Cuz you're messed up fed up stressed up.

Igår var jag och Stephanie till Alexander för han fyllde 20 år! :) Vi hade byggt en surf bräda till honom, bra jobbigt. Vi var kvar där jätte sent så det var skadligt jobbigt att kliva upp ur sängen i morse. 

Idag har jag varit och jobbat, sen gick jag hem till Sofia, var med Jamie, mannen i mitt liv. Jag saknar han redan. Nu är jag hemma för tillfället, ska duscha mig lite, klä på mig, sen gå hem till Sofia igen. Ikväll vet jag int riktigt vad som händer. Jag tror att vi bara ska vara hos Sofia. 

Peace. 

Nej nej nej!

Snälla sluta, jag tycker synd om dig!! 
Söka bekräftelse kan du göra på annat håll. Var dig själv! 



Ps. Jag och den där rackarns lilla mannen på bilden är ett par. 
Jag önskar oss all lycka i världen! Piiz!

"med en överkropp som Mr. Burns!"


Här har det tagits beslut för fulla muggar.

Jaha okej, då var det dags igen för att skriva upp mina duktiga saker jag ska göra i framtiden. MEN, hallåo, detta inlägget är faktiskt ett undantag för nu är det dags att skärpa till sig. Som Sofia säger: Man är ju inte 14 år längre! 
Jag försöker få med mig någon till Norge i Juni eller tidigare, säg till om ni är intresserade. Vilken jag åker med spelar EGENTLIGEN inte sådan stor roll, för jag ska bara dit och tjäna peningar. Men ja, något skönt att vila ögonen skulle ju inte vara helt fel, haha! Nejra! Men ja, som sagt, planen är att dra till Norge, sluta dricka så mycket, eller ja drick hur mycket jag vill men sluta bli så pissfull att jag inte kan ta hand om mig själv. Hoppas inga föräldrar läser min blogg, det skulle ju bli lite pinsamt! Sen hoppas jag att jag har tillräckligt med pengar till nästa år i Februari för då börjar skiten!! :D Det kommer bli den roligaste tiden i mitt liv. Då säger jag bara, so long suckers samt Tierp. 

Igår var jag med Louise hela dagen, senare på kvällen åkte vi hem till Linnéa och lagade mat medans vi kollade på Linda Rosings nya program. Måste bara tillägga, Adrian, du är för underbar. HAHA små miniatyrer av grejer, tv, docka! Klockrent. Sedan så kollade vi på Oscar galan vilket tyvärr bara gjorde mig ledsen för att jag inte lever det liv jag vill leva. Plus att det var sjukt sorligt när Heath Ledger's familj gick upp och tog emot hans pris. 

Nu ska jag bara ta det lugnt efter jobbet och kolla på Las Vegas. Vilken underbar dag!! 


Peace.

i will hate you for doing this.

Kollade nyss på Gone baby gone, igen!! Den är ju så bra. När man ser Casey så vill man bara le, haha! Han är ju för vacker och vilken röst mannen har. Louise sover ju som vanligt, otippat. Somnar alltid när vi ska kolla på film. Så jag tänkte skriva en liten snutt här i stället medans jag kollar lite på Alpha dog :) Den är också väldigt bra! 


Vi ska gifta oss han och jag :) 

Yeah!

 
Jag och Lois i London! :) 


Jag och Stephany på tjejekväll hos Lois. Haha, hennes min!

  
Alexander hos honom på, jag tror till och med att det var julafton!


Jag hos FreakyOG på julafton aswell. 


Kul att Linnéa vill vara med på bild! :D

  
Jag var rätt blond innan jag färgade det mörkt igen! :)

 
Posar  hos Lois kvällen innan jag drog till Londres. 

 
"Chillar bara" HAHA

 
Yo, full tjej. As usual.

 
Lollois tar studenten!! 

The winner takes it all..


Pax för att jag har världens snyggaste och världens bästa kompis!! ^^,

Festligheter.

