there's no easy way out.

Vaknade för 2 timmar sen, har inte gjort så mycket än så länge, städat lägenheten och badat med Gustaf. Har inga direkta planer för idag men jag ska i allafall sova middag med honom såvi går inte ut förens det. Mitt oyster kort är slut så jag måste fylla på det. Fattiga tjej. Idag får jag min lön och de mesta ska jag spara undan till mamma, eftersom att jag har varit olydig och tagit ut pengar på mitt sparkonto, varför jag är skyldig pengar till mamma när jag tagit ut pengar av mig själv är en lång historia så vi skippar den. Igår var jag bara hemma hela dagen, skönt, så inget festande igår inte. Däremot ska jag förmodligen ut ikväll med Sarah och spanjorerna. Det blir nog kul, men jag måste hitta en buss som går närmare mig, pallar inte gå 1 kilometer varje natt jag ska hem. :p JAg har börjat lyssna på beach boys jag ;) Mest för att Gustaf älskar dom då men jag gillar dom också, texterna är bra.
" Well its been building up inside of me For oh I don't know how long I don't know why But I keep thinking Something's bound to go wrong" - Don't worry baby.
Me like that song. Happ, kommer man vara trött imorgon också då eftersom att man ska ut med party folket idag :p Tur att man håller sig relativt nykter på vardagarna, annars skulle man ju inte orka jobba dagen efter men som det är nu är det inga problem. Det är jätte fint väder idag så jag funderar på och jag och Gustaf ska dra till en park senare när han har somnat och vaknat. Han vägrar äta gröt :p Får tvinga i han om 1½ timme då brukar det funka, aja! Haha just ja, pratade med Elin igår på telefonen, och jag fick världens skratt attack. Jag kunde inte sluta. Vi skrattade kanske i 10 min eller något, jag vet heller inte vad jag skrattade åt, usch! Det är så jobbigt. Haha jag minns min värsta skratt attack någonsin, det var när Linnéa och Louise var hemma hos mig, och Louise skrämmer mig så att min rygg låser sig och jag blev så rädd att jag började skratta och jag kunde inte stå för min rygg var fucked up så jag var tvungen att lägga mig ner på golvet och jag bara skrattade och skrattade, Louise och Linnéa hann gå hem innan jag hade skrattat klart. Usch vad jag fick migrän och ont i magen efter det :p Men ja, det var väl kul haha! Idag ska Linnéa ringa till mig, det ska bli kul att prata med henne, har inte gjort det sen jag åkte :/ Men ja, det blir kul :) Nu ska jag nörda loss med beach boys och facebook. Haha (a)

So close.

Alltså, jag såg Marc Warren på tunnelbanan igår när jag skulle till Tottenham, jag trodde jag skulle dö, skulle fan fråga vart han hade sin "bror" och min älskling Charlie Hunnam. Sen såg jag en till jävla kändis men det var något ganska litet band som Sarah visste till. MEN ÅH, palla att jag ser Marc och inte Charlie, tur i oturen. Jag kommer dööö!

party + friends.

Yeay, nu sitter jag här igen, känner mig lite risig sen gårdagen, men men! Har i allafall träffat en tjej som heter Sarah, henne gillar jag väldigt mycket, så nu är det inte lika ensamt längre. Hon är kompis med lite spanjorer, stepha, du skulle dö. Så vi har gått ut med dom nu 2 dagar i rad, dom bjuder på alkohol hela tiden så det är nice. I söndags var vi lite överallt, men igår var vi i tottenham på något spanskt ställe, BARA spanjorer/latin amerikaner, eller ja, en hel del italinare också, men det var underbar musik och gullt med snygga killar överallt :) Så dit ska vi gå när du kommer Stephanie, its ok, dom kollar bara leg på killar, haha! :D

Nu ska jag somna Gustaf, sen sova, sen duscha, sen ringa kalle, sen gå till öppna förskolan, sen kommer annemaj hem, och då ska jag sova igen!! Om typ 2 veckor har jag en kamera, så då kommer det bilder på Gustaf, Kalle, Annemaj och me myself and i.. JAg är fattig, men en kamera kan jag nog spara till. Sarah, tjejen jag träffat har sparat 400 pund bara sådär ändå liksom. Hm, jag måste sluta handla kläder. (a) På onsdag är det party ^^,

Puss!

where's the dog?

- Shit! Det regnar, kan jag komma in?
- Ja, visst, fast jag är ganska packad.
- Bra, för jag är ganska hög så det jämnar ut sig.

