hilarious


Idag har jag Louise och Oskar varit i Ängskär och badat! :) Det var mys, dock lite kallt eftersom att det blåste så mycket. Efter det så åkte vi hem till Louise's pappa och åt grillat, super gott! Sen blev det hemmåt, men jag hade ju såklart inga nyklar, så jag chillade hos Louise ett tag. Men nu har jag kommit hem i alla fall. 

Imorgon blir det björklinge badet :) Med en massa brudar, mihi! 

Jaja, brände mig idag så jag är lite röd, men det är sånt man får ta, haha! Grattis mamma på mors dag <3 Puss!

Flipsyde - When it was good.


The Dykeenies - Stitches



Im thinking of you and all the others who really thought that manchester would win, i kind of feel pity for ya! 
Hah, This was the last time Brian, now i'm going to stop teasing you! Have a great day! :D 

Barcelona!

Nu har jag precis vaknat, modi ringde och väckte mig, suck -.- Men det är okej, klockan är ju trots allt halv ett. Idag ska jag in till stan ett tag, hänga lite med en vän och sådär. Sen blir det till och sova eftersom att det är jobb på fredagen! 

Min första riktiga jobb dag gick väldigt bra i alla fall. Jag trivs, alla är jätte trevliga, sköna teamledare, bra kollegor, ja, det är bra helt enkelt! :) Sen igår när jag kom hem, tror jag att jag terrade alla mina killkompisar på sms och frågade vad dom tyckte om fotboll, guess what?! - dom gillar det inte :S Jag fick världens chock. Ska inte killar vara into fotboll? Jag menar, jag kan ju inte ha en karl som inte gillar fotboll, det går ju inte. Haha, jag är såhär helt galen så fort det är en barcelona match. Men ja, som sagt det var förvånande! 

Och igår var ju Champions Leauge final och såklart så hejade jag på Barcelona, dock var jag lite osäker när matchen precis hade börjat för då var Manchester United riktigt heta på gröten :p Men sen kom ju det målet alla Barcelona fans väntade på, Eto'o - kan sin skit! :) Och efter det målet verkade det faktiskt ganska kört för man.unit, dom fick några bra lägen men det var ju barcelona som var på hela tiden! Andra målet gjordes ju utav den underbara Messi. Det målet var helt sjukt!! :D Det enda som var tråkigt med den här kvällen var att Manchester United vad FÖR dåliga, dom kunde ha spelat bättre. Plus att jag var själv, haha! :D 

Puus, i guess.

...

- "Look, the elephant got 5 legs!" - And i was like, Adam, that's not a leg, it's a penis!

Haha, Jay Leno show är kul! :) Nu ska jag kila iväg och jobba, wish me good luck! Kiss!

YOUTUBE, detta kanske kommer ut 40 men var det något jag sket i så var det ju de!


hihh

Idag har jag varit och jobbat, det gick riktigt bra, nästa gång är på onsdag. :) Imorgon ska jag ta det lugnt och sola, eftersom att det skulle vara fint väder då med. Sommaren är på väg!! Wiihu., Jaja, tråkigt. puss!

...

YES MAN, skulle vara soft att vara as pepp jämt!! :) Idag har jag varit med Milla, Stephanie, Malin och Alexander. Mathilda kom förbi en snabbis också. Det har varit chill, just nu är jag as pigg och as pepp, vet inte riktigt varför men det känns bra på något sätt. Haha, jag och Stepha drev loss med Yakob, det var kul. Hur vi garvade. Och jag är bjuden på alla möjliga olika student mottagningar, känns lite jobbigt faktiskt, vet inte vilken jag ska gå på längre. 

Nu sitter jag i soffan med Gustav och känner inte att jag orkar göra så mycket mer, ska sova snart. Puss! 

Ta mig till London!

Det finns ingen likhet mellan dig och mig över huvudtaget, det är dags att du börjar inse det så att vi kan göra något åt saken. Allting kan inte alltid vara på dina villkor, jag lever också här och har mina egna åsikter. 