Helgen bjuder på en hel del festligheter. Igår var jag med Stephanie, Oska, Louise, Reda, Victor, Viggo, Kalle, Malin och två främmande personer. Det var väldigt mysigt, jag ble dock för full "otippat" och gjorde en väldigt dum grej, hihi! :D 
Nu håller jag i alla fall på och städar huset. Så mamma om du läser detta! Inget stulet, inget gick sönder och det var en soft kväll :) 

         

Bilder från gårdagen :) 

Idag blir det festande hos Sofia, men jag har ju knapert med dricka eftersom att jag drack det mesta igår. Tänkte att jag skulle upp till systemet idag men det gick ju inte som planerat. Dumma fulla tjej. Men ja, ikväll kommer det nog bli väldigt trevligt! Ska hoppa in i Duschen, äta och sedan bege mig hem till Fisan :) 

Over end aut! Pis

The game - money.

Jag sitter och försöker övertala min trogne ledsagare Alexander att komma över men det går inte riktigt som planerat. Han tycker istället att jag ska trippa dit på ett glas whiskey. Men det går ju inte för sig för snart är Stephanie här, senare kommer Reda, Victor, Louise och Oskar. Hur fett kommer inte det vara då?! :) 

Nu ska jag inte göra annat än att sitta och vänta på stephanie, sen kan jag börja fixa mig och sådär. 
Ha en fet fredag. Peace. 

Mannen.

   
Hittade lite "gamla" bilder på datorn, eller ja den på mig och Stepha är väl ungefär 3 år. Smal på den tiden vettni ;)

grävlingar

Haha, det är bara grävlingar som gillar den skånska dialekten.
Jag älskar cosmopolitan ibland. Dom har så roliga artiklar. 

Dom frågade om bästa raggningsknep. 
Snubben svarade: 
"Att hålla tyst så länge som möjlig, den skånska dialekten som jag dras med är det bara grävlingar som gillar." Hur underbart uttalande är inte det liksom?! :D



På lördag blir det fest med brudarna. Sofia, jag och Linnéa är spikade. 
Louise ska vara med om hon är frisk, sen vet jag inte riktigt om Sabina och gänget är på.
Har inte kommit så långt än.. 

Men det kommer nog bli dunder kul :) 

Nu ska jag hoppa in i duschen, träffa Stepanie och sen dra till Sofia, vi ska upp tidit imorgon och ut och gå, sen blir det staden! Ps. Jag har vin. 

Peace.



Jag slängde bort nån slags vän..

Sitter hemma hos Sofia med henne, Frida och Jamie. Har precis kommit hit efter att ha jobbat och varit uppe hos Jennifer med pengar. Nu sitter vi och funderar på om vi ska gå och handla samt fylla på mobilen för att sedan kolla på en film.

Imorgon blir det staden men Frida, Bella, Sofia och jamie. Mysigt!! :)

Finns det plats för två i din värld?

Peace.


it's the stars that lie to you.

Jahapp, har man varit ute och gått på morgenen då, inte så farligt långt eller ja, i en timme ungefär. Stolt över mig själv. Det som  jag inte är lik stolt över är att jag somnade när jag kom hem igen så jag har ändå stressigt till jobbet -.- 

Stone Sour - Through glass ~ 

Peace!

Skratta åt mig, för då kanske jag kommer över dig.

Jahapp, då gick Stephanie hem så är man ensam igen. Funderar på att viga till mig lite. Lär ju fixa detta, är stel som ett kylskåp. 

Las Vegas nu, peace!

Håkan Hellström gör min själ hel.



Idag är det min dag.
Slut på ångesten, att ångra det man har gjort tidigare är bara slöseri på energi. Kan inte göra det ogjort så jag skiter i det i stället. Jag har endast mig själv att skylla och det är jag som är en dum jävla idiot, konsekvenserna blev kraftigare än vad jag hade väntat mig. Men det är också sånt som händer.

Nu är det nya tag som gäller, skita i skiten, gå till jobbet, skaffa jobb i Norge och bara åka. För senare ska jag flytta till en hemlig ort och göra det bästa som finns! Det känns som om jag liksom äntligen kommer någon vart i mitt liv, och bara inte sitter och ruttnar sönder här i lilla Tierp!