The big bad swim är så otroligt tråkig och dålig film, jag dör!

People say this, people say that.

Oj vad skönt egentligen att slippa all dramatik i tierp, like: "hörde du vad han sa om henne?", "vet du vilken som knivhögg Andreas förra helgen?" Haha. Här är det bara fridfullt och bra!

Jag har förövrigt varit och handlat på Oxford street idag, har gått där 6 timmar, lite trött då, och ändå var jag typ bara klar med 1/5 :O Hur mycket affärer som helst, hann  inte ens fram till adidas affären.
Iallafall så har jag handlat:
Bik bok - 2 par mjukis shorts, 1 par halv långa mjukisar.
Dorothy Perkins - Bikini överdel (vet inte varför men den var på rea)
Tezenis - Bh+matchande trosor
H&M - Bh+matchande trosor, 1 tjocktröja
Jane Norman - en vit röd kjol

Nu är jag pank och ska kolla film :D Puss!!

never back down

Igår så var jag, Anne-Maj och Gustaf i Covent Garden, det var mysigare och sjukt mycket lugnare än Oxford street, så det är mitt nya favorit ställe, tyvärr så hade de ingen adidas affär där så jag är tvungen att pallra mig ner till Oxford street idag iallafall, vilket känns lite motstridigt. Men men, en av världens största adidas affärer tackar man ju inte nej till, plus att det hänger skit snygga killar där (a) Iallafall, så käkade vi i covent garden på en sjukt mysig vegetarisk resturant dit jag ska ta min bror och Malin när dom kommer, och så gick vi förbi Belgaun eller något liknande hette det, där det finns 50 olika öl sorter, dit ska jag också ta min bror och Malin. Skulle ju till Landet idag samt cocktail party men jag dissade det, känns inte riktigt som min grej att mingla runt bland bankers :p Så jag blir kvar här och ska evetuellt på picknick :)

Aja, säger det här med Sabina, om du inte redan laddat hem Never back down, gör det nu på tankafett.com! PUSS!

Eh,

"People who are meant to be, always find their way in the end"

Bye bye.

Idag är det fint väder igen, dock inte lika fint som det var igår, lite molnigare. Jag har bestämt mig för att inte följa med på cocktail partyt och stanna här i lägenheten ihelgen istället. Dels pga att jag inte känner dom där människorna direkt och dels för att jag ska träffa lite svenska pinglor i helgen och ta en shopping tur på både oxford street och camden market. Gustaf sover nu så jag passar på att sitta lite vid datorn sådär. Jag kommer inte att ha tillgång till telefon i helgen då, så ni får leva utan min röst i ett par dagar. Jag ska ligga och sola hela dagen i green park imorgon, det kommer bli fett!

Jag saknar min mammas mat, det skulle vara hur gott som helst med lite lasange nu, äter bara köpt lasagne vilket inte alls är speciellt gott. Så mamma, när du läser det här så får du faktiskt ta och skriva ner receptet på din lasagne och skicka över det till min mail [email protected] eller skriva det som kommentar för jag tror att Stephany också är lite sugen på det, haha (a)


Jag har hittat en jätte bra låt, med en tjej som jag inte gillar men ja, Jay-z jämnar ut det hela.
Bye bye (remix) by mariah Carey ft. Jay-z har skickat den till en del av er på facebook.

Och du babe, det skulle vara utan problem, och det är det definitvit inte så nu är det pass på det här. GOOD!

Standing solider.

OMG, Chad is so hot! Haha! Jag är åter igen såld på en kille,  - nej är det sant, vad ovanligt! (a) Haha men vadå, dom kommer ju och går, nu är jag tillbaka till Chad Michael Murry igen men misstro mig inte, Charlie ligger fortfarande högst på listan, men vadå, One tree hill, de senaste avsnittet, 18 säsong 5, man kan inte göra annat än att bli kär!

Haha kul att Gustaf somnade på ett skit skevt sätt idag igen, jag förstår inte hur han lyckas, men i allafall så lade jag mig på mage som vanligt och han kryper omkring, till slut lägger han sig på mage på mina vader och har mina fötter som huvudkudde, det kanske är den äckligaste ställningen någonsin, men han somnade snabbt så jag kunde smita iväg :D Det har varit otroligt fint väder här idag så jag och Gustaf har varit ute och lekt i lekpark med de andra barnen :p Sen har vi solat lite, eller jag har solat och Gustaf har krypit omkring. Förstår inte varför han inte vill gå, i och för sig, det tar lite längre tid men är ju roligare kanske, lär ju få mindre ont utav att gå. Men jaja, det är hans beslut.

