Joseph Arthur - In The Sun

I picture you in the sun wondering what went wrong
And falling down on your knees asking for sympathy
And being caught in between all you wish for and all you seen
And trying to find anything you can feel that you can believe in 

May God's love be with you
Always
May God's love be with you 

I know i would apologize if i could see your eyes
'Cause when you showed me myself i became someone else
But i was caught in between all you wish for and all you need
I picture you fast asleep
A nightmare comes
You can't keep awake 

May God's love be with you
Always
May God's love be with you 

'Cause if i find
If i find my own way
How much will i find
If i find
If i find my own way
How much will i find
You 

I don't know anymore
What it's for
I'm not even sure
If there is anyone who is in the sun
Will you help me to understand
'Cause i been caught in between all I wish for and all I need
Maybe you're not even sure what it's for
Any more than me 

May God's love be with you
Always
May God's love be with you

http://open.spotify.com/track/5DHhLjcC3UNoYEmvaCI7Q5

eagle!


btw!

pojkar kissar med snoppen!

gaygaygay!

Find Me Here
Speak To Me
I want to feel you
I need to hear you
You are the light
That's leading me
To the place where I find peace again.

You are the strength, that keeps me walking.
You are the hope, that keeps me trusting.
You are the light to my soul.
You are my purpose...you're everything.

scrubs!

"i know that you dont think about me the way i think about you, and i never belived that you would.. but just pretending today, somehow made me feel good, for a change!"

Love isn't a decision. It's a feeling. If we could decide who we loved, it would be much simpler, but much less magical.



Anything that's worth having 
Is sure enough worth fighting for 
Quitting's out of the question 
When it gets tough gotta fight some more

What's up with my heart when it skips a beat

igår var jag på åhlens och hängde med åsa och ida till klockan 12, sen gick vi och käkade lunch, jag tog 13 tåget hem. senare kommer louise och milla och vi ska grilla, det går inte så bra för oss till en början för vi hade ungefär noll tändvätska men till slut ringer jag perra oh han säger att vi har en sånhär läskigt varm gaffel grej.. härifrån går det bara bra med grillningen. sen efter det så åkte milla och louise hem, jag ägnade hela kvällen åt scrubs och mitt halsont samt feber. 

i morse när jag vaknade hade jag 39.4 graders feber men gick till jobbet ändå för jag hittade inte nummret så jag kunde ringa och sjukanmäla mig.. efter 1 timme så får jag gå hem. kan först inte sova för jag svettas typ sönder mig... ååh, jag bara älskar att ha feber. men sen nu när jag vaknade klockan 17 så var den borta.. JÄTTE konstigt. 

usch, jag hade väääärldens bästa dröm inatt och när jag vaknade så märkte jag ju och visste att den aldrig någonsin skulle bli sann.. uh!


jag och åsa vad full, jag är sne och vindögd! haha :)

You've got your love online
You think you're doing fine
But you're just plugged into the wall

oh, what can i do?! i still need you but... i don't want you now.

HAHA! tänkte inte på att mitt förra inlägg var ganska roligt: "efter det här ska jag fan sluta dricka, btw någon som vill med på eckerö nästa fredag?" POÄNG till mig.

i alla fall höll ju inte det där så länge, på söndagen bröt jag ju det på en gång, sen igår så mådde inte min tjej riktigt som man borde och ska få göra så vi spontant drog in till uppsala, mötte upp ida köpte tre flaskor vin och satt oss vid ån. det var hur mysigt som helst. jordgubbar, sockerkaka och kladdkaka fanns också tillgängligt efter att natha och steffy kom.. snälla tjejer det där :)

just nu så känner jag mig ganska naken.. kanske kan vara för att jag precis har duschat och sitter hemma hos ida alldeles ensam. känns ju lite sådär! åsa och ida åkte och jobbade klockan 7 halv 8 i morse, och sedan dess har jag inte kunnat sova.

i alla fall så har jag tänkt över fredagen, och det blir inte eckerö för mig, ida var ledig så jag tänker dra hit på morgonen och köpa ett par skor och tvinga henne att grilla majskolvar, sen så slutar åsa runt 5 tror jag det var och då ska vi väl fortsätta med trevligheterna.

