roof garden

snart har ännu en vecka gått och jag är sliten som satan. gustaf och jag har varit på playgroup i veckan men dock bara en dag för andra dagarna tappade jag bort mina skor och han hade feber och så vidare. han blir duktigare och duktigare på att gå och kan snart prata, så underbart och se han växa, börjar redan tänka på hur tråkigt det kommer vara att skiljas från honom sedan när det är dax för mig att åka hem i januari. men ja, får väl åka och hälsa på lite då och då. keep in touch så att säga. jag förstår inte vart jag gör av pengarna, alla försvinner på typ 1 kväll, det är ju helt stört. OMG, sorry, need to tell you, this shit is really funny :D Frida min kära nyfunna vän som är helt galen och sjukt snäll, rolig allting har slutat/blivit utslängd från sin familj så nu för tillfället bor hon hos mig, hemlös och arbetslös, haha det är ju så jävla kul. men ja, ska hjälpa henne och försöka fixa nytt så hon kommer på benen igen. :)

Igår så var vi till roof garden och vi hade inte höga förhoppningar, eftersom att det var kvällen frida blev utslängd så blev vi lite sena pga deras "terapisamtal" men vi kom dit efter många om och men, då fick vi vänta ett tag eftersom att vi var senare än vad man ska vara för att få komma in gratis så manuel var tvungen att prata med killarna som hade hand om gästlistorna. men till slut så fick vi komma förbi hela kön för att gå in, vi går alltså in påväg mot hissen så stoppar en tjock och jävla cp tjej oss och säger "får jag se erat leg" vi ba men VAFAN jag orkar inte det här låt mig bara gå in, men ja så tog vi fram våra leg och hon kollade på dom med förstod sig inte på de utan frågade oss ist hur gammla vi var, eftersom att vi inte visste att det var 21 årsgräns och att det aldrig varit några problem förr så sa vi 19. då var vi tvunga att gå ut igen, MEN VA? det har ju verkligen aldrig hänt. men vi står där utanför och tar en cigg kollar på manuel som ser förtvivald ut och bakom oss står en skit snuskig man och kollar på oss från top till tå. (vi var ju skit snygga så det var inte så konstigt men kom igen han vad fan 60) sen kommer helt oväntat en tjej fram till oss (mig och frida) och frågar om hon kan "have a chat with us" vi ba neeej, jävla försäljare eller något men vi var trevliga iallafall och gick till sidan för att snacka med henne. då var hon tydligen the club manager och gick och sa att hon gjorde ett undantag och att det aldrig händer typ men hon släppte in oss, vi blev skitpaffa men tacksamma :D så vi gick in och chilla kring, det var så sjuuuuuukt ställe, för hissen upp till taket där det var party, sjukt fin trädgård. jag bara älskar stället, men eftersom att allting och alla var så sena så fick vi inget bord, bortskämmda som vi är så jag och frida ba men va?? sällan vi inte får något bort fan gör vi här och var typ skit bittra. usch vad hemskt men sant, vi köpte oss en öl snackade med skit fula italienare, och alla var borta och överallt. så vi chillade kring själva och helt nykte, bööh, sen kom det fram en neger som var sjukt cppå men det gjorde mig inget för han hade hyrt vip rummet och var rik. så vi följde med han och hans tjocka samt fula kompis och drack champange, vip man, driver inte, rummet var så sjukt spexigt, haha värsta porr rummet med fin utsikt över trädgården. dom hade alltså trädgård på taket. aja, det var helt fucking amazing iallafall. SJUKT SNYGGA MÄNNISKOR, love that place.

jaja, see ya!

potatis gratäng.

