That's not my... name.

Lite hjärntvättad man blir utav den låten då. 
Igår var min födelsedag och vi var as sega. så vi var bara hemma, men på kvällen gick vi ut och käkade, det va mys. Men ja, eftersom att Gustav och Malin bor på ett hostel en bit ifrån mig, eller en timmes gång avstånd så blev det lite jobbigt med hemfärden. Jag åkte med dom och kissade, gick sedan hem. Haha :) Men det var okej så att säga, var skönt att gå promenaden. Idag ska vi väl utforska lite grand. Eller, jag vet inte riktigt vad vi ska göra idag. Det återstår väl och se. Jag är i och för sig jävligt trött :D Nej nu orkar inte jag skriva mer. Puss

ops.

En kombination utav vätskebrist, sömnbrist, energibrist överhuvudtaget är ju faktiskt inte bra alls har jag kommit underfund med. I alla fall inte i en tunnelbane vagn fullproppad med stressiga och svettiga människor. Det leder till att de svartnar för ögonen och att man kallsvettas, mhm. Inte kul, trodde att jag skulle dö där ett tag :) 
På tal om död, det har blivit 4 personer skjutna i London Bridge senaste 2 veckorna. Livet är underbart.
Igår var vi ut på Mya eller vad det hette, ett nytt ställe. Det var ok så att säga, men jag var så jävla ledsen att vi inte såg the steets :( Ville se han, min second man liksom. 

Nu pallar jag ej skriva mer.. Puss

im haunted by the kiss that you should never have given me.

http://uk.youtube.com/watch?v=usWfuzYuUzs - väldigt bra version. Det skulle underlätta lite om Gustaf och Björn slutade vara så snygga och ha fruar :( 


From the moment i met you, all those years ago
not a day has gone by when i haven't thought of you
but now that i'm with you again im in agony 
you closer i get to you the worse it get's
the thought of not being with you, i can't breathe
i'm haunted by the kiss  that you should never have given me
my heart is beating, hope that that kiss will not become a scar
you are in my very soul, tormenting me.

If you suffering as much as i am please tell me.

Ursäkta min cp dåliga engelska, har säkert stavat fel på ett antal ställen. 
Meneee, jag kämpar vidare. 

Ont i huvudet har jag, varje dag nu förtiden. 
Imorgon ska Gustaf  vaccineras. Hoppas det går som det ska denna gång :) 
Snart fyller jag år och på söndag kommer Malin och Gustav. Det ska bli kul.
Hejpa!

drygt.

internet har krashat sa nu ar jag inne pa kalles mobil. det ar lite jobbigt men internet nord som man ar, battre an inget. ar ledig imorgon och pa fredag I alla fall for att maja ska till sverige. lyckost. gustaf har tyvarr lite feber men det ska nog ga bra anda. imorgon ska jag pa oxford street [fasa] och kopa jacka. sen blir det chiswick till sarah. skriver mer nar jag orkar,skriver med en sanhar penna pa touchdisplay sa det ar lite drygt :p pussochpuss

let me go.

Snart, alldeles snart så kommer Gustav och Malin, dagen innan min födelsedag. Det kommer bli skit mysigt, middag på min födelsedag är (som Malin sa) givet. Sen ska jag tvinga med dom ut på klubb vare sig de vill eller inte. Dom lär ju trots allt träffa mina kära och underbara vänner, iih! Sladden är funnen!! Credd till Maja som letar på golv. Nu kan man ju äntligen lyssna på musik när man åker tunnelbanan och väntar på sina kompisar som alltid, och då menar jag alltid sena. Om inte dom är det så är jag de, antingen eller. Hanna kommer ju snart också, full bokad och allt det där. 


Om du vill, så kan vi!

Stephany - Ring mig, vi lär kolla datum mer än på riktigt. 
Sarah Bill - Lever du? :D

PUSSPUSS

read my mind.