öhoh,

Alltså människor i allmänhet, döda!! Helt seriöst, detta är inte okej, om ni vill säga något, säg att jag är dum i huvudet, kaxig, otrevlig, ful, äcklig, störd, vad ni vill, för jag kunde ju inte bry mig mindre. Men, sånna här saker går man inte runt och säger, så är det bara. Inte det att det blir "skämmit" för mig, men tänk för dig själv när det kommer fram att det inte alls var på det sättet, och alla du har berättat det för får reda på att du bara har ljugit hela tiden. FETT synd mannen, så sluta håll på, det räcker nu. Och det gäller er alla tre :p Offer. 

Jaha, ihelgen har jag varit med Milla, skulle till Uppsala igår men det blev inte av, kom inte dit på något sätt. Flera skumma saker har hänt nu dom senaste dagarna, men det är bara kul ju! 

Idag ska jag bara ta det lugnt! Puus! 

Vaaa!

Igår hade jag kul, var hemma hos Lois först, sen gick vi vidare till Jejje, där drack jag vatten för jag var redan dyng :p Sen blev det vidare till Orscarsson's där jag ramlade HÖGST upp i från trappen enda ner :( Så jag har ont, kan inte sitta normalt och kan inte ligga, borde få bli full!

Nu sitter jag och chillar med Milla, ska till brorsans och kolla på band, kan bli fett.
Inte för att ta ut glädjen i förskott men, FYFAN VAD GLAD JAG ÄR! :D

Berättar sen varför, det kan ju nämligen vara så att det inte blir på det sättet jag tror! Men ja! Piiz

just idag är jag stark, just idag mår jag bra!


nu sitter jag hemma hos Louise och håller på och fixar mig, ikväll kommer bli kul, Sofia kom nyss också, hur kul som helst! har inte träffat henne på jätte länge! :) Jaja, härj ikväll mannen! PEACE

Lady gaga - LoveGame


YESMAN!

 
Idag har jag och Lois varit och relax'at på Fyrishov, det var mys, synd att bubbelpoolarna var så kalla bara :p Efter det tog vi en tripp till McDonalds långt åt helvete, typ vid moskén. Sen gick vi vidare till min bror, men där hittade vi bara Malin och hennes mamma samt Moster (tror jag att det var) så vi gick till tåget istället. Sen när vi kom hem åkte vi och hyrde YESMAN! Och hur bra var den inte då?! Jag ska leva efter den filmen, haha! Tack för en bra dag Louise! <3

Nu sitter jag här i min ensamhet och lyssnar på this is the life och är huuur pepp som helst, så medans jag har denna energi så passar jag på att städa mitt rum också, hur det ser ut :p 

Imorgon blir det förmodligen grillning hemma hos Lois, vädret ser dock inte alltför lovande ut men vad gör man inte, det är alltid nice att grilla med trevligt sällskap, iih! Jaja, ska städa vidare nu! Pussochsåntdärasnusk.

uhu..

Vaknade för ett litet tag sedan och ringde till Louise. Då skulle inte Lea med till Fyrishov helt plötsligt :( Men ja, Milla kanske ska med istället :) Så klockan 3 åker vi och chillar LOSS på relaxen på Fyrishov. Ha en fet dag, peace! 

All about you (8)

Idag kom Louise till mig, helt utan förvarning, och det var ju typ det softaste som har hänt mig på länge! :D Hon är så söt, haha! :) Mamma försökte ljuga om att jag hade åkt till Uppsala för att träffa min "pojkvän" det var kul, känns det som att jag har någon pojkvän i Uppsala eller? Nej :) Men i alla fall så satt vi här, snackade lite. Sen skulle vi försöka oss på att färga mitt hår, eller ja slinga med hätta! Och nej, jag har inte gjort det för det gör för ont, så vi tog bort allting, haha vek tjej! 