Jag håller på och sitter och funderar på om jag ska skita i cocktail partyt och vara själv i lägenheten i helgen, får se hur det blir med det, isåfall kan ni räkna med att inte höra någonting från mig på telefon! Men ja, ska överväga saken, det kan ju bli kul. Lite tråkigt att vara ensam kanske. Men i och för sig, jag har ju alla mina homiesar från Londonsvenskar.com HAHA (a) Yeahyeah, snart kommer Anne-Maj hem och då är jag ledig, YES!! Haha (a) See ya later! Kisskiss

...

Ännu en strålande dag och jag är på toppen humör. Hur fint väder som helst, gustaf sover, ska gå och köpa mat snart, sen ska vi till lekparken och gunga och leka i rutschelkanan. Haha, jag har blivit medlem i Londonsvenskar, wiihuu, jag har fått friends.. Igår var jag och Anne-Maj ute på charlies och drack någon öl och snackade. Det var trevligt som fan, diggar henne jag :) Ihelgen ska jag på cocktail party, ja men BRA att jag har så jävla mycket cocktail klännigar då! Perfekt. Aja det kommer bli fett! Pusspåer!

OBS!

Så att alla vet, om ni skriver kommentarer till mig så svarar jag på samma inlägg som ni har skrivit, så tro inte att jag är oförskämd och att jag dissar er :D Kiss!

Lös lös lös.

Nu har jag duschat och käkat, känner mig som en ny människa! Gustaf har vaknat också. Haha, han somnade ganska roligt. Jag låg på mage i sängen och försökte få honom att lägga sig brevid mig för han somnar mycket lättare då, men nej han var jätte pigg, efter ett tag lugnade han ned sig och jag låg fortfarande på mage, han kröp upp på mina lår, lade sig på mage och hade min rumpa som huvudkudde, haha, det lär ha sett rätt så roligt ut. Han somnade nästan så fort han lagt sig där. Så då hade jag lite tid för mig själv, har bl.a. skrivit till syon på högbergsskolan, vet inte riktigt vart jag vill komma med det, men får se vad hans svar blir så berättar jag mer då. Nu ska jag kolla hur mycket löshår kostar på tajmahal, för att jag är svarthårig och mitt hår är risigare är ris :O PUSS

:D

Inte ett moln, så långt ögat kan nå, inte en droppe regn, på flera dagar.
Känns som att jag har det bättre väder här en vad ni har i Sverige.
Idag ska jag ligga och sola hela dagen, Gustaf får springa runt bäst han vill.
Nu ska vi äta frukost sen trippa ut :) Puss på er mina sköna bönor!

:O

Var uppe till 4 inatt och kollade på senaste one tree hill avsnitten, jag älskar dom inte, jag lovar! Undrar vem Lucas ska gifta sig med, jag hoppas typ på Brooke och bara för att det är mest otippat så kommer det nog hända, haha värsta nörden här (a) Men sen idag har jag och Gustaf sovit i 4 timmar, ite skönt då, nu ska vi bege oss till Green Park så fort Gustaf ätit upp och jag packat vagnen. Sola! Wiihuu! PUSS! <3

I don't hate you.

"It was hard to letting you go,
it was hard to loosing you,
it was hard to see you again, and its still really hard..
" - Jag bara älskar Lucas alla repliker i One tree hill, vackrare man får man leta efter.

-

"föralltid" skrämmer många av oss.

cry me a river fuckface!

"Skulle aldrig klarat det utan dig, du är mitt allt, du är den bästa jag har i mitt liv, på allt, vad skulle jag ta mig till utav dig! Kommer aldrig att lämna dig, du och jag till slutet" Blablabla, vilket bullshit. Ganska kul att man verkligen ser när människor skriver så att dom tror på det, kärlek varar inte för evigt, om man är tillsammans under en längre tid är det uppenbaligen för att man vant sig och inte orkar leta efter en ny. Jag tycker att det är töntigt och dumt att tro på den eviga kärleken och jag ska verkligen absolut aldrig gifta mig. Förlova mig, kanske, om karln är snygg och ger mig en guld ring med grön smaragd i. Nu tänker ni säkert "stackars lilla flicka inget hopp på kärleken" så klart att jag har, kärlekens riktiga kärlek, längtan, utan frustration och jobbiga samtalsämnen vid frukosten. Nej, det håller inte för mig, något bättre, något varierande, mer min smak, fan tror ni jag gör i London liksom! Just det, variation.
Däremot tror jag att någon man hållt kär kommer alltid vara en del av en själv.