Igår var jag hemma hela kvällen, vita helgen. 
Idag fick jag och maja för oss att vi ville till London zoo, men vi ska ta det imorgon istället, vill ha lång tid på oss att se alla olika sorters apor ^^, Skulle i och för sig till Brick Lane, fan, allt krockar jämt. Men ja. Idag ska jag väl bara chilla, läsa bok och sådär. Lyssna på the killers eller the streets kanske. 

Johan, om du läser detta: Skriv till mig! 
Vi måste bestämma datum ^^, 
Pussochenpuss!

it's all in my head.

såå, jag och maja har haft lite the killers kväll ikväll :) suttit och lyssnat igenom de flesta låtarna, slutsats: dom är bra rätt igenom! det är så skönt att det fortfarande finns band som bara är bra. annars så är det vita helgen som gäller, trodde jag ja, isabelle (deras förra au pair) kom hit och hälsade på för att hon var i london, och hon erbjöd mig att följa med ut imorgon, får se hur det blir med det. känns lite läskigt, men ja. 
ikväll så är frida på inflyttnings fest och sarah svarade inte eller ringde tillbaka, så jag sitter alldeles ensammen och väntar på att prison break avsnitt ska komma hem! det tar ju sådan tid! Sarah, är på season 3 nu :) 


bara för att lill pullan fyller år idag. con grääts to you, sup inte för mycket. 
pusspuss!

got to get rid of this pill taste!

ojoj, mycket har hänt och mycket fortsätter att hända. när ska folk förstå att det är fel? 
jag är såklart inget gudabarn, har nästan gjort mer fel än rätt i mitt liv men detta börjar gå överstyr. ni måste ta er i kragen och se frammåt, på hur framtiden kan bli istället för att kolla på hur bakgrunden till all ångest var. hur mycket vi än försöker så spelar det ingen roll, det är ni som måste ta ansvar för era liv och sluta fucka up allting som är bra för er. jag skulle slutat bry mig för länge sedan om jag inte trodde att ni skulle kunna ändra er, jag skulle sluta bry mig mycket snabbare om inte några utav dom jag älskar mest blir sårade utav detta. just därför är anledningen till att jag inte kan släppa det. därför ber jag er istället, försök att komma ifrån denna väg. den leder bara till en återvändsgränd.

that's the one, oi! 
sabina, keep your head up. 
finns här, även om det inte är samma lika, 
så kommer jag alltid finnas här. 
but remember, det är
bara för att du är så söt!

björnen sover.

snart ska jag och gustaf åka till green park för att möta frida och bling (florens). det kommer förmodligen bli fett, får tiden att rulla samtidigt som man gör något lite vettigare än vad man brukar. senare på kvällen bli det väl förmodligen mahiki, kommer bli fett, för jag får lööön :) haha. ååh, det är så jävla fint väder. fattar inte, solen och allt det där. 
kalle var i italien igår, så avundsjuk, han har typ världens bästa jobb, får åka lossen, inte börja alltför tidigt och allt som någonsin är bra har han förmåner inom typ :) haha, det är så roligt, jag har ju gått upp i vikt, men alla säger att det inte syns, men när man fan inte får på sig ,ringarna man haft i all evighet så har man tammefan gått upp. eller vad säger ni sarah och frida. "när jag åker till london ska jag börja ett sundare liv, NOOOT" :) 
har fått the streets - blinded by the lights på hjärnan, den är så sjukt bra, texten, rösten, beatet allting. credd till snubben! och tjejen såklart. 

jag längtar till julafton!! jag vill äta tekakor och ge bort julklappar! plus att jag vill hem och umgås med min mamma :) 
det är så kul att jag allra redan har bestämt mig för juldagen. hm, eftersom att jag hade halsfluss förra året, säg någon gång min halsfluss kommit vid ett bra tillfälle. typ aldrig? turkland, juldagen, midsommar, eller nej midsommar var köttelfeber men iallafall. 

