klump.

Man borde inte skriva blogginlägg när man är full, i och för sig skrev jag inte konstigt, dumt eller pinsamt. MEN jag kunde ha gjort. Sitter och lyssnar på Black eyed peas - i gotta feeling, den är så nyn-vänlig, haha! :) Nej men okej, den är egentligen skit dålig men jag blir så glad av den på någt sätt. Har precis varit hos frisören, hur skönt som helst, har inte varit det på flera år! Minst 3. Nu är jag vacker, eller ja nej, det är jag inte, har köpt hårfärg som jag ska lägga i också :) Sen ikväll blir det till att fira Mathilda och jag MÅSTE tydligen ha klänning, vem har kommit på den dumma idén? :O Men bara för att hon fyllt år ska jag ha det. Kan ha sköna kläder imorgon igen :) jaja, nu ska jag dra. PEACE

same mistake

Ingen kan fylla den här tomheten, tänk om en nära helt plötsligt skulle vara borta? Jag skulle aldrig klara av det. Jag lider med er alla som kände Natalie!

Gustav, jag saknar dig som fan!!!! Kan du inte bara komma hem nu? Du har varit borta tillräcklig länge! Ja behöver prata med dig om en MASSA saker! Nu får det vara nog med semestern! SES NÄSTA HELG :D:D:D

Uh.

Igår hade jag en as soft dag! Vaknade hos Mathilda och åkte bil ner till Tierp, var ute och gick i 2½ timme med Mille. Mathilda åkte hem och jag gick hem. Vid 5 så kom Louise, vi dansade och sjöng och snackade lite skit. Klockan 8 kollade vi på idol, Louise åkte hem och jag satt och handlade ännu mer grejer från internet. Nu är jag fattigare än en polsk prostituerad kvinna! Finns så mycket fint ju.

Jag har handlat!


Jag kanske känner lite kärlek till denna alldeles perfekt skapta jacka! :)


Och inte mindre kärlek till dessa underbara skor :)

Hänger lite med Mathilda idag ra, Tobbe kommer och hämtar oss sen så ska vi till Kidde och kika på idol. Jag längtar tills på torsdag, för då är det Promoe på slick, och på fredag ska vi fira Mathilda den lilla sötnosen :) Puss!

High school musical maraton!

Har precis kollat på High school musical 3, och mobba mig gärna för jag tycker faktiskt att dom filmerna är bra. ^^, Nu håller jag på och laddar hem första och andra också bara för det! Har i och för sig sett dom men det var ganska längesen så ska kolla på dom igen samtidigt som jag äter pizza ;) PUSS!

Knock you down.

Idag har varit en otroligt chill-vänlig dag. Gick upp runt 2, mamma kom förbi en snabbis och sen kom Stephanie, vi satt och snackade lite och så, hon drog dock vid 6 och då började jag kolla på watchmen och nu är jag färdig! Fick precis lite bilder av Henke sen i helgen som jag hade tänkt att lägga upp hära. 

Njut, för det är bara vackert ;) 


Måste ha varit den bästa "ta-kort-helgen" någonsin. Men som jag sade inlägget innan, tur att man är snygg liksom. Jag hade i alla fall jävligt kul hela helgen och det känns som att jag skiter i om jag såg förjävlig ut eller inte! :D

Let's go to Paris, shoot some heroin and fuck with the stars!

Porrkvällen i Bäcklösen, blir inte bättre än såhär. Tur att man är så jävla snygg att man inte behöver vara världens vackraste tjej på kort menar jag!
Lördagens bilder alltså. Som sagt, blir inte bättre än såhär!

uh.

Okej, Varför är det så skönt att borsta tänderna i duschen? 

Jag har haft världens bästa helg typ. Bästaste skiten. Softa människor - bra vänner. Helt fucking awesome. 
Louise har dock varit saknad ett tag nu. Leka lite imorgon då kanske. Borde berätta om de senaste veckornas bravader.

What a stupied fucking drug!

Jag gillar min söta lilla mathilda! ^^, 

Igår var det fest hos kidde med fotboll och öl, hur soft som helst! Dock blev jag lite överfull och kanske inte borde dricka så mycket men det tar vi en annan gång. Efter fotbollen började drickan ta slut så vi drog på fest i Tierp. Vet dock inte vems det var men träffade någon man kände i alla fall ^^, Såklart blev det ju drama (som på alla fester i Tierp) så fort man kom dit. Så vi tog en Taxi och åkte hem till Tobbe i stället, där grabbarna drack lite typ, saknade dock baggeluring. Sen sov vi och vaknade och jag välkommnade min kära urinverksinfektion tillbaka! :) Jag och Mathilda var överdrivet sugna på pizza men det öppnade inte förens 12 så det blev hemköp med lite olika grejer istället. DEFINITIVT en redbull, eller 2 ^^, 

Nu ska vi kolla på film och sova. Puss.

En helt vanlig Onsdag!

Dagen började med att, ja. Både jag och Mathilda var sjuka men vi ville ha sällskap. Man blir ju ofta lite sällskapssjuk när man är sjuk. Haha, jobbig mening! I alla fall så fick vi inget sällskap på hela dagen, vilket sög, men ändå inte gjorde så mycket. Alla känslor på en och samma gång. Haha. Så vi sa åt Alex och Tobbe att komma hit, så satt vi här och chillade typ. Lite senare kom Kidde och lämnade mitt sim-kort, eller snarare min brors sim-kort! -Sneeeeelt! 

På torsdagen vaknade vi runt typ 11, gjorde absolut ingenting hela dagen typ. Tog världens längsta promenad med Amilli ^^, Gick och köpte hårfärg, Math blev - rödhårig - rödbrunhårig - tillslut ASSNYGGBRUNHÅRFÄRG, ge mig den tack! :) Sen gick vi hem till Adam, kollade när han Alexander och Tobias städade. Hah, dom är så duktiga pojkarna! Sen kom Emil och pratade om lite intressanta saker. Efter att vi kollat på tv typ huuuur länge som helst, på Scary Movie 4 (undra hur lång den filmen är EGENTLIGEN) så skjussa dom hem mig så sov jag as mycket! (utan en "the grudge" pojke smygandes) 

Idag har jag bara chillat, skulle inte sitta helt fel med en öl för att bota min feber (a) Men jag ska jobba natt, funkar det också :) För imorgon blire ferre och fotboll :)

its so much pain!

Jag vill att det ska vara sommar igen, då är man brun och så.

http://caliroots.com/ - för er som gillar snygga kläder (Y)

http://www.youtube.com/watch?v=luM3KzcI3qA - bara för att jag vet hur mycket du älskade den här låten! <3

Skumtskumtskumt, människor är skumma. Överdrivet skumma, det är inte ok. Så jag gör såhär: Jag har lagt ner. Idag, imorgon fram till stjärnstop. Nu blir det inget mer.

RSS 2.0