Jag har jobbat idag, sedan så gick jag hem till Sofia och där satt hon, Evelina, Adam och Wilma och spelade monopol. Sofia fuskade ju som vanligt, jävla fuskmaja :) Jag hade saknat Jamie så mycket så jag tog med honom hem till mig och satt och mös, sen gick vi till mormor och morfar, hälsade på lite. Mormor var så fascinerad över den lilla krabaten. Var där i ungefär två timmar, spelade spel och liknande, Jamie var så snäll så. Gick hem runt 18, såg att det lös hemma hos Annika så gick in där och hälsade på en snabbis, fullt hus var det :)

Väl kommna till Sofia så var wilma kvar och vi mätte oss i vighet, vem tror ni vann då? Inte fan var det jag i alla fall, haha! Vig unge. Sen skulle dom baka så jag tog med lizzie ut på en promenad. Nu ska dom spela monopol så jag ska mysa lite med Jamie.

Imorgon blir det till att gå upp tidigt, ut och gå med Evelina om allt blir som planerat, sen frukost, sticka iväg till jobbet, efter det till Sofia så tror jag vi går över en sväng till mormor igen med tanke på att Sofia inte var med dit idag.

PUSSOCHPEACEOCHMASSAKÄRLEK <3

All i know is that it feels like forever.

Happ, har precis vaknat och ska snart knata iväg till jobbet. Jobbar ju inte direkt länge så sen ska jag hem och sova, om inte Alexandra kommer, det var ju ett tag sen nu. Så det är dags för dig at pallra dig hit snygging ;) 
Sjukt störigt, jag hinner inte äta frukost. Menee, får ju mat där så att säga, inte helt fel. 

ps. sug min slaka! 

Peace flickor och pojkar!

So let mercy come, and wash away what i've done.

Kära älskade läsare, vänner och idioter. 
Hur mycket tror ni att man kan lära känna en person genom personen i fråga's blogg? 

Det är ju skönt för vissa personer som verkligen lägger ner tid på sin blogg, dom som skriver som om det vore en helt annan människa på andra sidan skärmen, dom som tror att man inte ser igenom dom. 
DÅ är det ju bra med internet, when you can't stand the person you are i verkligheten så man kryddar det hela med lite ord här och var och hoppas att det inte märks. SUG PUNG, var er själva istället. 

Sen förstår jag mig inte på människor som inte kan släppa gammalt groll. Egentligen inget märkvärdig, men tydligen så tog det ju jävligt hårt på dig eftersom att du beter dig som du gör nu. Tråkigt att du bara inte sade som det var så hade vi ju kunnat löst det på plats. Eller haha, nej fan inte på plats det hade ju varit jobbig situation för mig men ja, dagen efter då? :)

 
Jag saknar min lilla älskling <3

All i ever wanted was you.



From the moment i met you,  all those years ago
not a day have past by when i havent thought of you 
but now when im with you again, im in agony 
the closer i get to you, the worse it gets
the thought of not being with you, i cant breath
im haunted by the kiss that you should never have given me
my heart is beating, hoping that that kiss will not become a scar
You are in my very soul tormenting me.

what can i do? I'll do anything that you ask!


oh god, it feels like forever.



I wanna be the one who make you happy. 

(8) ~~



Detta är bland de bästa som finns <3

Hejsan!

Igår så var jag med Malin en stund på dagen, sedan tog jag mig i kragen och gick hem till Sofia :) Hon var sugen på att dricka så vi gick och köpte vin på systemet sen hem till Adam. Där satt vi och chillade, sen kom eken, och det slutade med att fia inte drack en droppe och jag satt där själv och drack, haha! Blev på lurvan kollade på Power Rangers och Grodan Boll med Adam, oj så kul man kan ha åt små saker. Sen gick jag hem och det var förmodligen hur kallt som helst. Men blev positivt överraskad när jag kom hem i alla fall för att min dator fungerade :D Så jag satt vid den ett tag sen somnade jag! 