yeahyeah, lillgusten kommer väl att vakna snart så jag ska göra i ordning maten så han bara kan käka så vi kan dra på nästan en gång :) SNART KOMMER GUSTAV OCH MALIN!!! :D:D pusspusspusspusspusspussochlitehejdå!

blinded by the lights.

oj, jag blev vän med safi på facebook och kollade loss hennes bilder. hittade en bild på safi, stephanie och mig. tammefan vadjag saknar mig som brun och långhårig. men men, man kan ju inte få allt här i livet :)



"när jag var neger" :) observera att det var mitt i vintern! 
nu ska jag fortsätta att hänga med gurra med ett stort eff på slutet :D 


puss till mama och alla töntar i tierp som jag saknar loss. 
och fisan ska få bebbe snart! :D:D synd att jag inte kan vara där när det händer. 
iofs så kommer jag hem snart. 

möbeln på juldagen eller. MEN NEJ! hah. puss!

whopplusensöttjej?

okej, jag har inte hunnit skrivit för att louise har varit hära och chillat loss med mig, som ni kanske märkt redan på de seanste inläggen. iallafall så har det varit skit soft och jätte kul att ha henne här, hoppas hon kommer och hälsar på igen, för allt blev ju inte riktigt som planerat, återkommer till det senare för nu ska jag ägna liiiiite mer tid åt att kolla på prison break. jag har blivit nörd. men vad ska man göra när oth droppas cpsegt :S 

iih, en kille kan ju vara lite snygg, sen finns det ju dom som är fulare, och dom som är lite snyggare än dom snygga. jag gillare!! 

Städning, matlagning sen utgång :)

Louise här! Dagen har varit väldigt lugn. Det blev inget oxford idag utan vi tar det i morgon ist. Kommer att vara väldigt mkt folk då men vi får med tid att gå där för sara är ledig i morgon :) jag har solsprayat mig litegrann, saras tur snart. Idag har jag varit duktig! har dammsugit och torkat golven och städat toaletten. Kände att man typ fastnade med fötterna överallt så det behövdes nog :) Snart ska sara, sara bill och jag käka mat. Har lagat kött och pommes, mums ;) snart kommer även Frida och då ska vi börja dricka lite här hemma. Sen blir det roof-garden :D det är hur bra som helst här förutom att jag längtar efter Oskar. Nu ska jag dra och spraya sairish! bye

God morgon!

Louise här igen :) Jag, sara och sarah bill vaknade för inte alls så länge sedan. Igår var vi tre ut på en pub här i närheten och drack nån varsin pint, en väldigt lugn kväll. idag känner jag mig på topp :D vi ska iväg till oxford och kolla in shoppingen där. 
 

Louise här!

hej hej hej.. jag har tagit över saras blogg nu så ni vet. För tillfället håller hon på med att ge gustav mat, eller ägg. gustav är söt, det är kanske därför jag kallar honom för oskar hela tiden, haha. snart ska vi iväg till saras kompis frida och laga lite mat och mysa :) igår var vi ut på Mahiki och partade loss! det var roligast ever :) vi var ut med en massa snubbar och brudar som var väldigt trevliga. ikväll ska vi till amika eller punk och träffa The dykeenies. Det ska bli kul. London är underbart för övrigt, sara har haft sån hilma tur som kom hit och hittade en sån bra familj och värdens snällaste gustav att ta hand om. gustav är cool, han gör typ allt man vill. Igår var vi ut med honom på camden och shoppade lite och han sa inte ett ljud eller grinade som ungar i den här åldern borde göra. han är duktig på att dansa loss också för övrigt, eller han sträcker upp armarna i luften och viftar runt, sen har han ett sånt där skönt gung i knäna som nordman :D hej barbro! och hej allihopa! nej nu ska jag ut på balkongen och ta mig en cigg i solen :) hej då! ps. oskar är bäst. 

RSS 2.0