åh!





aaaaah.



jag skulle aldrig någonsin tycka att det var jobbigt att vakna upp med den här karln. inte ens om jag hade rätt och han hade fel. gud skapade mig just för dig, kom igen.. det blir kul :)

saaara



bla, bla, bla.. idag har jag varit ute och gått med nero, hängt med sosso, gått till repan. lagat och ätit mat. peppat inför uppsala på fredag, försökt fått med mig gustav och tänkt jävligt mycket. 

nu sitter jag mest bara och lyssnar på bright eyes och försöker komma på något roligt att tänka på.

back to reality.

min kära bror gustav tog ner mig från molnen nyss, fick mig att inse att jag kanske inte ska gå och drömma mig bort i hopp om att få träffa herbert. haha. så nu ska jag inte göra annat än att hålla mig jävligt snygg om jag någon dag skulle springa på honom på gatan :D 

idag har jag ätit två hårdbrödmackor och druckit grönt te. nu ska jag gå ut och gå en sväng. borde kunna börja springa snart när isen är borta. bli lite fit for fight. ehe. jag har så mycket bra planer för mig själv. 

Louise, eller Linnea - ge mig eran körkortsbok, lär ju börja plugga ja! piz.

alla saker som är dåliga är ju sämre än de saker som är bra, de vet ju alla!!

jag skulle ju faktiskt kunna säga, med rent samvete, att du är min drömkarl..


lalala~

I gave up coffee and cigarettes
I hate to say it hasn't helped me yet
I thought my problems would just dissipate
And all my pain would be in yesterday

I poured my booze all down the kitchen drain
And watched my bad habits get flushed away
I thought that that would keep my head on straight
And all my pain would be in yesterday

But it's true
I'm still blue
But I finally know what to do
I must quit, I must quit, you

de e inte fixbart



childman är ba jävligt liten och obehaglig, han har jävligt små händer man är jävligt stark!

near me, touch me, feel me..

nu känns det som att jag har varit sjuk i 3 veckor ungefär, liiiiiiiite sådär. men idag ska jag i alla fall få penicillin för min hals så jag borde vara fullt frisk om sisådär 3 dagar! 
eeeeeh peace!

your hand in mine

ligger och lyssnar på explosions in the sky, lite lagom depp musik sådär, men ack så fint. är fortfarande magsjuk och nu har jag halsfluss med.. OTIPPAT att jag är jävlajätteskitmycketmegalasersjuk! 

haha just, igår när jag gustav och mamma satt och åt, så började vi prata om strumpor, att mamma lämnar dom i soffan och att jag tycker att det är så äckligt, för helt plötsligt så har jag en strumpa i ansiktet. INTE så soft. 
då fick gustav för sig att nu när jag är sjuk och inte kan göra så mycket så skulle dom fylla hela min säng med strumpor, vilket jag tyckte var en jävligt äckligt grej att komma på. då sade jag att vi skulle fylla mammas säng med råttor för det tycker hon är jätte hemskt och äckligt. pia (mammas kompis) skulle få en säng med naglar. sen tänkte gustav efter lite och sade men vadå, då är ju inte strumpor äckligt alls, du får fötter ist..

så sitter jag och mamma och tänker vad gustav är rädd för och tycker är äckligt; så säger hon, ja gustav, i din säng behöver vi ju bara lägga en tjej så blir du livrädd. 

baaah, kanske inte lät så kul nu, men det var kul då. 

idag ska jag mest fokusera på att bli frisk, och jag längtar tills nästa vecka!! jag har i alla fall något att se fram emot! det ska bli kul.

some days are better than others..

idag när jag vaknade hade jag ont i halsen som tusan, och min magsjuka har ej gått över ännu, det känns ju lite sådär. jag hade ju faktiskt saker jag skulle göra idag. jag satt och pratade med gustav och karl ett tag sen gick jag upp för att se garden state, och gud så ledsen jag blev. har nog inte grinat så mycket till en film sen jag såg pearl harbor, iofs kan ju det bero på att jag är sjuk och när jag är sjuk så blir jag helt psykiskt instabil, haha! men ja, allt är ju faktiskt skit kasst just nu. 

jag skulle vilja åka någonstans, - typ nu!

"So long everything!" he shouted, then he ran next door to Margot's house. 
"I'm moving," he said. 
"Where?" asked Margot. 
"Two weeks away," said Mitchell. 
"Where is that?" asked Margot. 
"It's everywhere I will be after I walk for two weeks," said Mitchell, "I have lived in the same place for a long time, it is time for me to go some place else." 
"No." said Margot, "You have only lived next door for fifteen years." 
"Sixteen," said Mitchell. 
"Fifteen...sixteen, what's the difference?" said Margot, "I want you to stay next door forever." 
"I can't," said Mitchell, " I do not want to go wake up in the same old bed and eat breakfast in the same old kitchen. Every room in my house is the same old room, because I have lived there too long. “

You´re the source for all i feel today!

usch! igår vakande jag helt magsjuk, så vaknade upp inte alltför mysig kan man säga. spydde kanske varje 10.e minut från klockan 8am till 6pm. nu håller jag på och tvättar massa täcken, kuddar, påslakan och sådär. det enda jag känner är ju typ att jag vill käka, men får inte i mig ett dugg, eller snarare så att om jag får i mig någonting så kommer det upp igen. mysigt blogginlägg. 

men utöver magsjukan skulle jag kunna bytta ett slott utav tandpetare för att jag mår så bra och har så mycket energi! ^^, nu ska jag forsätta med städningen, ikväll kommer mamma hem <3 :)

mm.

kanske skulle tycka att de är helt ok att vakna upp bredvid ola!

wei

idag ska jag följa med mathilda till uppsala, men först ska jag gå förbi sara, ams och åsa för att äta frukost. ikväll blir det fest, och jag är as taggad :)

uh.

meeeen hallåo, nu är det ju snart försent!!

for blue skies

idag vaknade jag utav att mathilda ringde och sade att hon skulle komma till mig om 40 min, så då var det bara att gå upp och gå och möta henne på stationen! :) faith och mille var också med såklart, sötigaste sötsakerna i hela världen ^^, sen har jag inte gjort så mycket mer, trodde lois skulle komma hem idag, men tydligen inte!



We get along much better, than you and your girlfriend



idag var jag en väldigt trött tjej. somnade 3, gick upp 6. sov förbi milla, hon kom och knackade på och ringde mig 1000 gånger men jag vaknade inte.. dumtjej! så ja, hon fick typ åka hem igen. nu sitter jag, och har precis städat mitt rum och är typ världens ensammaste bruuuud. har inte umgåtts med någon på hela dagen, buäh. 

på fredag fyller älsklingsadam år!

helvete.



kära lil wayne's röst.. giftas?

nu har jag kommit hem efter att ha jobbat första dagen på åskarbygården. det kändes jätte bra och tyckte att jag kom in i det snabbt.. nu ska jag vänta på att åsa kommer hem och ringer mig! uh, i natt sov jag 3 timmar, känns ju lite sådär.

I never meant to brag, But I got him where I want him now.



idag har varit en bra dag. nu sitter jag och spelar super mario med sofina och lyssnar på paramore - misery business.. senare ska jag hem och mysa med åsapåsa och imorgon ska jag jobba! 




RSS 2.0