vaknat för att Jejje den tönten ringde och väckte mig, jag drömde att jag var kille och skulle ha sex med Adriana Lima så egentligen borde jag slå henne i ansiktet! Men ja. Tripp till jejje samt systemet nu! Sen blir det träning och fullbordad diet lista för hela slanten! Puss och en massa snusk.

Iih.

Idag har jag sovit jätte mycket med tanke på att det inte blev så mycket sömn på lördags natten/morgonen. Delvis pga av fylla och umgänge och delvis pga tydligen en tjock granne som spelar hårdrock på högsta volym. Sen när jag vaknade idag så kom malin direkt. Vi har bara hängt, jag tog åttio år på mig att göra mig klar för att gå till ICA, pinig tjej. Men vi gick dit och hämtade malins kamera som hon har beställt så köpte vi grädde också. Sen gick vi hem allmänt jävla nojiga båda två och gjorde i ordning potatis gratäng samt kyckling filé i någon god sås. Fett som fan, jag har kommit underfund med att jag faktiskt inte är så dålig på att laga mat som jag trodde. Jag är typ motsatsen, ganska jävla bra :mj

Nu sitter jag hemma hos malin och vi har precis käkat, helt mätt och ja full av ändlös väntan! Haha! Vi ska väl bara chilla i guess, sen drar jag hem igen för hon får fin besök. :D

Så peace på er och hade fett. (k)

Oth

Det är fan jobbigt att vara tjej, i varje serie/film man ser så är tjejerna så jobbiga. Efter dom träffat en kille några gånger vill dom dirket veta om det leder någonstans, dom kan liksom inte bara ta det som det kommer. Undra om det är för att de inte vill bli sårade eller om de liksom bara vill vara säkra på sin sak. Sen när jag tänkte efter lite så är det ju verkligen så i verkligheten också, mänga tjejer säger liksom, äsch jag tar det som det kommer, men fuck that, har inte kännt en enda som tar det som det kommer, eller jo. Men då gillar hon ju tydligen inte killen speciellt mycket, men kanske börjar gilla den med tiden. Det konceptet Suger. 

Jag kan ju bara säga, jag vill veta för att bli sårad suger och jag tänker inte sätta mig i den situationen igen. 
Fuck, "we're hanging out, having fun, what do you want me to say? it's to soon" 
Ps. Du är för tidig. 

One tree hill får en att orka bry sig :D Peace.

Pink.

Shit vad jag känner mig peppad av hennes energi. Jag älskar hennes videos, och för att inte tala om texterna. Just nu kan jag ju garantera att sober är bäst, för testen stämmer in på mig så jävla hårt :D 

Igår vart det people igen, jag hade faktiskt jävligt kul, kvällen var as lång och det var äckligt sexiga strippor, jag tror att jag var mer exalterad än vad de flesta killar var. Tråkigt att deras tuttar såg ut som skit bara. Och den blonda såg förjävlig ut. Men brunetten hade sjukt snygg röv, skulle inte banga på hennes kropp! Men jag och pelin dansade i alla fall hela kvällen och karlarna flockades runt om, såklart, vi var ju typ de enda tjejerna där. Haha! 

Idag ska jag bada och bara ta det lugnt. Jag och pelin har redan städat hela mitt rum! As duktiga. 
Nu sitter vi och lyssnar på depplåtar och sitter vid dator. Sjukt pepp! :) 
Just ja, har ingen telefon. Så att ni vet. Pusspussplusensåndärlitenpuss.

Oh madre mia.

Snälla, snälla, snälla gud. Låt mig få se ut som denna snygga människa i håret
så ska jag aldrig mer be om något. I alla fall inget viktigt, eller stort! 

Nu ska jag städa rummet och städa rummet typ. Och imorgon ska jag upp i tid igen, banken vettu.
Så peace på er och hade fett! 

Söndag.

Vaknade väldigt sent idag eftersom att jag inte sov något på fredags natten. Så jag gick upp, åt lite, duschade sen så hann jag inte med något mer innan jag skulle iväg på hockey. Malin kom hit så gick vi till Jennifer för jag hade mitt smink där sen trippade vi vidare till Vegavallen. Osoft att dom förlorade bara. Hatar straffar, hah kunde inte kolla! 

Imorgon ska jag upp i tid, knata till ungdomsmottagningen sen till arbetsförmedlingen, så ska jag ringa forshem, hem tjänsten och åskarbygården! Duktig tjej. Efter det runt halv 4 kommer Alexandra till mig, har tänkt att tvinga ut henne på en lång promenad så att man kommer igång med träningen någon gång :) 

Iih. Det blir bara bättre och bättre :) 
Nu ska jag kolla rocknrolla! Peace.

Total makeover.