Sen kom Linnéa över och snackade mer, så vi satt ute och rökte och pratade bara chill allmänt! Det var mysigt, vi kom också överens om att vi skulle träffas snart och dricka vin och prata en massa! Det är bland det softaste som finns! Jag GICK in i duschen för att jag skulle gå och möta Stephanie klockan 9 pm och så tog jag sällskap med Lea till stationen ^^ 

När jag väl träffade Stephanie kändes det som att vi hade skadligt mycket att prata om, helt skjukt hur en del folk tror att dom kan beté sig och komma undan med det utan några konsekvenser, blir så less på mänskligheten. Tyvärr alltför ofta nu för tiden. Men vad ska man göra, livet går upp och ner, man träffar nya människor och livet rullar vidare. Egentligen har ingenting med mig att göra, men det blir ändå jobbigt på något sätt. Men det var sjukt kul att träffa Stephanie igen, snackade massa minnen och även där kom jag överens med henne om att vi ska dricka vin och snacka skit. 

I alla fall vill jag berätta för er att mitt liv är helt bra nu! Som sagt så börjar jag jobba på måndag och det känns väl lite sådär, läskigt men spännande. Kommer nog gå bra. Och imorgon så ska jag till Fyrishov och relax'a med Louise och Lea :) Det kommer bli mysigt, nu ska jag fortsätta kolla på Scrubs och bara chilla :) 

Btw, ursäkta världens längsta blogg inlägg! (a)


Hum.

Stephanie - Om jag jagar dig med en cigg två gånger, skulle du komma tillbaka?! :O 
Sara - Nej bror jag skulle inte! 


HAHA, hur kul kan man ha en onsdag?

CLUB 8 - JESUS, WALK WITH ME


:)

Hörni, tjejer! Jag vill bowla, holla om ni är sugna.. 

Ps. Ellen DeGeneres Show är typ JÄTTE bra, och hon hade världens mysigaste bröllop.
Dom passar så bra ihop och vekrar så käära! Iih så fint!

Btw, jag tycker att Portia är lite lik Angelina Jolie :p

This is the life.


perfect shadows lie.


puus

You change your mind
Like a girl changes clothes
Yeah, you PMS like a bitch
I would know

And you always think
Always speak cryptically
I should know
That you're no good for me

Cause you're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in then you're out
You're up and you're down
You're wrong when it's right
It's black and it's white

...


Idag så ringde min käre vän Louise och väckte mig, den åsnan :p Var ju inte ens fint väder :( Nu ska jag i alla fall städa mitt rum, kolla igenom mitt häfte jag fick igår på viasat utbildningen sen ska jag ta och ringa till Stephanie och höra om hon skulle komma idag eller inte! Köpa cigg ska jag också göra. ^^ 

Och till Mallan, hoppas det går bra på jobbet sötis, i know you can do this ;) Oche, ring mig på lunchen! Puus <3

psst.

It's just between me and you. 

- Men, något som jag verkligen ÄLSKAR när killar gör är ju; Rör med händerna medans dom tänker, håller handen på hjärtat när dom pratar om vissa saker, vrider på kepsen dom har på sig, blinkar med ena ögat, pussar i pannan. 

Mannen, dom här sakerna dödar mig! :p Nu tror jag attjag ska försöka ta mig till sängen eller liknande! Marlin, synd att du jobbar imorgon annars hade vi kunnat ätit kyckling och pasta sallad, om du är riktigt snäll så kanske jag kan komma in med det till stan så du får äta! ^^, 

Btw, jag älskar heiniken reklamen!!

Studentskiva!

Igår så var jag och Milla på Yakob's studentskiva, det var väldigt kul att träffa alla man inte hade träffat på länge, t.ex. Yakob, Youssef, Amer m.fl. Men själva allting i sig var inte så kul, dansandet i och för sig. Sen var det väldigt otippat att Valle kom dit också, haha! :) I alla fall så åkte Milla hem kl. 01.19 så jag var kvar med alla andra. Gick hem runt 2, följde Yakob till Hakim sen så skulle jag och Youssef lifta till Kvarngärdet, haha! Så var det Renas och dom i bilen, det var kul, vi fick sitta i bakluckan :p I alla fall så fick vi skjuss till kvarntorget, skööönt. Så gick vi hem, drack Martini och skulle spela guitarr hero, men hittade inte rätt på dosan -.- Hade kul kväll i alla fall! 