alltså, jag har inte gjort så mycket denna helg, mest tagit det jävligt lugnt. var hemma i fredags, igår så följde jag med cicilia och frida ut och träffade några svenska killar som jag inte alls diggade. eller jo nu ljög jag, den ena var skit soft, han skulle jag lätt kunna hänga mer med, men den andra var mest bara, "eh, jag är ju så jävla häftig". jadu jacob, eller så är du inte det. vi var ut på brick lane, det var ok, gick vidare till shoreditch som är mycket bättre. det var kul men som sagt, sällskapet var inte det bästa. vi gick och käkade på mcdonalds på liverpool street som inte är alls långt ifrån mig, sen så gick vi hem eller tog taxi hem och sov. frida skulle upp tidigt för att hon skulle jobba idag så hon väckte mig halv 8 så jag följde henne en bit på vägen till tuben för att hon skulle hitta sen gick jag hem och sov, lite trött då. efter att jag vaknade har jag kollat på film hela dagen. skulle gått på carnivalen men jag pallade inte, mår inte på topp! men ja, jag längtar tills jag kommer hem till sverige och träffar min mamma m.fl. ska käka med mina vänner på lördagen, kommer bli najs. Gustaf är i wales med anne-maj och kalle så jag har haft lägenheten för mig själv, vilket har varit skönt för då kan man sova ut, utan att vakna varannan minut utav en skrikande gustaf. dom kommer antingen hem ikväll eller imorgon. imorgon är det bank holiday så det är sjukt hålligång här i london ikväll och de enda jag gör är och sitta hemma. skämmes tammefan! aja, peace på er. ska kolla lossen på filmen och äta upp min potatis gratäng. CP GOD!

Men..

.. varför sa du inget? :/

Trötta blogg.

Jag orkar verkligen inte skriva här egentligen, anledningen till att jag gör det iallafal är pga att min kära mamma tror att jag är död annars. Så, nu kan jag väl skriva det mest som hänt mig under senaste tiden. Okej, ni borde verkligen komma till London och testa på utelivet, jag menar, Movida, Amika, Valmont, Punk, Mahiki, jag har till och med börjat gilla Mamilanji. Det är ruskigt kul. Men fuck, jag missade detta halvårets "tunnelfest" på weston street. Man går liksom in i väggen. HAHA nej men det är en dörr, man går in där och skit läskigt, typ som en gammal fängelsehåla, håller på i 24 timmar, jävla skit! Jag ville verkligen! Men har hållt igång på andra ställen. I Onsdags var sista dagen (på 3veckor) för billan, så vi "firade" det med att gå ut på Mahiki, det var så jävla najs! Bästa kvällen på skit länge. Tråkigt nog så fick Frida Magknip och drog hem. Men vi var kvar och festade hela natten lång, (övertagg) till 3, sen drog vi och käkade kebab, VÄRLDENS GODASTE! På allt. Sen så gick vi till stället brevid och rökte vattenpipa för fulla muggar, äpple+jordgubb. INGE GOTT! Förmodligen godaste smaken någonsin. Tråkigt att Sarah åkte men hon har det säkert skit soft i Sverige, sen så har jag ju Frida nu också. Gustaf och jag har inte gjort så mycket, vi har varit på playgroup och sånt, han är väldigt fascinerad utav svarta människor vilket är ganska roligt :D Då var vi ju två, haha!! Jag tror fan att vakter är min grej. Det har jag kommit fram till nu, jag står alltid och snackar med dom, så alla mina friends tror att jag blir utslängd. Haha! Det blir jag såklart inte. Man blir inte lika full här som man blir i Sverige, det är ju en bra grej, dansar bort all alkohol :D Jag saknar min mamma, Sabina, Emma, Louise, Linnéa, Stephany, Stephanie, Jeffrey, Alexander, Jens, Hammodi och MÅNGA fler!. Men snart så är jag hemma! Kiss påer!!

What the fuck happend?

Nu sitter jag här igen, NEJ ÄR DET SANT?! Aja, jag har haft cpsvårt med att skriva idag på datorn, blandar ihop alla bokstäver med händerna, skit skumt. Jag har iallafall varit hemma idag, för jag känneratt jag kanske börjar blir lite sjuk. Igår var vi ute på the monto, helt okej, eller satanas najs faktiskt, gillade Steven och David, haha david är så jääääävla söt! Shit. Blev kär i honom där på scen! :D Vi ah, var typ och kollade på spelningar, helt vanligt, men fett kul! Mycket nya människor. Så blire utgång nu också snart med billan, hm börjar i shoreditch ska käka något kanske, mc donalds? :O Sen så ah, blire piccadillyyyyyy!! Wiiihuu, som vanligt, kommer det nog vara ganska tråkiga människor på klubben, överklass skit :P men vi hänger med våra egna så det blir najs. hejdå, jag vet inte varför jag skrev det här sög ju, aja, kiss!


BLÅ MÄRKE ÖVER HELA SKINKAN, BILL OCH MANUS FEEEEEL!
Jag hade inget med saken att göra, Pain som FAN! :)

What hurts the most.