Betyder ett mirakel inget alls?

Hm, igår var jag som sagt, bakis. Inte bästa tiden i mitt liv, med det är smällar man får ta, när huvudet är dumt får kroppen lida. Jag var hemma hela dagen, det var sjukt skönt faktiskt, enda gången jag gick ut var när jag skulle handla chips, choklad, redbull och coca cola. Wow! Jag älskar redbull, tralala~ Idag har jag inte gjort så mycket, sov till klockan 12, hur skönt som helst, övervägde skit länge om jag skulle duscha, men jag fastande med boken, sen frågade anne-maj om vi skulle ut och springa så vi drog ut 4 kilometer, inte så långt men hallåo, jobbigt att springa när det är så mycket folk ute, ska ut och springa på tisdag igen :) På kvällen dock, så jag slipper ta 40 sek omväg pga alla människor. Och eftersom att jag hade NAMNSDAG igår (tack alla som grattade mig, vill säga ingen, haha :b) Så bjuder Kalle och Anne-maj mig på namnsdag mat idag, kina resturang, otippat att det skulle bli asiatiskt. Haha! Men den här ska tydligen vara väldigt bra. Starkt. Sen ska jag inskaffa mig en ny plånbok eftersom att den ena är sönder och den andra är för liten OCH sönder, så det känns inte som att jag kommer ha några pengar kvar om jag inte skaffar mig en ny :) Jag har kommit på att grönt är grejen.



Jag vill ha den där smaragden i en guld ring!! Hur fint som helst, jag fyller ju faktiskt 20. Haha (a)

Klia sig lite.

Mäh, jag är inte lite uttråkad då, för bakis för att gå ut för rastlös för att sitta inne. Jag vill ha en bra film o se, tipsa mig!!
Annemaj, kalle och Gustaf är försvinna, haft lägenheten för mig själv hela dagen. Jag orkar inte ut occ springa, jävla skit, jag kommer bli tjockis i detta land. Bakis mat, thai kanske? Fett varmt är det också jävla skit. Skit dag. Blää. Jag saknar er absolut inte där hemma och hoppas ni har det SKIT TRÅKIGT på yellow party!! Kiss

jag vill ha pengar i massor.

Jorge var så kissnödig att han skulle kunna pinka en pommac-flaska full. Kul tanke, kanske bjuda någon. "Här ta lite pommac." Färgen, förrädiskt lik.

Haha alltså, jag älskar snabba cash.

Hayati.

Fan, jag suger ganska hårt, jag vet inte ens vilket språk det är? :O Vad hände med min blatte kunskap, haha! (a)
Nu sitter jag här vid den här jävla datorn som vandligt. Vete fan vad jag ska göra, ut och gå kanske, nämen OTIPPAT, inte lite enformig vardag då. Men inte är jag bitter inte, idag är det fredag vilket innebär vin provning med Kalle, sen utgång i Shorditch. Fuck, då måste jag ut och springa imorgon, haha ingen lugn stund här inte. Lär ju hålla kroppen i trim. Jag har kommit fram till hur jag ska se ut, wiihuu, nej jag är inte överklycklig alls över min svarta hårfärg, jag blir kär i mig själv så fort jag ser mig i spegeln, haha, (a) Inge övertagg överhuvudtaget :b Jag driiiiiver.. Men i allafall, Min naglar är fucked up fortfarande sen Turkiet, det suger. Väldigt tråkigt måste jag påstå, dom förstör! Nästa helg (tror jag att det var) ska vi åka ner till Paris och hälsa på Ann-Sophie tror jag att hon hette, inte riktigt säker. Men hon bor i Paris iallafall, det ska bli kul, då är snygg bilen klar, porsche vettu ;) Killen har feta doolars :b Fan, nu måste jag skriva till Isabell så hon kan hooka några fest brudar till mig tills imorgon, sen ska jag vänta på att Gustaf vaknar sen ska jag ut och gå, yeay! Btw. Jag håller på och försöka sluta röka. Det kommer ju skita sig nu i helgen men hoppas det går utan några problem i veckorna, med tanke på att jag har hållt det relativt bra nu så lär det inte vara några problem. För övrigt är jag pank, och jag saknar alla er där hemma! PUSS! <3

brööööl

Kan man se en snyggare tjej? Usch, fan vad jag hatar snygga brudar, FOR REAL! Speciellt henne..
Som diggar min förra man. Hm, död åt brudar!! :D

Eh,

Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger Jag suger

Hur kunde jag förra sommaren göra världens osmartaste drag någonsin? Det var ju inte särskilt smart, var det?