Så idag vaknade jag upp hos Gusten, fixade till  mig lite så att man såg ut som folk sen så gick jag ner på stan och mötte upp Jennifer. Senare kom Mallan och hade lite roligt att berätta, haha! Efter det så gick jag iväg på utbildning, det gick bra. Så på måndag ska jag sälja viasat paket, så om någon vill ha; Säg till MIG så så skriver jag upp er på min lista där jag ringer folk, kom igen, jag får provision! :D 







Haha, gull Yakob :p 

- Såhär dagen efter känner jag mig inte alltför pigg :/ - Sex and the city nu! :)




Iih..

Har precis  vaknat i min brors säng, väntar på att youssef ska ta ut en ögonfran från ögat :p Idag blire till att gå på kurs! :) Får se hur det går! Nu ska jag sociala!

Du vet hur hårt jag vill ha dig! Iih.

Sitter och kollar på Knight Rider, det är inte speciellt kul! :p Har haft fotbad så nu har jag förmodligen världens renaste fötter. Snusk att pilla med fötter men dom är rena i alla fall :) 

Imorgon blir det ånga ansiktet, handla på systemet och lite mer finslipning, sen är man fit for fight tills på kvällen. Kommer nog bli jätte kul om det går som planerat ^^ Nu ska jag försöka sova så att tiden går lite snabbare. Efter fleeeera timmar är datorn inget bra tidsfördrift längre -.- 

PUUS! 

Jag VET att handtaget är här!

Haha, Pontus Gårdinger är för skön! :) 

Idag så har jag varit med lois och Stephanie. Jag fick för mig att bjuda mormor och morfar på mat, grillat, för dom äter typ aldrig det. Så jag och louise började fixa i ordning där sen så kom mormor och morfar över så åt vi, gott var det men som vanligt så kan jag ju typ äta en tugga sen är man ju mätt. 

Helgen har varit lugn, jobbade i fredags men var ändå uppe till 7 på morgonen, uhu. Men det var kul! Sen på lördagen hade jag inga planer på att göra något men så frågar Emma om vi inte ska ut, så jag peppar till men såklart så gick inte tåget när vi väl står på perrongen för att Emma kollade mån-fre. Det var lite tråkigt men vi åkte hem till John och Pelle istället på fest :) Jag badade tunna och ringde lite onödiga samtal. Men det är sånt som händer. 

Imorgon är det Yakob's studentskiva och jag är skadligt taggad, kommer nog bli hur kul som helst. Bäst av allt skulle ju vara om alla följer med :) Så peppa nu tjejer, och Emma, bli frisk! 

Nu ska jag kolla vad jag ska ha på mig imorgon och sen så umgås med Louise samt snacka lite skit :D PUUS! 

You know youre wrong.


- Idag ska jag och Linnéa åka in till Gävle för att jobba på Länstyrelsen's vårfest :) 
Så det blir alltså ingen alkoholförtäring idag, inte imorgon heller för den delen. 
Har bestämt mig för att ta det lite lugnt med alkoholen och jag ska (förmodligen) på Studentskiva på Måndag! :)

Nu ska jag duscha och pallra mig över till Lea! Puuus!

Can you hear me?


Snygga killar har bra musiksmak ;) 

:*


- Undra om jag någonsin kan bestämma mig för vad jag gillar för typ av killar. 
Nu ska dom ju helst vara blåögda, ha mellan brunt hår och HELST vara FBI agent ;) 

Ska leka med Mallan nu snary. Hih. puss

:*


Jag tycker om skjortor! Speciellt min brors :) 

Igår var jag full i skogen, raggade på en taxichafför, kom hem till ett rum fullt av killar i tjejkläder, sen så sov jag :) När jag vaknade åkte jag till Mormor, sen gick jag till Sofia för att säga hejdå! Hon åkte till Australien idag :( 

unless you mean it!