Kina idag, jobbade 2½ timme, lönt. Nej! Sen åt jag, gick till Sofia, kramades lite med Jamie, tog cykeln och åkte hem. 
Nu hjälper jag mamma att göra potatis soppa! Ska försöka tvinga hit Malin också och fråga vad fan hon håller på med :) 

Peace and shit like that <3

. . .

"hon tittade på mig, är hon intresserad? nej... joo nu tittade hon igen, hon vill ligga med mig"

Jag har duschat, nu ska jag klä på mig och sen dra till fia. Och fan, sluta ring och väck mig mitt i natten folk, det är inte okej :) 

Alla hjärtans dag.

Idag ska jag äta middag med Sofia och Elin. Mys! 














D-d-d-de e ju Jenni-jennifer B-brown ju! Hah, älska snubben i 30:e november!

Hihi.

Idag är det fredag den 13.e, fyfan så underbart. :)

Sitter hemma hos Fisan som vanligt, ska väl hem lite senare och hälsa på mor min, har inte träffat henne på snart en vecka :O Det är ju helt otroligt. Jag har heller typ inte rökt på en vecka, eller jo typ 2 cigg, men inte mer än det, känns ju helt underbart. Imorgon blir det cup för fisan så jag ska vara barnvakt åt Jamie, senare på kvällen så ska vi äta alla hjärtans dag middag och kanske förtära lite lite alkohol, bara för skojs skull. Men får se hur det blir med det.

Förövrigt är jag jävligt peppad för tillfället och känner att jag kommer åstadkomma mer med mitt liv än vad jag trott. Utbildningen ligger bara runt hörnet :) Så blir det till att komma bort från Tierp då, känns lite tråkigt faktiskt. Har ju trots allt en del personer som jag verkligen gillar här!

Aja, nu ska jag äta oboy och macka, otippat! PUSS!

Nämen, oj!

Oj ja, jag vet. Det fanns en tid då jag kände annorlunda än vad jag gör nu, men då var jag tydligen sjukt oerfaren om vad vi egentligen hade för relation. Nu känner jag mest att du kan dra åt helvete och inget du någonsin kommer försöka med att göra skulle ändra min uppfattning om dig, för i mina ögon är du SKIT! :)

Over and out. Peace!

Just three words These three words!

Something's wrong, that made me realise 
maybe now we're not so right 
Two people living different lives 

I used to think that 
I would never
Ever be so sucked in 
You proved me wrong 
when I held you and felt it take me over 

With you by my side 
I wanna be with you 
And stay with you 
It's so embarasing 
That I
Fell In Love 
Fell In Love 
Fell In Love 

I Feel So Week When I'm with you 
Why can't I get you out of my head 

When I go to sleep I lay my head 
Then all I can see is you in front of me 
Why Did You Creep into my head One Day
And you never went away 
Why did you do this 
I am Scarred In The Ni-cest Way 
But I want it to heal 
Feel so pathetic that I can't control my emotion's 
Why I am so hyper everyday Because of you 

If you weren't so perfect 
Maybe I could get over you 
Do you think I deserve this
Why cant you just be cool

Sara Axelsson har bäst musiksmak och Sikth kan pussa mig i pannan för att dom gör bra texter och samtidigt låter bra! Nu ska jag sova, för jag ska upp och jobba imorgon klockan 12, hoppas det är mer att göra då än vad det var idag. Pissdag!

SÅHÄR KÄNNER JAG MIG NU! :)

