jacob black, i'm fucking in love with you.

åh nej, det känns som att jag vill sova bara för att slippa vänta. dagar borde gå lite fortare men samtidigt inte för snabbt. man borde få snabbspola på vissa ställen, pausa en del och hoppa över andra.


some people think i won't make it
but i know that i will
escape the emptiness
cuz that shit is slow and it kills
the flow and the skill
i made y'all believe that it last
you can make the future
but it starts with LEAVING THE PAST!!

stuck in my mind.

min mobil är borta, eeh. tappade bort den igår och vet inte alls var den är typ. lite halv kass!

typiskt.

det är inte snällt någonstans utav en fluga att väcka mig halv 6 på morgonen när jag inte har ett dugg planerat för dagen, det är bara elakt. fast nu har jag i och för sig hunnit med att duscha och städa mitt rum :) men vad ska jag göra nu liksom? eeeh.. jaja, det återstår att se.
imorgon ska jag åka till valbo med louise, hehe-he!

pff.

tråkigt att snygga killar oftast är helt efterblivna!

Good morning, on July 7

Though still in bed, my thoughts go out to you, my Immortal Beloved, now and then joyfully, then sadly, waiting to learn whether or not fate will hear us - I can live only wholly with you or not at all - Yes, I am resolved to wander so long away from you until I can fly to your arms and say that I am really at home with you, and can send my soul enwrapped in you into the land of spirits - Yes, unhappily it must be so - You will be the more contained since you know my fidelity to you. No one else can ever possess my heart - never - never - Oh God, why must one be parted from one whom one so loves. And yet my life in V is now a wretched life - Your love makes me at once the happiest and the unhappiest of men - At my age I nedd a steady, quiet life - can that be so in our connection? My angel, I have just been told that the mailcoach goes every day - therefore I must close at once so that you may receive the letter at once - Be calm, only by a clam consideration of our existence can we achieve our purpose to live together - Be calm - love me - today - yesterday - what tearful longings for you - you - you - my life - my all - farewell. Oh continue to love me - never misjudge the most faithful heart of your beloved.
ever thine
ever mine
ever ours

mica!

den här snygga tjejen ska jag umgås med idag, känns som att det var flera år sen. vilket det TYP var, eller i alla fall 9 månader eller något! jajaja, det kommer bli fett i alla fall :) peace.

bilder från mathildas iphone!













nu ska vi cykla ner på tierp för att handla mat! peace.

namnbyte.

detta har jag pillat med idag, tog i och för sig typ 1 sek. min mamma är inte så glad, men inte speciellt ledsen heller. vet dock inte om namnet kommer gå igenom, men min broder har en bekant som bytt namn till rio så det känns som att det borde kunna funka. plus att man faktiskt får heta marijuana. 

hah! lousie tycker att sativa låter som en könssjukdom, det tycker inte jag. :) ikväll ska jag till gävle med mathildus, det kommer bli alright. fixa håret nuuuurå! tar ju sån jävla tid. peace out!

parkhäng i uppsala

wiie, jag och tjoskar poserar framför fontänen i stadsparken uppsala, som riktiga turister.

jajaja.

mycket fint. igår full, idag bakis.



remember me

den var väl sådär, slutet var ju nästan för tragiskt. tänkte dock på en grej genom hela filmen, shit vad robert pattinson är snygg i filmer men absolut inte "utanför kameran" eller vad man säger. han får oftast hunkiga roller.


nu är det godnatt på riktigt.

dibs

Jason Lewis - sexiga man, det är ju så att man nästan tappar andan!

godnatt

Alla dansar, och jag tänker är du också själv? Var är du ikväll?

just ja, har ju glömt att säga att jag kom in på undersköterskeutbildningen. så den 9e augusti börjar jag plugga igen, det känns både väldigt kul och spännande! nu ska jag gå ner och umgås med min mor och se vad det blir för mat idag..


ingen kommer undan, inte ens i sverige.

är inte den som brukar säga sånt här, jag ska viska det på bussen hem. åh, kan inte längre skilja rätt ifrån fel så du får lura i mig vad som helst!

jag är enbent!


jag har gått och blivit lite gay på senaste tiden. veronica maggio, oskar linnros, frank turner och håkan hellström är det jag lyssnar på. känner också att det skulle vara helt alright att inte slänga runt så mycket utan vara lite mer på ett och samma ställe. jag är ju trots allt skit gammal. (21 snart 22)


som en speciell vän långt bort, som man inte träffar så ofta!

matter of fact, I'm sick of talkin'.