Igår var jag full, det var kul. Student skiva på Heartbreak i Gävle. 
Nu blir förmodligen resten av helgen lugn. :) Bakis fortfarande.

Like father like son.


Måste ju påstå att jag har väldigt bra musik smak. Eller bara att Lil Wayne är väldigt bra. <3

Idag har jag vaknat, trott att jag hade möte men det var nästa torsdag, så jag har solat lite på altan med mamma och sen rensade vi ut mina kläder. Inte mycket kvar nu :p Känns sjukt skönt. Nu sitter jag och funderar på om jag ska ta mig till Lois :) 

Puss.

money, drugs and sex.


Sitter och lyssnar igenom Lil wayne's låtar, gamla som nya. Kommer ihåg när jag älskade "lil wayne ft. lloyd - you" Helt störd bra den är faktiskt. 

Det är väldigt påfrestande att inte vara trött på kvällarna, jag som ska upp tidigt imorgon till arbetsförmedligen och gå på ungdomsmöte. Det låter ganska ehm, ungt men jaja! :) 

Idag har jag solat med Louise, så nu känner jag mig fräsch. Såg på vädret att det skulle bli fult imorgon :( Usch! Men på fredag dag någon gång blir det fint igen, då är det bara att klä på sig bikinin och pressa!! :) 

Efter att vi solat åkte vi hem till Linnéa och kollade lite på Romeo och Julia, den är bra! Speciellt delen då han tar LSD eller E eller vad det är :p Sen följde Linnéa mig en bit hem och nu sitter jag här och funderar på att försöka sova! 

PussochKram.

:*

Nu har jag duschat i vårat nya badrum!! :) Dock inte så soft som jag hade hoppats på, alltså jag menar, jag är mer för beige än grått. Sen så har vi inte fått glaset till duchen ännu så det kommer vatten i hela badrummet! :p Men det är ruskigt skönt att kunna duscha hemma igen :) 

Ska ringa Louise nu hade jag tänkt :) PUSS!

uack!

they loved her fancy underwear
every boyfriend every year
she tried to keep ‘em entertained
when they can hardly remember her name
she did everything she could just to
to make him love and treat her good
she found herself alone
askin’ herself where did she go wrong
she didn’t realize
she chased the type of guys
that don’t believe in ties
tryin’ to apologize
never forget the day
she laughed and walked away
and I couldn’t stop her
I guess she had it all

BOYASHAKA!

...


- Åh, giftas? 

Nu har jag varit på arbetsförmedlingen, det gick bra, fick Sannas mamma, hihi :) Imorgon ska jag på ett yttligare möte klockan 9.30am ^^ Nu ska jag vänta tills Louise slutar jobba, (klockan 2pm) sen så ska jag hem till henne och äta godis! Och kolla på film. Hihi. 

The spirit


Ligger i Louises säng nu, har kollat på the spirit med henne och Linnéa. Den var väldigt bra faktiskt :) Nu ska vi kolla på hes just not that into you och sova. Upp tidigt imorgon vettu ^^ 

Puss

...


- I feel different..

:*


Hih, puss! 

Idag har jag inte gjort så mycket alls faktiskt, Linnéa kom förbi en stund innan hon skulle till sjukan. Det var trevligt. Vi satt och zappade mellan mtv och ztv. ztv rules :) Sen kollade jag på de senaste heroes avsnitterna! wii, alltså, jag fattar inte. För det första är det skadligt spännande, relativt oförutsägbart, sen så är ju Peter det enda man kan önska i en man!! Synd bara att han har ett öga för bruden i serien. 

Louise kommer hem vid 7pm, då ska vi leka.
Peace.

Prom queen.


Åh, denna låt är helt stört bra! :) Jag älskar texten, videon och soundet! 

Idag ska jag fråga Louise om hon är villig att ingå i en förändring av mitt utseende. 
- Spännande! 

The old me is dead and gone..

