The hills.

Jag har suttit och kollat ¨på 4 avsnitt av The hills säsong 1 idag :) Tycker det är så bra!
Haha kul att jag trodde att Jordin sparks hette jordan spanks! Pinigt!

Sitter här med Louise och väntar på att "what happens in vegas" ska bli klar, typ om 15 min. Så ska vi se den sen. Kommer säkert vara skit bra! Åh, jag var på polisen idag men mitt jävla kuk pass är fortarnde kvar i Uppsala och dom måste skicka hit det för att jag ska få göra ett nytt. Hm. Men imrogn ska jag dit igen med papper och skit. Skja jobba imorgon också. På onsdag ska jag till skolan och fixa med betygen för syon hade gått hem för dagen idag när jag väl kom dit.

Yeahyeah! Min sommar kommer knäcka! Ännu mer om jag får cash utav pappa eller något till att åka till gottland. Men det kan jag ju inte räkna med. I allafall så pratade jag lite med fisan igår, och hon hade det bra i australien och Fred ska spela i spanien nu har dom kommit fram till så det blir bara för fia att åka hem, föda barnet och åka vidare. :D Haha, men ja, jag ska hälsa alla från henne! :)

Inge mycket tankar.

Åh herregud jag blir alldeles matt när jag tänker att jag måste packa för ett halvår, liksom alla de nödvändiga sakerna. Har suttit och räknat ut skit mycket idag, måste verkligen söka ett till jobb, 50 kr i timmen när jag jobbar 2½ per dag funkar ju bara inte :D
Haha jag ska göra skit mycket imorgon:

1. Ringa ungdomsmot.
2. Ringa tandläkaren.
3. Ringa akademikliniken.
4. Ringa banken.
5. Lämna in telefonen.
6. Gå till Polisen.
7. Gå till skolan och fixa betygen.
8. Ringa aros.

Inge jäktig dag det kommer bli. Kommer inte kunna sova ikväll heller för att jag har sån jävla cp-ångest över att jag är fattig och inte har råd att köpa en laptop! Jag vill ha en Mac! Ge mig!

Lovestoned.

Sitter och lyssnar på lovestoned, eller snarare slutet på lovestoned. Det är så bra <3
Jag har haft en sjukt pissig dag, trodde att jag skulle jobba 3 timmar men fick jobba 4½. Skit trött, kommer hem och massa tjat om bara jobb, pengar och skit. Ville bara gå härifrån men min äldsta bror är inte den som ger sig. Nu har vi kommit på en grej i allafall så att Jag blir skuld fri, från äckel hor skolan som är heltjävlacpihuvudet!
Jag önskar att jag aldrig gick i gymnasiet, i allafall inte på högbergs.
Jag är less på det mesta, festade inte på hela helgen, men ser fram emot nästa helg hos Sara :) Ska dricka lite vin och snacka skit. Ska bli skönt att komma bort härifrån och stå lite på egna ben. Snart så åker jag och Louise utomlands. Det kommer vara skönt att bara chilla lossen med en pina colada i handen på stranden. Jag vill att Louise ska vara hemma nu, känns som att jag behöver en jätte lång promenad med massa cigg och kanske lite hb jag hittade när jag städade rummet? AJA, peace på er!

Trött.

Nu har jag jobbat på Kina sen i Tisdags, i och för sig jobbar jag inte idag men imorgon jobbar jag.
Har ätit Kyckling i bbq-sås hela veckan, det är helt sjukt gott. Har kommit underfund med att jag gillar vitkol :)
Ska kolla ut en relativt billig och bra laptop nu för jag vill verkligen ha med mig en till London, så att jag inte känner mig beroende av deras dator. Känns helt nytt, som att livet bara har börjat. Åker till Frankrike när jag kommit hem från London :D Wiihuu! Jag hoppas att Sofia har det jätte bra i Australien, saknar dig skit unge! :)

Jag är helt cp trött, hm, jag har tackat nej till att dricka alkohol i 2 dagar nu :S Alltså, jag drack ju lite igår men blev inte påverkad för fem öre. Jag vill bara sova och röka ihjäl mig.

