bra skit.






OCH sophia somajo - the train såklart! 
nu ska jag sova, imorgon står jag inför en hel dag utav solning.

kapplasse.



some days are better then others!

en vindruva, massa ärtor.

alltså, det känns ju som att man inte får vara sådär dum när man är 12 år. 
kanske att det var någon som drev?

ett kärt barn har långa ben.

jaha, så i måndags fick jag och sosso för oss att vi skulle bli lite hälsosammare, ut och röra på oss, sluta äta så onyttigt och ingen alkohol på en vecka. först tänkte vi en månad, men vi båda kom överens om att det var alldeles för drastiskt. louise fyller ju trots allt år den 2:a juni. 

så hur har det gått: vi har rört på oss mån tis ons.. det bådar gott. vi har dock ätit lite halv onyttiga saker som vitt bröd och så. men kom igen, ingen har dött av det.. en vecka ska ja äta sallad hela veckan. haha! det kan bli kul.

nu ska jag städa mitt rum, prata med mamma och sen laga mat :) peace out!

röda dagar och sånt.



I know it's all in the air
Why hold it back I don't know
Things we do with no care
It's time we all let go

har haft en jätte bra helg, mycket festligheter och trevligheter. det började i onsdags då vi var hos matti, torsdags åkte jag till fannie, fredagen tog jag och mathilda det lugnt och i lördags var jag emma och mathilda ut på heartbreak! nu är det ju bara till att återgå till vardagen och hoppas på att få någonting gjort denna vecka :)

psst..

Anything that's worth having 
Is sure enough worth fighting for 
Quitting's out of the question 
When it gets tough gotta fight some more

jag tror jag har bestämt mig.

fina, fina liv.



åh, mitt liv har varit så fint på senaste tiden. (förutom en liten detalj som alla mina vänner är högt upplysta om, skjut mig lite) har haft roligt hela tiden, lite för mycket drinkar kanske men det är ju sånt som lätt händer. från och med nu ska jag vara som en alkoholfri öl, god men inte stark.. eller något liknande. kanske ska ut på goya imorgon får se vad pelin säger om den saken ikväll. nykter då såklart. har hört att man får finnar och blir fet av alkohol.. varför sa ingen detta till mig tidigare!!!?? 

idag har jag lite ärenden som måste uträttas, pelin sov här och skulle upp och jobba, därav den tidiga timmen. (har varit uppe sen 7, DERU) igår kom pelin till mig, vi åkte och handla mat, grillad kyckling med potatissallad och vitlöksbröd m-m-m. sen kollade vi på dear john, jag grät lite, eftersom att jag sett den förut, pelin kunde inte sluta gråta, jag kunde inte sluta skratta när hon grät för det var ju inte tyst kan jag garantera! sen såg vi green street hooligans 2 och pelin sa (finally) "åh min karl" - och det var inte om pete såklart, eftersom att han inte är med i den filmen. det gjorde mig lycklig. efter det låg vi och prata om huliganer till klockan blev efter 2. 

nu ska jag fortsätta med lady gaga och fix. peace!

fråågor.

jag har tänkt på en sak. undra vad kändisar lyssnar på när dom festar, lyssnar dom på sin egna musik? jag till exempel lyssnar mycket på timbaland och tycker att det är fett.. undra om han tycker samma lika? såklart att han tycker att hans låtar är bra men det skulle ju kännas lite skumt att lyssna på sin egna musik. jag vill ha svar på sånna här frågor. det liksom stör mig lite att inte vara allvetande!

every time i close my eyes, i see my name in shining lights.


och jag ser väl en massa problem, massa fel med vårt system, så vad är det vi borde försöka hitta, världen är här men vi söker kickar, söker kickar, röken hittas.. världen blir vår när den överlistas!

alltså. jag sitter här, har kollat på en film som var helt sådär skitbra! då blir man ju bara glad, elleeeer?! imorgon ska jag sola, och gå på krogen. det känns ju faktiskt helt ok. undra vilka som ska ut raa? shit vad jag inte har någonting alls att skriva. piz.

so you think you're better then me?! - think again!





så det här var alltså kvalborg. jag var verkligen inte så full som jag ser ut att vara. kortet knäpptes bara i jätte dålig tajming. jag och fotografen klickade inte riktigt ;) jag hade en skit rolig kväll i alla fall, flörtade med bartendern, dansade med en bög, drack olika drinkar. ja exakt det som en krogkväll SKA innehålla :) 

nu ska jag fortsätta med mitt gossip girl tittande.. snart är det andra säsongen, spännande.. för den har jag ju inte sett förr menar jag ;)

MY DADDY WAS A BANKROBBER, BUT HE NEVER HURT NOBODY. HE JUST LOVED TO LIVE THAT WAY AND HE LOVED TO STEAL YOUR MONEY!

Nu har jag precis duschat, man skulle väl kunna säga att jag har ägnat morgonen åt att bråka med min kära storebror johan och kollat på gossip girl. nu ska jag ner på tierp en sväng, sola och handla öl :) när jag kommer hem ska jag fortsätta med mitt gossip girl maraton, scrubs har jag lagt på sidan en liten stund, även om det är skit kul så tröttnar man på att kolla 7 säsonger i streck. 

igår jobbade jag, det gick bra men jag var lite trött.. jobbade i och för sig bara 8-13 men i alla fall! 

JA förresten, någon som känner christian som jobbar på JC i valbo.. om så är fallet, hälsa honom att jag vill gå på dejt med han!

dear john!

Ja, alltså jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att utifall jag fick låna deras kärlek i en vecka så skulle jag vara nöjd för resten av mitt liv. åh vad larvigt egentligen.. det är ju bara film! men gud vad fin den var, så mycket som jag grät till denna film har jag aldrig gråtit till någon film i hela mitt liv. inte ens om man räknar ihop alla gånger. jag ska nog sova nu och drömma massa fina drömmar o så..


RSS 2.0