Thats the one, Oy How did he not find the baggy, with his hand in my shoe? Way too close for me, ah well at least they allowed me through. Should be a good night in here, Ramo in the main room, People keep pushing me though, no reception on the phone. And i'm thinkin'... (Light are blinding my eyes) They said they'd be here they said, they said in the corner, And im thinkin'... (People pushin' by, and walkin' off into the night) These look well speckly, bit of green and blue, Freeze is well cheap though, so i'll take three if i need to. Right im on the plan, i wish the bouncers would go away, Borrow water off this man, here goes nothing OK, And i'm thinkin'... (Lights are blinding my eyes) Thats proper rank, that tastes like hairspray And i'm thinkin'... (People pushin' by, and walkin' off into the night) I hate coming to the entrance, just to get bars on my phone, You have no new messages, so why haven't they phoned? Menu, write message, so where are you and Simone? Send message, dans number, where've they gone? And im thinkin'... (Lights are blinding my eyes) Why's the message pending? where the fuck are ya? And i'm thinkin'... (People pushin' by, and walkin' off into the night) Hmm, brandy or beer? Waters a good idea, Wish that bar lady'd appear; and come serve over here. Where the fuck could they be? still not over in the corner, This nights a tragedy, i keep thinking i saw her. And i'm thinkin'... (Lights are blinding my eyes) No thats not them, thats not them either... And i'm thinkin'... (People pushin' by, and walkin' off into the night) I'm still not feeling anything, this has got to be a dud. It's been ages since i necked it, and smoked six tabs to the nub. Belly's not even tingling, i just feel a bit pissed.. No-one looks like minglin', i cant see her or him.. And im thinkin'... (Lights are blinding my eyes) I'm gonna do another i think. Yeah, one more, these are shit. And i'm thinkin'... (People pushin' by, and walkin' off into the night) These toilets are a piss take, queue's bigger than the door. Gotta get rid of this pill taste, what are they chattin so much for? Glad i'm not a girl in this place, they'll be here til dawn. Sure my belly's tingling a bit, somethings happening im sure. And im thinkin'... (Lights are blinding my eyes) Maybe i shouldnt have done the second one, i feel all fidgety and warm... (People pushin' by, and walkin' off into the night) Whoa, everything in the room is spinning, i think i'm going to fall down, My heart's beating to quick, i'm fucking tripping out. I wonder whether they got in, turned away no doubt. Who cares, this is a tune coming in, that who where hes like.. Im thinkin'... (Lights are blinding my eyes) My eyes are rolling back, i'm rubbing my thighs with my hand. And i'm thinkin'... (People pushin' by, and walkin' off into the night) Yeah yeah they cheer - can they see my hand in the air? Need to wave 'em over here. Swear Simone's kissing Dan. My head is twisted sever, body's rushing everywhere, They could have texted me when they were near, but i'm fucked and i don't care. (Lights are blinding my eyes) What was i thinkin' about? Ah who cares, i'm maaaashed. (People pushin' by, and walkin' off into the night) Totally fucked, cant hardly fuckin' stand. This is fuckin amazing; argh.




2009 @ Ladies, i think it's time to switch roles!

Jag sitter hemma hos Sofia nu och ska snart iväg och jobba! Skippar frukosten nu mera och äter Kina mat efter jobbet, gott som fan men ohälsosamt så det heter duga. Efter jobbet ska jag kila över till Sofia igen och om man har tur så är Karla och lill Wiggen kvar här också. Sen blir det en trip till mig för att laga mat, kycklig med någon potatis tror jag att det blir. Mycket möjligt att det blir hockey senare ikväll också, frågan är ju den liksom vad som är bäst att göra.

Fan, det känns som att jag har tappat lite här nu, Linnéa, Alexandra, Louise och Malin, vi måste börja hänga mer! Så ring, eftersom att jag är den enda som är fattig utav oss flickor, jag är ju trots allt bara inne på min andra jobbdag. :)

Ja, Sabina, jag är medveten att du ska ha pengar av mig idag, men vill du veta då? Jag får inte pengar rakt i handen och mamma är i Uppsala tills imorgon, så jag kan faktiskt inte göra ett dugg. Du får dom imorgon istället! När hon har kommit hem.


Usch, kan ju ciara ha gjort en utav dom bästa låtarna, dock stämmer den ju inte in på alla killar men vadå, som att någon låt stämmer in på alla! Hihi, så nu ska jag lyssna vidare, vänta på fia och sen vänta på att jag ska gå till jobbet.


What if I?...
Had a thing on the side?
Made ya cry?
Would the rules change up?...
Or would they still apply?...
If I played you like a toy?...
Sometimes I wish I could act like a boy.

