I only did it cus i love you.



Ciara - Explode
Låten är helt bra. Känns som att jag ska ta mig lite i kragen och börja ladda hem lite bra musik, börja med hennes senaste album kanske. 

Ihelgen har jag och Sarah inte gjort någonting, eller vi var fulla hemma hos mig i fredags, annars har vi bara sovit, kollat på Gossip girl och jag är ju helt kär i Chuck. Nu sitter jag hemma hos Sarah, orkar inte åka hem idag så jag åker hem imorgon bitti istället. Snart kommer Johan och Stina, yeay! 

Puss i guess.

Lewisham?

Morgonen började bra, jag och Gustaf tog bussen till sjömans kyrkan, bara några kvarter bort men iallafall. Och det var super trevligt där, dit kommer jag verkligen fortsätta att gå. Men det är stängt nästa vecka för att det är jul-marknad på den andra :) Jag träffade jätte trevliga tjejer och mammor, det var väldigt trevligt. Vi lekte, fikade och sjöng, sen skulle vi hem, tror du inte att jag bara antar att 47.an bara går åt mitt håll, så jag hoppade på den och hamnade i LEWISHAM?! Haha det är helt sinnessjukt. Världens ghetto.När jag hade suttit på bussen en halvtimme började jag undra. Eftersom att jag aldrig åker buss utan bara tunnelbana så känner jag ju inte igen mig, utan jag frågade en äldre dam som också satt på bussen och hon sa att det var 50 min åt andra hållet. BRA där sara. Så jag klev av gick till andra sidan och väntade på bussen. Efter att jag hade suttit på bussen i 10 min ser jag en polis bil som bogseras bort och den var både sönderslagen och sönderklottrad. As läskiga människor på bussen och bråk i varje kvarter :p Ska aldrig mer ta fel buss. 

Förövrigt så är jag fortfarande sjuk och funderar på när detta ska gå över. :/
Ska laga mat nu. Puss


Dålig bild men där är tjejen jag vill att Gustaf ska ragga på, han däremot hade inte samma tankar som mig. 


Gustaf var jätte glad hela dagen idag, jag har återfått mitt hopp och min styrka (a) 
Sötunge!



Ackackack!

Det blir ju inte bättre, nu är det värre och jag har öroninflammation. Är jag nästan helt hundra på i alla fall.Jippi. Jag är i och för sig ganska peppad i alla fall för jag har kollat på en otroligt snygg man i dag, som jag ska ha dessutom. Det kommer ta sin lilla tid, men sin lilla tid får det fan ta. Adam har hjälp mig också, haha bara för att han är så jävla knäpp! Vi planerar en Åre/Sälen resa över nyår. För jag mena, kan ju inte påstå att förra nyår var något bra direkt. Gud, till och med ordet nyårs afton är finare på engelska. Jag vill bo utomlands, med mina vänner, inte alla så klart det skulle vara för trångt och då skulle man inte vara lika glad att se dom jämt, haha! :) Men några stycken iallafall, trycka ihop sig i en 2.a i London. Skulle vara något de. Ska försöka peppa mina kompisar till det. För överigt vill jag ha en egen lägenhet. Det skulle vara mysigt, och jag vet inte vad jag vill ha i julklapp mamma. 

Jag tänker inte gå till Doktorn igen här i england. Fast att hon var den trevligaste jag träffat. Icke. 
Ladda hem film och var glad. Puss

Suck.

Inga förbättringar på sjuk sidan, har fortfarande jätte ont i örat, har väl förmodligen öroninflammation eller liknande. Så jag tar det väldigt lugnt idag trots att Kalle bad mig att ta Gustaf till Kyrkan så är jag tyvärr inte kapabel till det. Vi får mysa här hemma i stället. Måste kila ner till affären idag och handla shampoo och balsam. Om jag orkar, är helt matt i kroppen, men det blir väl så utav feber antar jag. 

Jag har något som jag saknar sjukt mycket i Tierp och det är fan Amidos pizzor. Gud vad jag ska äta där det första jag gör när jag kommer hem, med 50 bea-sås burkar :) Sen tar jag brorsans dagen efter :) 
Jag saknar min mamma! 

Pussochkramhejpa!

Ojdå.

Jag är fortfarande väldigt sjuk, vilket är sjukt mystiskt. Tycker att det borde gå över nu, men icke då. Har börjat fått sjukt ont i örat, vet inte vad som försegår där men något onormalt skulle jag tippa på. Sigur Rós hjälper mig i alla fall en liten bit på traven, och snygga karln i nördbrillorna så klart. Dig skulle jag ju absolut inte banga på. Hoppas att jag blir lite friskare i veckan så jag kan kila iväg och jul shoppa lite. Nu är det inte långt kvar tills Stina och Johan kommer, det kommer bli jätte kul att träffa dom igen, dock stannar de bara över en helg och ska hinna med väldigt mycket på den helgen men kommer ju i alla fall hinna med två middagar skulle jag tro. Bara 10 dagar kvar. Sen helgen efter den kommer min kära mamma och Perra. Det kommer också bli mys. 

Usch vad jag längtar hem, till mina vänner. Visst har jag ju min älskade snusk Sarah och pill Frida här men Sabinaraa, Louiseraa och alla andra raa!! Vill hem och att det ska vara jul och äta julmat!! Det kommer bli fett!

Pussochenkram

Veckan.

Måndagen var jag fortfarande skapligt seg sen helgen så jag tog det bara lugnt och längtade efter tisdagen.
Tisdagen kom Stephany hit, hon virrade bort sig i några timmar men hittade till slut. puuh.
Onsdagen Oxford street och en jävla massa shopping med Stephany som är såld på Primark. Kände mig väldig trött och seg efter den dagen men vi hade redan bestämt oss för att gå ut. Så vi trippade till Mahiki lite senare på kvällen. Trots att jag hade feber, vilken party tjej. 
Torsdagen hade jag 40/41 graders feber och var helt sliten, har inte varit med om något värre, så det blev filmtittning och take away mat.
Fredagen var fortfarande sjuk men kände mig lite bättre, hittade på huvudvärks tabeltterna så det var i alla fall uthärdligt. Vi drog till primark igen (Stephany skulle handla det sista) Och ja, det blev väl två fulla påsar skulle man kunna säga. Jag kände mig lite duktig, för nu har jag kommit igång med julklappe handlingen. På kvällen drog vi till en italiensk resturang och käkade, sedan vidare till en pub där vi beställde en varsin HALV pint of 1664 och jag drack 3 klunkar, då lär man ju vara sjuk så att säga, efter det gick vi hem.
Lördagen Nina ringde och väckte mig och Stephany, vi drog till tunnelbanan, jubilee var avstängd så det var en massa bytningar istället för en. Jag var fortfarande as sjuk men följde Stephany i alla fall mer än halva vägen. Kom hem för kanske 1½ timme sedan och nu känner jag att jag bara vill dö, eller möjligtvis bli frisk. 

Och förresten, när man är bakis heter det bakis, inte sjuk!! 


När jag kommer hem till Sverige så ska jag ta en hel kontroll på min kropp om jag är frisk, för det här är fan inte normalt. 
Kommer hem den 18 december. Hade fett tills dess.


RSS 2.0