Jag har röda naglar. Kiss!


London.

Hm, nu har jag funderat och funderat och till slut bestämt mig för att åka till London i Juli, jag har pratat med dom och allting är klart. Lönen är dock inte så bra, men det är ju snarare så att jag är ute efter erfarenheten. Jag har också gått och blivit kär i Gustaf som jag ska ta hand om! Så sjukt gullig.

Idag har jag jobbat på Kina, kul att jag var bakis när jag vaknade eftersom att ag satt och drack med min kära granne (Mikael) igår. Men jag tog två alvedon så det gick över efter ett tag, i allafall så jobbade jag på Kina, Stephanie och Stefan ko och åt. 15 min i 2 fick jag sluta och sätta mig ner och äta, inte för att det fanns mycket till mat men det fanns biff m. bbq-sås vilket är helt underbart gott.
Sen tog jag och Stephanie tåget in till stan och träffade Victor och Reda! Sen gick vi till Storken och där kom Ivan och Milton, jätte kul att träffa er igen pinglor! Har saknat er mycket.
Sen så fick vi för oss at vi skulle till Unik (våran baktanke med det hela tänker jag inte berätta) men ja, vi gick dit, kul att det tar kanske 20 min från stan. Och sen blev det inte som vi hade tänkt oss så vi gick tillbaka, så skulle vi hälsa på min bror som nu bor i Kvarngärdet, men halvvägs dit så bangade Stephanie och åkte hem! TÖNT! :)
Så jag gick dit själv, satt och pratade med Malin och Gustav jätte mycket faktiskt. Det var väldigt kul! Sen gick vi och köpte pizza, min bror är så söt och bjuder mig! Sen så åt vi, snackade massa skit, och blandade en god "drink" hm, jag tror inte man får kalla det för drink om det inte är mer än 2 ingredienser i det? Lite osäker på det där.
Eller vafan, klart man får men det kanske skulle vara fel. Aja, sen skulle jag hem, men det blev flera drinkar, cider för Malin. Ganska kul att både Gustav och Malin är mycket mer lättpåverkade än mig så jag satt här helt nykter och kännde att det var jätte onödigt att dom slösat sin alkohol på mig och Gustav somnar lite halvt till Secret Window, medans Malin var lite fnissig och pratig :)

I allafall så blev jag kvar här hemma hos dem för jag kom på att jag ska träffa Stephany i staden imorgon, så det var ju lika bra. Nu sitter jag bara här i slut tampen och ska försöka sova. Pinsamt att Malins föräldrar kommer imorgon, har aldrig träffat dom!! Men ja! Kanske inte hinner se dom, det beror på hur effektiv jag är och hur mycket tid jag känner att jag vill spendera på stan :)
Men ja som sagt, nu ska jag kolla lite på TV och sen ska jag nog sova eller något! Kul att få träffa Stephany imorgon :)

BTW, Stephanie, hade jätte kul idag! Gamla tider, får snacka mer sen, hann ju aldrig med JASON! Haha! Kiss (k)

Fett som i fett.

Kul att jag har fått Au Pair jobb i London. Fortfarande osäker på om jag ska ta de eller om jag ska vänta på svar från 3 andra som jag hellre vill ha. Aja, nått kommer jag väl få i allafall, bär av tidigast den 7 Juli :)
Har inget mer att skriva nu, förutom att jag har fått fast jobb på Kina, om en månad ska jag kräva mer lön!
Pusspåer!

Det är inte ok.

Hm, kan inte sova och det är ju helt jätte dåligt eftersom att jag ska upp kl. 9 imorgon för att jag ska jobba på kuk-kina :) Kommer förmodligen dö på jobbet och aldrig mer gå dit eller något. Vad ska man säga, jag är en natt människa, men seriöst jag kan verkligen inte sova, är hur pigg som helst. Sitter och kollar igenom ALLA mina community's, vilket är rätt så många!

Får hoppas på fest hos Alexander ihelgen, det var ju ett tag sedan så att säga.


