Ojdå!

Sitter och spelar betapet med min bror.
Jag är totalt värdelös på det. Ska öva som fan så att jag slår honom en vacker dag.
Tog hål i naveln igår, helt spontant, hemma hos Stephany, med hjälp av en kanyl och ett smycke, pincetter.
Hm, mycket mer av det ska jag nog inte nämna, för skönt var det då inte.
Men fagert blev det allt =)
Louise sov här i natt, och hon tvingade mig kolla på hemsökta hus. Livrädd för sånt.

Cosmopolitan.

Haha, har kommit på att den tidingen är faktiskt sjukt kul ibland.
Jag menar, kolla bara dethär:

Daniel Kjellson
23, webredaktör.
Favoritflirtteknik:

"Att hålla tyst så länge
som möjligt. Den skånska
dialekt jag dras med är
det typ bara grävlingar
som gillar."

The anger made me deaf.

Jag satt och tittade igenom några gamla cosmopolitan när jag solade, som bara legat nu över ett år. Det fanns flera repotage om kvinnor som blivit misshandlade av sina män, om deras rädlsa för att fly, och tillslut deras flykt. De flesta handlade om att dom inte lämnade mannen för att de var rädda, för att de inte hade någon att vända sig till. Att de hade stött bort deras släktingar och alla som de hade kontakt med innan, att de blivit väldigt isolerade från deras omgivning.
Men ett repotage skiljde sig från de andra, där sa hon: "Jag lämnade inte min man för att jag älskade honom så, det kostade nästan mitt liv". Hon hade folk som skulle stöttat henne och allting. Det visste hon också om, men hon stannade kvar för att hon älskade honom så, och det gör mig så sjukt arg. Det hade tydligen börjat med att mannen anklagade henne för att vara otrogen, (vilket hon såklart inte hade varit) han började bryta ner henne med ord som "din äckliga hora" och liknande. Sen kom slag på slag tills hon låg på golvet och inte vågade röra sig utifall han skulle bli sur och slå henne igen. Dagen efter så kom såklart det här, "Älskling, jag ska aldrig göra om det, jag älskar dig, hit och dit". Så hon stannade kvar, och misshandlingen hände fler gånger. Men hon älskade ju honom och var ju så kär så hon lämnade honom inte. Hon stannade kvar hos honom tills hon hamnade på sjukhus för att hon var så svårt misshandlad med inre blödningar och liknande.

Jag kan inte förstå, hur kvinnor kan stanna kvar utav den anledningen! Det är en annan sak om man inte kan komma ifrån. Men att man stannar kvar för att man älskar någon, jag menar det är ju absolut inte värt att slösa bort sitt liv till någon som slår en. Och det är väldigt sällan det bara händer en gång. Tänk på det..

Grilla korv.

image19

Sommartider, i fucking love it.
Det var så varmt och fint väder idag så nu senare på kvällen ringde Louise mig och frågade om jag ville följa med och grilla korv där dom sprängt berg som tydligen ska bli ett bad med vit sand och palmer =O =P Det var jätte mysigt, synd att det var lite kyligt nu på kvällen bara. =/ Gospullan var också med ju, jag ska tvinga på henne en klänning i sommar.


Talade lite om blivande cocktail partyt som kommer äga rum i hm, juni tror jag. Kommer bli fett. Nu vill jag bara åka och köpa redbull+kina puffar och se en bra film, vilket kommer bli väldigt svårt eftersom att min dvd är paj så jag har bara vhs. Känns som att det inte finns så nya filmer på vhs, och jag har sett alla gamla. Gah, vad ska jag göra? Plus att jag har ångest över hur jag ska planera sista april, jag vet att jag ska grilla, men inte vart för nu ska alla ha grillfest verkar det som =P

Can you help me find my way?