ändå så känner jag mig på bättringsvägen. såklart att det blir lite tråkiga stunder då och då när man inte känner sig på topp, men jag kämpar vidare :) en sak som sög dock är ju att mamma är på kurs i uppsala idag och ska inte hem. så jag får vara ensam idag, ska fråga gusten om han vill grilla!

nu blire föning och snygga till sig lite, sen åhlens sen hem. piz.


ingen som vikarierar.

idag var man uppe med tuppen, klockan 10 vettu. jag fannie och mathilda gick till svanbygrillen och åt, sen var det bara att gå till systemet och köpa vin, nu har vi bunkrat upp inför kvällen. efter detta så ska jag fan sluta dricka alkohol. har absolut inget mer på hjärtat.. BTW, någon som vill med på eckerölinjen nästa fredag? piz!

jag nästan, jag nästan skäms över att säga det högt.

här sitter jag och dricker öl hemma hos linnéa.. ska bli full ikväll, och det är det enda.
efter det så bryr jag mig inte om någonting, fannie och mathilda. nu kör vi.

fina, fina linnéa fyller år idag. grattis <3



ut i uppsala och fira linnéa ikväll, mys, mys!
nu är du lika gammal som mig pudding! :)

Torsdagen som egentligen borde vara lyckligare än vad den är.

shit vad jag har gått och blivit så jävla depp märker jag nu när jag kollar på min blogg, men så blir det när man inte får som man vill. igår kom jag i alla fall hem från milla, vet inte om det var den bästa planen för här hemma känns det bara som att jag sitter helt tom och stirrar in i en vägg. men jag fick träffa min bror och stina i alla fall, det var jätte roligt verkligen. dom har varit ute och rest i 3 månader till både de ena och de andra landet och gjort massa spännande saker. där bland hoppat fallskärm, jag är så avundsjuk. men huvudsakligen dom hade roligt så blir det nog min tur senare i livet. sen så precis när jag hade kommit hem så kom sosso förbi mig, och sosso jag ber om ursäkt för att jag varken lyssnade eller hängde med i vad du sade, jag försökte men ibland så går det inte helt enkelt. efter att jag och sofia hade åkt och köpt cigg och mat så drog hon hem och jag cyklade till åsa. hon mådde lite bättre, det glädjer mig :) var där bara någon timme eftersom att jag hade mammas cykel. 

när jag kom hem var min säng ockuperad, så jag fick sova på soffan.

idag gick jag upp 07.00, vaknade utav att johan, stina och mamma satt och viskade i köket för att inte väcka mig :) satt och pratade med dom lite grand sen åkte mamma iväg på yoga, då kände jag att jag också måste bli lite nyttig och motionera lite. så 07.50 kliver jag på cykeln och tar en runda ut till tolfta kyrka och tillbaka. när jag kom hem var jag så trött att jag somnade, så vaknade jag inte förens klockan 13. känns som att jag inte borde ha så mycket credd för att jag gick upp sådär tidigt ändå, jag som kände mig så duktig.

en person sade till mig en gång: Sara, du har fortfarande inte insett det härliga med att gå upp tidigt, man får ut mer utav dagen och det underbara livet.

han måste ha skämtat, för det enda man gör är bara sitta vid datorn eftersom att alla andra jobbar eller har annat att göra. pax för att jag ska börja gå upp tidigt ut och cykla/gå och sen gå och lägga mig igen, vakna när alla andra är lediga --> bra plan!

emontional is not a word I use to explain myself


So there it is, why cant you give it one more try,
you and i can find a why to live if you let me in just one more time,
I know you've lost your faith in me, but I still beleive,
cant I make you understand, can I make you see,
I am desprate for your love, and its breaking me.