"- Nej, jag var ingen gangster!" Hm, kollade på 30 november, lyckades få hem den till slut. Sascha är ju så snygg :D Nej, nu ska jag gå och fila naglarna tills jag blir trött!

Mind Blowing.

Bra att det är 40 steg till att kunna bli Au Pair. Hm, lite halv drygt att sitta och läsa igenom 30 sidor för att man ska passa ett barn. Ja, jag vet nu låter jag oansvarig och irriterad, men så är inte fallet. Jag har druckit Redbull och ätit Kina puffar idag. Åh, påtal om det, Kina tanten ringde idag och frågade om jag ville jobba imorgon, eh, kul då, slav-lön AB, men vad gör man inte, måste spara alla pengar, men JA! Lycka till Sara. Men ja, som sagt måste.

Jag vill fan åka utomlands nu. Fast i och för sig, det är bara 2½ vecka kvar ^^, Jag vill på SPA! Usch, nej men jobb skulle inte vara helt fel. Tar ju 40 år att hitta jobb på arbetsförmedlingen. Ska gå dit i övermorgon och checka läget lite grand! Hm.. Kiss!


Inge duktig Sara.

Har faktiskt sökt jobb hela dagen idag, och igår. Hm, sökt typ 25 jobb, man tycker ju att man borde få något utav de iallafall, de där jobbet som receptionist på en boxningsklubb i Rinkeby är ju rätt lockande, haha! Nej usch! Men jag har i allafall sökt massa olika Au Pair, skulle göra mig gott att komma iväg tror jag! helst av allt vill jag ju faktiskt ha ett Som fanns i Brasilien, men eftersom att chansen är så otroligt liten att jag får de så ska ma ju inte hoppas på för mycket.

Planerna om att åka med Louise står i alla fall kvar, blir runt den 7 Juni. Ska börja kolla resor om 2 veckor sådära. Skulle vara bra om vi kom iväg den 7.e för då kan jag åka till Sthlm och fira Stina för att hon är en färdig utbildad Journalist! (: Ska fortsätta söka jobb nu, sen ska jag ringa Louise, sen ska jag röka, äta chips och dricka läsk, sen ska jag söka jobb igen!


Facebook.

HAHA! Oj vad kul det skulle vara men nej, så kul ska vi inte ha. Jag sitter här och inte gör ett dugg jag har extremt tråkigt och jag vil bara sova, men eftersom att jag vaknade klockan 16.20 idag så kan jag inte somna vilket suger, så jag ska gå ner och äta och röka sen tvinga mig själv till att sova! Hm.

Såg Sabinas student klänning idag! NEJ den var inge fin alls! usch, blev helt kär i den, vill ha den (: Hon kommer vara super fin på studenten den slynan (:

Kanske blir sthlm imorgon trots allt, eller idag blir det ju, klcokan är efter 00. Hm, Emma och hennes mamma och gull Moa kör upp till Gävle för att hämta en soffa, och om min mamma har vaknat på rätt sida så får jag åka med tillbaka till sthlm. Annars så blir jag kvar i Tierp vilket absolut inte är helt fel det heller eftersom att då ska jag umgås med min trogne tjänare Sabina Löfström som är helt störd men faktiskt lite halv kul ibland (:

Nej, nu blire fika! See ya!
Btw, jag är homie med Bingo Rimer på Facebook, och jag ÄLSKAR han, ohja, mer Bingo åt folket! Make love to the camera. Kisskiss!