When I die, fuck it I wanna go to hell
Cause I'm a piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell
It don't make sense, goin' to heaven wit the goodie-goodies
Dressed in white, I like black Tims and black hoodies
God will probably have me on some real strict shit

ända sen jag var liten, skakat skallen till beaten, älskat hiphopskiten, plus chillat med eliten.



om du aldrig provat hur kan du då vara säker, jag börjar tro att vi kan gå genom eld, bara för kväll..

i wanna, lick, lick, lick you from your head to your toes.. and i wanna move from the bed down to the down to the to the floor, and i wanna uh uh..

SÅ JÄÄVLA SÖT!

I hate the way you talk to me now, I hate the way you've cut you're hair, I hate it when you lie to me, It makes me sick, I hate it when you're not around and the fact that you never call.

jonas, hanna, pia och linus ligger och sover.. vad ska jag göra då? har lagt in student bilder på datorn i alla fall så slänger upp några här!


det var alltså hannas klass som var här och hade champange frukost. kvart över 6 kom de första och sen kom det brud efter brud. full rulle halv 7!

vi två, hej då. fuck off, du dog!

mjau - skor.

Oskar Linnros - Din mamma! http://open.spotify.com/track/5pHLCK9uaFEcIFqc6zYXrX

torsdag.

är nere i nyköping, har snott björkar och syrener, handlat alkohol och kläder, åkt bil och ätit mat. fin dag! imorgon är det hannas student och jag ska peppa med sömn, upp 7 imorgon! peace out.

onsdagen

igår så var jag på förflyttningteknik kurs på jobbet, från halv 2 till 4. lite halv sucking, men jag låg mest. haha :) sen vid 4 tåg jag tåget in till uppsala med louise och essy. vi gick runt och handla lite. så nu är jag ett par skit snygga skor, en jeansklänning, löshår och lite annat rikare!


igår när jag kom hem klockan 22 så satt jag och sydde hår till 02 (Y) gick upp 08 idag för jag skulle till nyköping så nu sitter jag på tåget och typ väntar på att vara framme, hann inte röka innan jag steg på tåget så det håller på och kryper lite i skinnet nuu.


ja just, när jag och essy väntade på tåget i uppsala så var vi in på pressbyrån och kollade på spanska vouge.. då var adriana lima med och jag står och säger typ "ååååååh" och tar lite på tidningen. då kommer han som jobbar där bakom mig och säger "ååh" ja ba men hon är ju så snygg!!!!!! då sade han.. du är ganska lik henne!


väääääärldens komplimang, nog för att det inte stämmer men det hör inte hit.. jag blev glad ändå med tanke på att hon är den snyggaste tjejen i heeela världen.

sin nombre

jag är lite kär i honom. filmen var dock inte så jätte bra.. eller alltså den gör ju så att man blir glad över att vara uppväxt i sverige istället för typ mexico eller andra livsfarliga ställen där det finns hänsynslösa gäng. 

jag är ju faktiskt ganska dum och skulle vara ganska mycket som den där tjejen han var tillsammans med i filmen, och hur bra slutade det liksom?! eeh. sova nu jobb om 5 timmar!

none of this is going anywhere – pretty soon we'll all be old, and no one left alive will really care about our glory days, when we sold our souls.

sofia, louise och jag på louise dag :)

sitter och lyssnar på frank turner och tänker lite. jag skulle typ vilja veta nu på en gång med detsamma om jag kommer in på utbildningen eller inte. för om jag inte gör det så tänker jag faktiskt absolut inte vara kvar i tierp, kanske inte ens i sverige. london och oslo lockar. london skulle jag ju lätt kunna åka till själv, olso däremot måste jag ha med mig någon. men ja, såklart att jag går utbildningen om jag nu kommer in på den. ehm, sen stör det mig också otroligt mycket att den här rackarns chefen jag har håller på och förvirrar mig hela tiden, först skulle jag jobba hela sommaren=inga planer för sommaren. sen skulle jag bara jobba första perioder=kan inte göra något i juni och början på juli, check. sen nu ska jag tydligen bara jobba andra perioden och hoppa in lite då och då i första perioden och har inte fått mitt schema ännu=kan inte planera ett dugg i juli och augusti heller.. on top of that så börjar jag förmodligen skolan i augusti och kommer inte kunna jobba då. usch vad det här inte alls är planerat eller bra.. ALLS. men ja, ska ju i alla fall trycka in en tripp till norge där emellan och hälsa på fina milla! :) förmodligen efter att hon fyller år.

frank turner - father's day

bvah.

jag har kommit fram till saker. de är bra och dåliga. eller nej förresten. bara bra :) juni månad är ju i princip fullspäckad. imorgon fyller louise år, på fredag ska jag jobba. måndag jobb, senare i veckan åker jag ner till nyköping för att fira min barndomsvän hannas student. veckan efter det åker jag ner till linköping till pappa. sen när jag kommer hem är det ju i princip midsommar och sen är juni månad slut. ska göra en skit hemlig sak också. det kommer bli både spännande och fint, förhoppningsvis!

RSS 2.0