Okej, nu ska jag söka så jävla mycket jobb på måndag, sen ska jag klippa mig varje månad så att mitt hår blir normalt igen för en gångs skull, sen ska jag börja färga det ljust, sen blir det tandblekning samt sluta röka. Och sluta dricka alkohol i veckorna! Plus en hemlig grej! Det kommer bli fett. 

Idag har gick jag hem till Jejje klockan 9, lyckades lura henne att klockan var 1, jag är ju bra duktig. Sen så gick jag och Jejje hem hit och efter någon timme så kom Alexandra. Yttligare efter en timme så kom Stephany förbi, med det var inte speciellt långvarit. Sen gick Jejje och Stephany så jag och Alexandra tog oss ett bad. Mysigt med en varsin drink, inte för att vi drack speciellt mycket av den men det är ju tanken som räknas, tydligen. :) Badade i ungefär 2 timmar sen blev vi hungriga och började laga mat! Det blev hasselbackspotatis och kyckling filé, bra gott. Och sedan drog hon iväg och jag hamnade på brorsans för att catch up some time med Daniel och Korpen, blir söderfors på tisdag för att kolla på Gudfadern filmerna med pojkarna, hoppas dom inhandlar lite chips och skit. Yrråh. Nu känner jag mig mest bara trött så jag ska kolla på rocknrolla och äta det vi åt tidigare. 

Imorgon ska jag förmodligen på hockey men får se hur det blir med det, dom har ju inga raketer, fett besviken!! 


Kul att någon har skönt inatt. PEACE

Borta.

Jahapp, Malin var här nyss och klippte mig, det var en snäll sak att göra tycker jag för det behövdes tydligen ganska rejält! (a) Så nu är man ju relativt korthårig igen. Men det kanske är lika bra det, ser ju faktiskt mycket fräschare ut :) 

Igår var jag med Sabina och vi lagade mat. Potatis gratäng och fläskfilé i pepparsås, förmodligen hur gott som helst. Men inte tog det slut där inte, sen blev det kladdkaka och glass, och efter det blev det chips och läsk! Lite feta tjejer då! Men det är ju helt okej om man gör det en gång om året. Senare på kvällen drog sabbe ifrån mig, som tur var för jag orkade inte riktigt med henne längre (Skoja bara) och så kom Louise och böt av i stället.
Vi kollade på from G's to Gent's, haha, det var bra. En kille är as söt och jag vill bara pussa honom i pannan, MEN otippat att han är kort då. ALLA karlar jag tycker är fina är korta ju, det vilar definitivt en förbannelse över mig. Men ja, efter det blev det ps. i love you för den hade tydligen inte louise sett. Och enligt mig kan den nästan mäta sig med the notebook faktiskt. 

Nu är det första gången jag är själv sen i onsdags, det känns tungt som fan! Jag hatar att vara ensam. 
Och ikväll ska jag och mina två slyner leka!!! Sanning och konsekvens! Eller vad det heter. Det kommer bli pinsamt och kul. Tråkigt bara att vi fått för oss att vi ska vara nyktra. Då kan man ju inte gå över till grannen i underkläder med en papperspåse på huvudet! :D 

Snart kommer mamma hem och vi ska äta Tacos!! Fett gott... 

YELLOWCARD - ONLY ONE.

öjj

Okej, hej jag heter Sara och jag blir inte kär. Det är så jävla bittert, alltså nu kommer alla mina kompisar som läser det här tänka, ahjo sekert du är fan kär i varannan kille. Men tydligen inte? Klart jag får en crush, mm, men vadå, Sabbe vad hände med Jared Leto då? :D Nej jag är less på skiten, ska sluta supa så jävligt så jag kanske för en gångs skull inte gör bort mig. Jag vill bara ha ett liv. Yrråh, fett deppig. :D Nej men vadå liv, klart jag har liv, men JOBB skulle inte sitta helt fel. 

Nu ska jag gå och fria.. peace. 

Btw, jag har aldrig ogillat en människa så stark som jag ogillar dig.
Om jag samlade allas hat i min mun, skulle jag spotta det på dig. Svin. 

mäh.

MEn jaha, då var det jag som inte var så jävla pigg på blogg längre då, men ja, eftersom att jag har hängt med Sabina och Louise sen jag kom hem så står det ju ändå i deras blogg vad jag gjort så känner inte så stort behov utav att uppdatera. Idag är i alla fall första gången jag är ensam sen i eller sen förra torsdagen. Ränner lite här och var ja! 
Men i alla fall, det har väl varit en sjukt händelserik helg. Och nu är jag less på alkoholen. Jag ska sätta mig i mitt rum, lyssna på john legend och söka jobb i en vecka nu! 

Nu ska jag fortsätta kolla på sweet 16. Hahahaha det är så jäävla kul. Jag förstår mig inte på brudarna :D Puss

RSS 2.0