Axwell - together

Nu har jag slutat jobba, skönt. Jennifer var förbi här några timmar idag, det var mys! Hoppas hon stannar kvar några dagar så vi kan ut och göra London ;) Förövrigt är jag väldigt trött och väldigt pank. Jag vill bara sova. Jag saknar alla kiss!

Way out west. Gbg.

Igår hade jag min (med jämna mellanrum) ringa hem till Sverige kväll, det var fett, fick prata med några som jag saknar som tusan! Min bror bl.a. Han ska flytta till Irland förresten, vi ska fira jul där, det kommer bli fett. Vet inte om jag har nämnt att jag ska på way out west i Augusti och se N.E.R.D ;) Åh, det ska bli mys, svenska språket, haha :D Idag har jag och Gustav varit ute hela dagen, jag har solat och han har lekt.. Åh, Sol is the shit, och för er som trodde att det bara regnade i London! IN YOUR FACE!! Nu väntar jag på att anne maj ska komma hem sen ska jag ut och springa. WEEEEI Kisskiss!

Msn är tråkigt i längden.

Faktum är att jag har fört er alla bakom ljuset, mitt hår är inte brunt utan det är svart som natten och jag är helt överlycklig. Ska aldrig mer försöka mig på något så dumt som att färga det blont, ursch! Fattar inte dhur blonda tjejer orkar leva (speciellt riktigat till alla mina störda blonda vänenr som tror att dom är mycket snyggare i blont, Louise, Sabina och Stephany tex. :) Nej men alltså så är jag sjukt mycket lyckligare i svart hår, och snyggare så varför vända på lyckan. Just nu är klockan 15.00 här och jag har inte så mycket att göra, sitter här och skriver blogg, dricker cola, röker och städar medans Gustaf sover. Anne-maj kommer hem om 2 timmar, det kommer bli fett. Då ska jag platta håret, wiihuu!
Imorgon ska jag till Svenska kyrkan och skaffa mig lite nördiga svenska kompisar som jag kan supa med, annars får jag hänga med dom här lite äldre civiliserade människorna, vilket blir tråkigt i längden, för det är ju inte alls sån jag är. FULLAST VINNER! I Augusti så åker vi över till Göteborg en sväng och kollar på bland annat håkan hällström när han uppträder lite vackert sådär. Kalle kraschade racer bilen, han klarade sig galant, bilden klarade sig dock mycket sämre. Så det blir nog inget åka ner till Tyskland och race-a iallafall. Idag har jag och Gustav varit ute och gått den gamla vanliga rundan, låter lite tråkigt, men jag gör det mest för motionen och för att det är FETT fint här i London. Hm, 2 mil är inte dumt det inte, slimmad kropp karl. Förövrigt så är jag pank, och ganska feg. Men det blir kul.
Sjukt fint väder har det varit idag, och jag hade på mig mitt chockrosa linne, det är nice!!

Ehm, Just ja! :D Martin ska komma och hälsa på mig, det kommer bli jättre roligt! Vet inte riktigt när det blir men ganska snart iallafall. :)

Saknar alla er där hemma, varenda en av er, till och med Sabina :S Då är det illa.


Bondgård.

Kul att dom har en bondgård mitt i London. Har varit på den idag, med annemaj och Gustaf.
Sen har v i käkat nu är annemajs barndoms ´kompis anneli här och vi snackar lite skit nu ska jag röka, puss

Friendship.

Friendship isn't how you forget, but how you forgive.
Not how you listen, but how you understand.
Not how you see, but how you feel.
Not how you let go, but how you hold on.


Jag saknar hemma!

När kärlek växer till hat.