det är så konstigt hur fort det kan gå.. ena dagen är man as lycklig, eller bara allmänt glad och är nöjd med livet. andra dagen är det mesta bara skit och inget gör en glad, inte ens scrubs. (fast jag fick mig ett litet skratt när jag och åsa jämförde våra brännor på bröstet). vissa saker är så konstiga och det jobbigaste utav allt är att jag inte verkar känna mig själv, veta vad jag vill, hur jag känner inför- och reagerar på saker. när det kommer en liten motgång så känns det som att hela världen ska rasa samman, och det är precis så jag har känt den här veckan. har haft sjuka problem med att sova, för jag ligger bara och tänker på massa kassa saker som verkligen inte alls på något sätt eller vis får mig att må bra. äta har inte heller varit min grej. jag vet i och för sig vad det beror på men jag har inte en aning om hur jag ska göra för att må bättre. att bearbeta saker är verkligen inte min grej, kan inte tackla jobbiga saker, det blir bara fel av allting. 

jag fattar inte hur vissa saker bara fastar och vägrar försvinna?! 



i'll be fine..







jag tycker om den här tjejen väldigt mycket! <3


the real damage


I had to ask myself: Is is really worth it? Is any of this worth it?
Well the whole thing's far from perfect,
But I've yet to figure out a better way to spend my time.


jag är kär i den fulaste flickan i världen.

håkan kan han!

jag vill ju typ hemskt gärna lägga upp bilder från helgen, men gustav har lämnat usb-sladden i repan, bra kille. nu har jag slutat jobba för idag, vilket härj det var kan jag säga.. hade knappt någon lugn stund. så nu är jag jätte matt och vill mest bara sova i 1000 år. fast, vad mycket man skulle gå miste om då. OM man inte blir väckt av en kyss på munnen av sin drömkarl.. men nja herbert munkhammar är nog inte tillräckligt kär i mig..

nu ringer mathilda. peace.

tröttaste flickan i världen.

i natt har jag sovit 0 minuter. vet inte riktigt vad det beror på och nu så ska jag iväg och jobba! bra där!! det ser i alla fall ut som att det kommer bli en fin dag, så hoppas på grillning med milla.. sticker till örbyhus idag och kommer kanske aldrig mer hem!!! :O :)

I'm trying not to think about you

min dag kan skjuta sig. imorgon åker jag till milla och hoppas på att jag aldrig mer behöver må såhär. nu blir det scrubs för att komma lite på bättre tankar sen ska jag sova. jobb 06.45 imorgon!

you can't be me, i'm a rockstar.

nu sticker jag till åsa och blir full. puss!

YOU MAKE MY HEAD SPIN - I DON'T KNOW IF IT IS A BAD OR A GOOD THING

detta känns ju lite sådär.. vet inte riktigt hur jag tänker men snart ska jag till ewe och hoppas att jag kommer på lite andra tankar..

god morning!

varje dag i en ganska lång period så har jag vaknat till låten the fray - never say never. och det är kanske mitt bästa initiativ i hela världen. blir hur glad som helst när jag lyssnar på den låten. det började i typ september när jag började hänga med åsa, för hon har den som alarm-signal, och äntligen för typ 2 veckor sen har jag inte glömt bort att fråga vad den heter (för jag visste inte det då) så nu kan jag vakna till den även när jag sover hemma :) 

snart ska jag gå till jobbet, börjar 07.45 så nu ska jag gå ner och dricka lite te! 

Some things we don't talk about
better do without
just hold a smile
we're falling in and out of love
the same damn problem

together all the while
you can never say never
why we don't know when
time and time again
younger now then we were before
don't let me go,

kalas

igår var jag på kalas med milla, hade skit kul faktiskt. vi gick till bullit och en snubbe blev skit arg för att jag ville ha tillbaka min öl (lång historia) han blev i alla fall arg på CH haha, jätte konstigt. fick ett mess från en kille som jag inte minns att jag har träffat och ja.. allt var faktiskt skitkul! 





RSS 2.0