Har börjat kolla på Heroes, sksulle gjort det för år och dagar sedan men det blev aldrig av, så jag passar på och kolla på det när Gustaf sover istället. Det var väldigt bra två första avsnitt iallafall.
jag har kommit på att jag inte har så stor krav på killar, alltså, jag tycker att det finns sjukt mycket snygga killar, ser ju en ny varje dag för fan. Men ja, som sagt, inte så höga krav. Eller jag vet inte, skit samma, tråkig information.
Igår chillade jag lossen hela dagen/kvällen. Var uppe och kolla på första rambo filmen. Haha den är så bra. Jag älskar sylvester staloone, han är typ ganska kass skådespelare, egentligen, har gjort ganska många bra filmer, jag menar rambo filmerna, rocky, men han är inte direkt bra som skådespelare. Komiskt hur man kan komma så långt ändå! Kanske ska satsa på det. Krokodil tårar som mina bröder sa till mig när vi var små. I natt så kom Anne-Maj, Kalle och Gustaf hem. Halv 5 usch, jobbigt för dom att jobba idag, dom kommer vara helt döda när dom kommer hem :p
Gustaf har växt så mycket, shit vad jag insåg att jag hade saknat honom när jag såg honom i morse, haha, har myst med han hela dagen idag. Vi har legat i sängen och kollat på film. Han har nya kläder också, schit schtilig som jag och Anne-Maj brukar säga :D Haha, bratigaste braten på östermalm. OHSHIT Sean the man, till och med bratsen på Östermaln säger damn har har backslick den där jäveln, HAHA FETT KUL :D

Utgång - Mahiki: Sarah, Manuel, Brenda, Borja m.fl.

Ny grej.

Jag vet, jag vet!!
One tree hill är bäst. Ska börja kolla från början nu..
Är en del saker jag glömt. PUSS

Standing soldier.

Pga omständigheterna så mår jag faktiskt relativit bra.

Idag har jag tagit det lugnt, tittat på kung fu panda, städat lägenheten, sovit till klcokan 2 pm, skönt som fan! Anne-Maj, Kalle och Gustaf kommer hem ikväll, jag vet inte riktigt vilken tid men det blir nog om några timmar. Gud, jag har ätit jätte mycket kycklig på senaste tiden, i princip varje dag och jag slutar aldrig förvånas över hur sjukt gott det är. Ikväll blir det lugnt, ska gå och lägga mig tidigt med tanke på att jag börjar jobba imorgon igen :) På kvällen blir det Mahiki med, bl.a. Sarah, Manuel, Brenda, José och Borja. Jag har aldrig varit där förut så vi får se om det är najs ställe, återkommer om det. På torsdag blir det Jobba på dagen, sen så har manuels kompis kompis ett gig eller ja, en spelning på en pub här någonstans i närheten, så då ska vi gå dit. Kanske ta någon öl. På fredag blir det jobba på dagen, på kvällen blir det antingen dra till Victoria Park och checka in The Dykeenies eller någon klubb beroende på när Sarah slutar jobba, tar ju ett tag för henne att ta sig in till själv centrum i London. Lördag blir det chill dag med mat hos Sarah sen på kvällen utgång. (Nej, är det sant? Utgång, otippat!) Shit vad kul, min mamma kom nyss in på msn, jag skrev till henne men jag är inte riktigt säker på om hon vet hur skiten fungerar, men det klurar hon kanske ut så småning om. Söndag ska jag försöka få med Sarah på någon bio :) Gud vad jag vill ha en kamera, det är helt sjukt. Måste köpa mig en! ÅH, mamma klurade ut hur man gjorde på msn. Smart chick ;) Hörde att det var ganska bittert väder i sverige, tyvärr är det ungefär lika här med. Eller ja, det regnar inte men det är inte soligt, utan väldigt molnigt så det kommer nog börja regna när som helst.

Louise, Emma, Stephany, Sabina, Stephanie, Linnéa, Sofia, Karla - Saknar er!

Dwayne Michael Carter, Jr.