Okej, jag bangar inte! :)


Nu har jag umgåtts lite med Linnéa, vi har pratat lite och så. Vi åkte till gammel gården och satt där :) Jag gillar mina stunder med henne. Hon är en väldigt bra!

Jag blir less, inget jobb.. fortfarande. Men på onsdag ska jag till arbetsförmedlingen, wöö. Hoppas jag får ett jobb på direkten, haha, vilket inte kommer hända, men man kan ju alltid drömma lite :) 

Långhelg.

I torsdags åkte jag in själv till Uppsala för att träffa Louise och c/o. Jag hade sjukt trevligt på dagen då vi satt i Ekonomikum, kände inte folket vi var med förutom Louise och Oskar, men dom var trevliga. Efter det gick vi en sväng till stadsparken och träffade lite folk, sedan till terassen och tog en öl. Så ringde Vincent (Oskars kompis) och sade åt oss att komma till Orange, så vi gick dit, satt där ett tag, sedan så ringde Moses och sade att vi skulle komma till stadsparken
så vi gick dit och hängde med honom och hans kompisar! Var as kul att träffa dom igen!
Då kom Johanna, Linnéa och alla också. Vi drog återigen till Terassen för att dricka öl och satt där ett tag. Sen så gick dom till Thulle och jag följde med Moses och gänget för att lämna dom vid tåget och hade stora tankar på att åka hem jag med men så ringde Linnéa och sade åt mig att komma till Thulle men jag visste ju inte vart han bodde så hon skulle möta mig vid Olarrys där jag träffade en as soft fransman! :D Linnéa och Karla tog sådan lång tid på sig så jag och fransmannen hann typ berätta våra liv för varandra, as rolig kille, i alla fall så följde han med upp till Thulle.

Senare på kvällen fick vi för oss att vi skulle ut. Först skulle vi till blue moon någonting, men kändes för opepp att betala 200 för en timme :p Så vi gick till olarrys istället och drack öl. Det var kul. Sen så skulle alla in på people men jag bestämde mig för att åka hem. Haha, hade sjukt kul på tåget hem i alla fall. Någon var lite full :p

Fredagen mådde jag inte alltför bra, gick och käkade pizza med Jennifer när jag vaknade, efter det så gick jag till Sofia en sväng. Vi pratade lite och så, sen så ringde mamma och då var det dags för mig att följa med till affären. Vi grillade på kvällen, det vad as gott! :)
På kvällen runt 22 så träffade jag Linnéa och vi gick till Jennifer, eller ja, Johan. Det var inte så kul där så vi skulle gå till Sunshine, men han och Thulle hade deckat typ så vi gick till Tobias i stället, guess what?! Det sög där med. Så vi gick till brorsan, booooring fortfarande så jag och Linnéa tog oss en tripp till Benny's för att tugga ett helt tuggummi paket, det var kul. När jag har fått tag på Videon så ska jag lägga upp den! :)

Lördagen var det as fint väder så min dag gick åt till solen :) Sen så åkte jag, Louise, Linnéa och Ida till Älvkarleby för att Frida hade fyllt 20 år. Det var kul, efter det drog vi till Stefan Larsson, där var det kul också men jag var så jävla trött så jag och Linnéa skulle hem, men när vi väl skulle sätta på oss skorna så insåg vi att någon hade snott Linnéas skor. As tråkigt, vi hittade dom inte heller. Jag förstår inte.. Vilken jävla party killer att hålla på och sno saker. Fattar inte hur man kan göra det. Drägg -.-

Igår åkte jag in till gränby med mamma och perra för att handla kläder. Men jag hittade verkligen ingenting, så ah, kom hem tomhänt.

Nu ska jag ringa till Linnéa och fråga vad hon har för sig ikväll :) PUSS

dead and gone



- How lovely..

:*


Söööööööt! ^^ 

Nykter helg, känns hur skönt som helst. 
Imorgon blir det förmodligen stan med mami och perra :) 

...

- Simon och jag är ihop! :)

RSS 2.0