Idag har jag, Anne-Maj och Gustaf varit i shorditch eller vad det heter, sen drog vi till oxford street och shoppade, med tanke på att min mamma följer min blogg tänker jag inte avslöja alla grejer jag köpte, men det var strumpor, hårfärg, sov-set, body butter, linnen m.m. Sen när vi kom hem käkade vi och så, nu sitter vi mest och dricker barcardi breezer och socialar.. :)






Hon är en scysst tjej, som alltid gör det rätta, men har en riktigt fucked upp föredetta!!
Ingenting finns kvar..

waterloo

Idag har jag och Gustaf varit hemma hela dagen, han har haft lite feber till ch från, men han verkar vara på bättrings vägen. Och jag är helt förstummad, nu sitter säkert alla mina kompisar i Sverige och dricker alkohol och umgås medans jag sitter i en lägenhet i Lonodon bridge.. :P Men det funkar ju det med. Har ju kul. När Anne-maj kom hem idag så åkte vi till waterloo för att köpa hårfärg men affären var stängd så vi drar dit imorgon istället. Så det blir till att klippa hår ikväll och färga imorgon, vet inte riktigt vilken färg än, med tanke på att jag är så blek för tillfället så tror jag inte att det blir svart. Möjligtsvis ljusbrunt, men det märks ju! Jag har kort hår, fick ryck igår när jag skulle borsta det, jävla riskbuske så jag tog saxewn och klippte. Så annemaj får fixa det här nu, annars är det ju kört, kan inte direkt ha nersläppt, jaja kul att läsa en blogg om hår lixom, men har inte så mycket mer att komma med! :P HOPPAS NI HAR EN FET FREDAG :) Puss!

STÖD MIN BRORS TJEJ ELLER DÖ!!

http://nwah.myminicity.com
http://nwah.myminicity.com/ind

CHECKA LÄNKARNA!! ps. det är livs viktigt. ds.




Ny Anemone ts-shirt, finns att köpa, 100 kronor! buy it, SKIT SNYGG!

Jeffrey

Tänkte göra lite reklam eftersom att jag inte har något bättre för mig, Gustaf sover så... DÖTT!

www.myspace.com/ceddjeff Ny musik video, (fast i vår trakt) checka loss den.




bapelsin!

Sitter här med Gustaf, han har inte feber idag :) Så vi ska till Waterloo och köpa hårfärg på en affär som heter bots som motsvarar Sveriges åhléns ungefär. Anne-Maj sa att det var en mysig gata så vi drar dit och fikar efter att vi sovigt middag :D
Gustaf åt apelsin nyss, konsekvensernaav att jag lät honom äta själv var inge kul. Nu måste jag städa hela köket :D
aja, ska gå. PUUSSS

Klockan är väldigt lite för att vara så mycket..

Det är som en blandning av himmel och helvete.
En dos av förstånd av ett liv som inneburit många desperata nedgångar i mitt eget huvud som ingen kan göra någonting åt.
Man känner av mer sorg om man hela tiden måste sätta fingret på vad som är relevant, sina känslor.


När ni ändå sitter och läser min blogg, har ni förmodligen inget bättre för er, så jag råder er att läsa min gode vän Martin's blogg.

http://banachowski.blogg.se/


OJ!

Igår så var jag och Gustav ute,det regnade dock men det gjorde inte så mycket. Det var soft iallafall, hart kommit på att jag gillar att gå i regn, om man inte skulle haft VITA TYGSKOR, som med andra ord är gråa tygskor nu. Ganska snyggt och trashigt ;) JAja, vi gick till st. thomas hospital iallafall, när man står där vid sjukhuset på denna sida av themsen så ser man Big ben, shit nice. FETT FINT PÅ KVÄLLEN! Det lyser grönt juuuuu! Mysmys, kvälls promenader när det är fint väder. JAAA! Det är inte så läskigt i London som man har fått för sig, jag tror att den där tjejen som blev uppbränd i en resväska hänger med fel snubbar helt enkelt. Det har i och för sig jag lätt för att göra jag också, men det är i Svereige, nytt land måste akta. HAHA! Kul, jag läser snabba cash, jag har aldrig varit med om en drygare bok. (skrev en mening som dom skriver i den därför var jag tvungen att tillägga, men mer rikebysvenska bok får man ju faktiskt leta efter :D) Gustaf vaknade med feber idag, det var ju lite tråkigt, men det gick över faktiskt, som tur var. Så vi åkte till chalk farm för vi skulle gå genom två parker sen ner på Oxford street. Vi kom så långt genom första parken sen fick Gustaf feber igen så jag var tvungen att gå lossen sen tillslut ta en taxi för det var ganska långt hem. När vi kom hem vägrade Gustaf att sova, vi kom hem runt 15. och han brukar somna vid 12 så det var lite sent ute i planeringen men nu har han somnat i allafall, han har fortfarande feber men den kommer nog gå över tills imorgon. Får vi hoppas på iallafall, annars kan man inte gå ut imorgon heller, kanske till Lokal parken isåfall.. :)