Killar kan! Peace ;)

At Fia's

Nu sitter jag hemma hos Sofia med henne och Jamie. Har varit här ett tag nu och tidigare var jag och jobba, så jävla najs att jag äntligen fått börja göra det igen. Kommer man ju upp lite grand på dagarna i alla fall.
Sitter och väntar på Malin, hon skulle komma förbi, för vi ska handla godis!!

OCH RÖKA!!  För att människor är SKIT! Förutom mina sötnosar :) Och min mamma!

What if i?

Ojdå! I fredags så var jag med Louise till Uppsala och festade med henne, Oskar och Lars. Vi gick senare till Terassen, det var as soft, lite dramatik men vad är en fredagskväll utan drama? ;) Sen så igår var vi hos Jejje och gick vidare till bröderna B. Det var en kul kväll, den gick jäävligt fort bara och en del saker är ju lite luddiga! :) Jag vet några som inte borde må så bra idag i alla fall. En utav dom är ju min kära vän Stephany Parviainen! 

Idag ska jag bara chilla, får se om Fisan skulle komma förbi med Jamie! :) PUSSOCHENHEJ! 

Lollois är min bästa vän i hela världen!! <3

Louise har varit med mig hela dagen idag, Thisbe och Malin var också här en stund, men dom gick ju lika fort som dom kom, dom jävlarna :) Jag har kommit underfund med några olika grejer idag. Det har varit soft. Uppenbarelser får man bara av Jorge och Juan vid ett speciellt tillfälle i låten, man kommer liksom i extas ungefär. Som att man vill plocka ut alla sina känslor i kroppen för dom är så många och så stora så att det ska få plats med mer. 
Ja, jag vet, jag är typ världens dramatiska och känslomässiga människa, men vet ni vad? Jag gillar det! 

Louise får mig alltid att må på bra humör när jag är depp, hon är liksom lite bäst på det där viset. Ord och handlingar från henne är ju skiten så att säga, och imorgon ska vi in till Uppsala och göra stan! Och vet ni vad? Det kommer bli fett!!! 



Ja, jag har lurat mig själv 
för många gånger nu 
jag trodde kärlek som din 
var lätt att fånga nu 

Och DU sa du måste vara sjuk
 sjuk sjuk sjuk 
Du måste vara blind 
blind blind blind 
du måste vara blind 
för du kan inte se 
när löven faller ner 
hur ful jag är 

Ps. Jag har fått jobb. 

you're always on my mind.

Jahapp, nu sitter jag ensam för mamma är och jobbar, alex har åkt hem, karla och wilgot också. Så nu har jag ju lite panik så jag måste väl tröst äta lite, haha! :) Usch vad jag äter hela tiden, jag hatar det. Kan inte sluta heller. 

Idag har jag varit med Alexandra hela dagen, sen kom Annika förbi en stund så vi satt här och pratade med henne och mamma, sen så gick vi till konsum och köpte en blondering och en hårfärg hos Ingela's eller vad det heter. Blekningen fungerade inte så då blev vi less och tog bilen till "Ingela's" och köpte oss en avfärgning som fungerade mycket bättre, men då var ju hårfärgen vi skulle haft efter för ljus så Alexandra måste byta den! Sen kom Karla och Wilgot. Det var jätte kul att träffa henne igen, eller träffa båda igen :) Sen så blev jag lämnad alldeles ensam och nu ska jag ladda ner en film och äta chips, i princip allt för att inte tänka på ciggaretter!

Du ser ut som fel, du kallas för fel, du umgås med fel, du pratar som fel, du trampar på fel, du handlar fel, men framförallt så är du fel! PUSS!

Sucker..


Vad säger du nu då? Huh?!


Jajaja!

Imorgon kommer bli fett. Ska söka jobb, äta nyttig mat, färga mig, sola mig, nagla mig. Makeover! 
På fredag blir det antagligen jobb i Gävle! Kommer vara kul, äntligen har jag kommit på ett helt underbart och roligt sätt att vara undan alkoholen men ändå i närheten av fulla och roliga folk :D So smart. 

Anyway, i don't think im going back to England for a while. I kind of enjoy the drama here. 
Sarah Bill. Come back - Come back to me! 
Fina karln! Pussochettlitetsmek. 

RSS 2.0