Kul att hon suger..

image20

Daniel Adams-Ray
Jag vet inte om jag ska skratt eller gråta. Gråta, ja! Det ska jag. Saken är den att jag helt oskyldigt är inne på facebook (nörd, jag vet) och kommer på: "Shit, jag borde bli vän med Daniel i Snook, för då kan jag i alla fall få kontakt med honom" (Låt mig tillägga att jag är Stalker nr.1. Eller ja typ iallafall) Kul att man inte kunde gå in på hans sida då, men det var ju inte särskillt otippat. Så jag tänkte äsch, jag addar han som vän. Gjorde jag det, har gått typ en dag, och han var fortfarande "friend requested". Aja tänkte jag men så kom jag på att man kunde kolla vilka vänner han har, tror ni inte att han bara är kompis med en brud?! Då var jag ju illa tvungen att gå in på henne. Hon ser skit ung ut, jag skulle iallafall tippa på att hon var 88/87 något sånt. Och det SUGER. Jag kan inte ens berätta med ord hur mycket det suger. Men nu kan ju dom vara lyckliga om dom känner för det. Så fortsätter jag med mitt liv här i Tierp. Haha!


Idag sov jag jätte länge, satt vid datorn lite grand. Sen så gick jag hem till Lois, där låg hon och sov och Sara satt och kollade på tv. Vi snackade lite, spelade yatzy eller vad det heter. Sen drog Lois och dom till mormorn och så gick jag och Sara ut och gick och plockade lite blommor, Sara fick bajs på hela sig =D

Jag har i allafall kommit igång lite grand med mitt jobb sökande, känner mig duktig, och att jag kommit en bit på vägen, det svåraste är att veta vad jag vill jobba med, det finns så mycket att välja på så jag blir alldeles förvirrad. Men ja, nu ska jag gå och sova i allafall och hoppas på Sthlm i helgen, träffa min Ems, skulle vara kul.

Stephany, vi lär ju hänga vafan! Känns som att det var år och dagar sedan, haha! Såhär 1 vecka om ens det =P Och jag saknar Nina och Jennifer! Aja, sova nu, Kisspåer!


Lovestoned.

Kollade alldeles nyss på "Last Holiday" och den var helt jätte bra =) Började lite halv segt men så fort hon kom iväg på semestern så var det kul, alla svartsjuka människor för att hon var väldigt bra själv. Och den slutade helt sjukt bra så jag blev helt kär!!! Usch, vill också! book of possibility's. 

"Man har så kul med Toffifee" - Köpte det idag, och nej, man har fan inte kul med toffifee. Jag förstår inte vad reklamen har fått det ifrån, och jag förstår inte hur dom kan ha kvar den, jag menar det lär ju knappast vara någon som ba åh toffifee det har man ju så roligt med så det köper vi? haha, vafan! Det går ju inte, skaffa annat argument!  

Snart tar alla idioter studenten ^^, Wiihuuu, ska supa ner mig och gå runt med min student mössa, det är min plan, ååh, den kommer funka så bra, men det bästa av allt är att den är så lätt genomförlig =) Utomlands snart men Louise stumpan! Inge skönt att ligga på stranden hela dagarna då =D
  


Fett med hemligt.

Idag har jag sovit sjukt länge. Eller mja, jag gick upp 20 i 3.. Har upptäckt att jag är medlem i ganska många community's. Teckan på inget liv. Ja! Idag ska jag springa långt. 5 kilometer, hårdträning.

Kan inte sluta lyssna på Juan och jorge!

Maximalt jävla jätte kul!

Okej, jag såg "Torkel i knipa" och nej! Ännu mer nej, den var inte direkt bra. Visst lite kul var den, eller Jason är ju sjukt rolig men under hela filmen satt jag bara och blev mer och mer irriterad på Torkel, han är ju en sån jävla mes! Det är ju helt stört, man vill ju bara slå honom. Nej usch!

http://www.youtube.com/watch?v=kUpT0cakJgw - Måste ses, jag är lite halv kär i Juan eftersom att han sjunger som han gör. Kärlek på/till/med han! <3

Sitter och laddar hem "The Worriors" Wihuu, den är bra, riktigt bra. Så jag måste vara uppe jätte länge idag med. NUDLAR FTW!

Btw, jag har varit duktig idag IGEN, jag och Louise sprang igenom hela 5 KILOMETER, annat än igår, då var det bara 3,5. Imorgon blir det hård träning! SKA HA BIKINI KROPPEN, haha! Alla tjejer får såhär panik på för sommaren.

Aja, kiss på er, nu ska jag göra nudlar!

RSS 2.0