Just ja, jag var ute och åt igår med Anne-Maj, kalle, Gustaf, Natalia, mike, bing och 3 till som jag tyvärr inte minns namnen på. Det var kul, fick vara värsta vin smakaren där på både rött och vitt vin, det röda var faktiskt gott! WOW, Sara börjar bli vuxen :D Jaja, inte så mycket mer att säga än att kalle kör racer bil så vi ska ner till tyskland någon helg och åka lossen sen så åka bil hem tillbaka, till frankrike och genom allt :D Plus att jag ska följa med på vin provning anitingen nu på fredag eller nästa :)

Saknar alla där hemma! Mamma, Sabina, Louise, Gustav! <3

Södra London.

Nej jag har inte gått mycket idag.
Gick upp kvart i 10, fixade ordning det sista för ute dagen med Gustaf, kom iväg halv 11.
Började med att jag gick åt helt fel håll. Haha! Så jag vände om gick förbi lägenheten och fortsatte det hållet.
Kom ihåg lite hur jag skulle gå, WOW, lokalsinne på höööööög hög nivå. Lika hög som din farfar när han rökte brajja bakom dasset i hjälmunge! :O Iallafall så fortsatte jag och gick över alla broas man kan tänka sig, jävlar, gick ända bort till Big ben.
Snacka om promenad på 6 tmmar :D Stannade i en park och åt thai mat med Gustaf, lite gott då, han äter allt lill killen, så det här blir nog inga problem, han älskade till och med min vid brända hamburgare, hahah! :D Då är man inte kräsen inte.
Gustaf är också världens mysigaste barn, och är hur go som helst. :)
Just ja, idag berättade kalle om ett ställe där dom hade 50 olika öl sorter, dit ska jag ta med min bror när han och Malin kommer och hälsar på. Malin får också följa med så klart, men hon får väl dricka vatten eller något, eftersom att hon är tjej och inte dricker öl :D Imorgon, hm, ska gå jrunt big ben igen, det är fett bra träning, sjukt jobbigt att gå omkring och dra på en vagn i uppförsbackar. Rumpmuskler, inge slapp här inte.. :D Jag vill äta McDonalds igen, FETT gott här alltså, latch med Livet, jag vill bo här, jag vill vara här jämt och ständigt.. Men jag saknar Sabina den tönten, vi skulle knäcka här tillsammans din förtrasade bög :) Och jag saknar alla andra också, Louise, Gustav, Steph&Steph, Alexander, Jeffrey, Linnéa, m.fl m.mfl :D m.mfl = med många fler!

Aja, peace på er, jag pallar inte skriva mer. KISS! (i din mun)

Trött som zlatans son!

Nu har vi precis kommit hem efter en lång shopping dag på camden market. Eller shopping dag vet jag inte riktigt om jag kan kalla det, ingen utav oss köpte något. Men hittade mycket fint och dit ska jag definitivt tillbaka innan jag åker hem. Sen tog vi en liten tripp till oxford street också, det fanns så mycket att man inte orkade mer. Jag kände att bara edfter halva dagen så var jag helt slut. Iallafall så åt vi mat på ett jätte gott ställe, i china town. Ris och kyckling, starkt som satan men väldigt gott. Sen har jag också kommit underfund med att man inte behöver bli rädd för att massa människor ska ragga på en här i London, dom gör det bara inte liksom, och det är skit skönt. Plus att kläderna har inte lika stor betydelse här, man kan gå omkring i princip hur som helst och alla skiter i vilket.
T-shirtarna vill jag inte en snacka om, dom var så sjuuuuukt schyssta så det inte är sant. Ett rent paradis för bl.a. Min bror, Jeffrey och Alexander.
Just ja, träffade lillkillen för första gången idag ju, han sov ju hela tiden igår när jag kom så, men det gick jätte bra, så fort han såg mig så kröp han fram jätte snabbt och hoppade upp och krama mig, vilket var lite förvånande, men kul :)
Nu ska jag ta en öl och röka en cigg, sen vet jag inte vad vi ska hitta på för något. Sova loss kanske, är helt död.
Stephany, inte ens du skulle palla gå i dom här affärerna. Livet är hårt, KOM NU för jag vill handla, tänker fan inte åka ut själv, haha :) PUSS <3

London!