Tror ni att jag har någon chans? Han är ju trots allt bara 6 år äldre än mig, det skulle förmodligen funka galant. Nej men seriöst, lil wayne är förmodligen den bästa rapparen, hm, eller nej måste nog ta tillbaka det där, bäst är ju såklart tupac, det kan ingen säga något emot (bara de som gillade B.I.G. men det är ju ganska ah, dåligt) Sen har vi ju faktiskt Jay-z och Lupe Fiasco som också är sjukt duktiga, har till viss del bättre texter än lil wayne men fan, hans röst är ju helt störd, så jag tror att jag håller mig till Lil wayne iallafall. För att inte tala om hur snygg han är. Hans kläder, allting är typ perfekt, förutom att han är för kort. Men det skulle jag lätt kunna leva med:


Tuateringar ska det va annars är de inget o ha! Ohja!

Fyfan i jävla helvete vad jag saknar Sabina!! Jag vill leka med henne, och äta pizza och DRICKA ÖL I MÄNGDER, men nej, hon är ju i det bittra jävla Sverige och har sina tråkiga rutiner ist för att komma och hälsa på mig! Hum (a) KOM HIT GIRLY GIRL, vi ska ut och festa lossen du och jag!!


Me like this pic! The two most beautiful sisters in the world!!! Miss you..

Helgen.

Jaha, så var ju barnvakt åt Vilma med Bill i fredags, det var skit mysigt, vi lagade middag, åt och drack vitt vin. Helt sjukt mysig kväll, såndär man inte varit med om på länge. Det blev tyvärr ingen utgång den kvällen men vi kollade på film istället, chips och cola is the shit. På lördagen när vi vaknade trodde vi att vi skulle vara jätte pigga eftersom att vi inte hade varit fulla dagen innan men oj så fel vi hade, helt stört sega. Vi åkte hemmifrån Bill som bor i världens ände (chiswick) Hem till mitt kära hem i London Bridge, chillade lossen och kom på att vi skulle handla så vi drog till Lidl och handlade mat samt pina colada och vin. Vi gick hem lagade ordning chicken, ovanligt, för att vara oss :p Har ätit det i en vecka snart. Iallafall, så började vi för festa lite här, vi skulle träffa Manuel och alla senare på kvällen. Vi tog dert lugnt som fan och kom sedan på att tunnelbanan inte gick det vi skulle för den var avstängd så vi fick åka jubilee till westminster och ta bussen därifrån till sloane square, LYCKAT, brudarna åkte till Chelsea! Haha. Men till slut om vi fram och fann MAnuel och Brenda m.fl. på plats, vilket lyx ställe liksom, helt underbart. Hade skit kul och drack sambooka eller vad det heter med Bill. Sen skulle vi gå till våran tube men vi stannade i en park med Manuel och snackade chicken i kind of 3 timmar :p Haha! Och fötter och music, Helt wack men jaja! Det var kul. Sen så fick vi för oss att vi skulle sova hos Manuel så vi tog bussen(arna) till honom, tog 1 timme att komma hem, åkte 3 olika bussar. Haha helt åt fel riktinign än vart vi egentligen skulle. Det var ju lite halv ogenomtänkt :p Men vi sov där, och jag fick Migrän när jag kom hem till honom, fyfan vad pain det var, så jag fick smärtstillande och efter det somnade jag när det gått över. Vaknade och var helt sega, natten innan hade vi kommit överenns om att spela sfotboll på morgonen när vi vaknande, och att vi skulle sova länge. TJENA, kom hem kl. 6, vaknade 11.30 och det REGNADE. Så vi kunde inte spela fotboll, istället gick vi och mötte Brenda och gick och åt på ett jätte mysigt ställe. Satt där ifrån kl. 1 till 5.30, snackade skit, rökte cigg, drack öl (jag drack cola pga min hangover) haha! Sen så drog vi till Notting hill och kollade på bio, med en till kompis, Fan minns inte vad han heter har bara träffat honom 2 ggr. Men iallafall vi såg Batman filmen, jag bara ÄLSKAR jokern, han är fan helt störd i den där filmen, riktigt bra skådespelare. Så nu funderar jag på att tvinga Sarah till en heath leather kväll :)

På fredag spelar The dykeenies i Victoria Park, SÅKLART ska jag och Sarah hänga utanför och snacka med dom, haha! Sen den 8 september blir det deras uppträdande här på the boarderline :D

Fast jag har the time of my life så saknar jag alla där hemma. Nu ska jag se på film PUSS! <3

RSS 2.0