Nu så är jag äntligen framme, det var inte svårt att hitta hit, som tur var.
Nu sitter jag här och bekantar mig lite med kalle och anne-maj, dom är väldigt snälla.
Gustaf sover,så honom har jag inte hunnit träffa ännu, men det blir väl imorgon :)
Ska vara lite social nu. Pusshej! <3

grejen är den..

Nej jag kommer inte sakna sönder er alla här hemma. Jag åker ifrån Tierp imorgon, och ja vad fuck ska jag säga.
Det blev jobbigt när jag sa hejdå tillJens och Sabina, jag har försökt att hålla tårnarna inne, men men louise så gick det inte,
Låt mig få gråta till söms så ses vi snart..
M.m. Så kommer jag sakna linnea, stephie, stephy, mamma, gustav, johan, alexander, jeffrey och väldigt mång fler. HÄLSA PÅ MIG! PUSS! (K)

bl.a.

Ganska mycket som har hänt, midsommar helgen vill säga men den ska vi inte ens tala om, snarare så att jag inte kan tala om den för jag har inget minne, bara att Mischa skulle slänga i mig i vattnet i Öregrund. Jag trodde på allt att han skulle slänga i mig, men han var snäll och släppte ner mig på klipporna igen. :)
I Lördags åkte jag till sthlm för att hälsa på min älskling. Förmodligen hur soft/mysigt som helst. Vi var ute på Göta Källare, men guud, fråga mig inte varför vi gick dit, jag har tyvärr inget bra svar på det.
Det var det värsta stället jag har varit på i hela mitt liv, gäng medlem efter gäng medlem går och stryker sig emot en och tar en på röven och grejer, jag ville verkligen bara hem. Men vi stannade kvar ett tag för att kolla på människorna, dom var trots allt jävligt roliga. Haha dansade loss på högtalare och sådära. Snubben dansade skönt, ungefär som en kille jag och Louise såg dansa i en bur eller något när vi var i Turkiet. Inte like gay, jag lovar.
Men vi drack i allafall inte, det blev inte riktigt av, 2 öl tror jag att det blev, några killar insisterade så, yeahyeah!
Dom såg väl inte så värst bra ut, men dom var trevliga, snubben jag satt brevid var 27 år, jobbade med mode kläder och sådära. Sen till slut när det stängde gick vi hem iallafall, haha promenaden var fet och vi kände för att vara lite kriminella, så jag snodde en sverige flagga. Sprang runt med den, jagade fiskmåsar som inte höll käften och hejade för att Spanien skulle vinna på Söndagen. Alla tyckte förmodligen att jag var dum i huvudet men det känns som att jag inte brydde mig tillräckligt mycket för att sluta. (OBS! Jag var inte full, fullständigt nykter däremot) Sen var det ju bara polisen kvar, haha! Polisen svänger in på gatan och jag får fetaste paniken för att jag snott en flagga (WOW! Kriminella tjejen liksom) Så jag skulle kasta in flaggan i en buske, naturligtvis så var det ett järn staket framför busken och jag prickar det. Så det var ju den mest odiskreta manövern som någonsin har gjort i världens historia. Men tur som jag hade antar jag att dom hade lite viktigare saker för sig en lördags kväll i sthlm med tanke på att dom inte ens kollade åt vårat håll. :)
Söndagen chillade vi. Peppade lite inför matchen med att sova, haha! Träffade Emmas eh, kompis/kille/gangster/tysk. Vet inte riktigt vad jag ska kalla honom, men han var soft, riktigt trevlig faktiskt och hans polare svepte en öl på typ 2 sek. Duktig kille, just då var han min idol, men inte annars för han var typ ganska läskig.. :P
Som vanligt så ligger jag och Emsi bara och sover när vi är med varandra, men det är ganska bra att man inte måste göra någonting hela tiden för att ha kul. Kan vara jävligt skönt faktiskt.
Iallafall så ska jag äta middag med mina änglar på onsdag, kommer ta ett bra tag innan jag ser er igen. :/
Sabina, Louise, Stephany och Linnéa, nej jag lovar, det kommer inte bli mys. :O Sista måltiden ffs!
Sen på torsdag åker jag till sthlm till min bror och ska käka med honom och hans käraste Stina, sover över där, på fredag blir det Nyköping med mamma och perra eller bara mamma. Sen på lördag åker jag till London i 6 månader.
Ja, jag vet ni kommer sakna mig, men ta det lugnt, jag kommer sakna er också!
Nu ska jag kolla på 21. Pussssss! (k)



Jag var brun i Turkland, nu ser jag för fan finsk ut! Illa!


RSS 2.0