Usch vilken migrän jag fick igår efter maten, så jag var tvungen att gå och lägga mig. Sov runt sådär en två timmar sen när jag vaknade så var Linnéa och gjorde Stephany sällskap här, det var ju trevligt. Vi satt och pratade hår, rykten och ogillande personer, vilket var väldigt kul.
Eftersom att jag var så slut efter haft migrän så gick vi typ och lag oss runt halv 12 någonting. Ovanligt, men bra. =)

Idag gick jag upp klockan 10.00, börjar bli bättre och bättre på det där med tider. Hade en ganska stor och aggressiv diskussion med min mamma, det är väl sånt som händer ibland skulle jag kunna tänka mig. Gick och lade mig i solen en stund medans Stephany var borta på möte. När hon kom hem skulle jag bränna en skiva vilket jag misslyckades med helt totalt, pga. att en låt mitt i var helt fel och dålig så den gick inte att bränna, kul att komma med en skiva på 5 låtar liksom. Sen så skjussade vi hem Stephany till Söderfors igen, lite tomt det kommer bli här då. Tragiskt, men men, jag kämpar vidare. Åkte förbi hemköp på vägen hem och köpte sallad, åh! Dom är inte lika goda nu som dom var förr. Det suger ju!

Det känns som om jag skulle behöva en karta som skulle visa vägen för mitt liv. För om det är något jag inte är bra på så är det ju att göra rätt val. Får försöka klura út det här på något vänster.

Brownies.

Idag har jag som sagt gått upp i god tid, gick ut och gick med Stephany. Hon köpte sig saltvatten spray i hopp om att få den där "heta strand looken". =) Sen gick vi till konsum och köpte varsin redbull+kina puffar, knatade hem och lag oss i solen, usch! Känns som att vi har legat och latat oss där hela dagen, vilket vi i och för sig har (a)
Jobb fronten är inte speciellt uppdaterad, ska ringa till något telefonsäljar jobb imorgon hade jag tänkt.

Imorgon åker Stephany hem, då kan jag äntligen städa mitt rum ordentligen, tomt kommer det ju såklart bli, men det är väl sånt man får leva med antar jag, tänker tvinga hit henne om en vecka igen. =D Får passa på att träffa Stephanie nu i veckan också, var ett bra tag sedan, och det känns som att jag vill prata lite med henne.

Nu ska jag hoppa in i Duschen. Kiss.

Ihop draget.

The Crow: Salvation

image17

Igår när jag och Stephany skulle sova fick vi för oss att se The crow: Salvation.
Filmen var helt okej faktiskt, den var ju inte så dålig så att man somnade iallafall.
Eric Mabius var med, han är ju rätt het i allafall =)

Idag gick jag upp klockan 09.00 för att kolla om jag hade fått ett brev, men det hade jag inte.  Det var bra men samtidigt dåligt, eller nej, bara dåligt förresten, hade behövt det där. Efter det så åt vi frukost: Jag, mamma, Stephany och Perra. Satsigt, nja, not so much. Jag ville ha annat bröd, men fick nöja mig med det som fanns. Nu tänkte jag faktiskt tvinga ut Stephany på en promenad som sträcker sig till konsum.
Vill ha redbull, mer än gärna.

Senare idag ska vi ligga och lata oss i solen hela dagen. Beroende av att vara bruna skulle jag väl kunna påstå.


Fredags.

Dagen började ju relativt bra med sällskap utav Stephany och Juusef! =)
Vi vaknade, gick till Monique, Stephany köpte sina efterlängtade kläder som ni ser på bild här nedanför.

 Stephany i sin fina klänning hon investerade från Koola Anna.
 Stephany i mys tröj-klänningen från Koola Anna, 30% på deras kläder på Monique.

Sen gick jag, Stephany och Juusef och solade, lite halv brun blev man då. Träffade Mathilda som solade efter oss.
Sen gick vi till konsum och köpte favorit drickan för tillfället (Redbull), satt där och pratade lite, så kom jocke och samtalade lite med oss =P Juusef och jocke åkte gick mot tåget och jag, Stephany och Mathilda tiggde skjuss av Mathildas mamma från konsum till mig. (Lite pinsamt men ja, Mathilda hade en fat väska med sig) =)
Väl hemma, peppade vi lite inför kvällen med klädbyte, sminkning och hårfixning. Jag var lite halv bitter ett tag men det gick över, som tur var. Men ja, kvällen tillbringade vi hemma hos Tobias. Till en början var det lite halv dött, men när vi hade fått i oss lite alkohol och killarna dragit till brorsans så blev det lite tryck i bitarna med dansade på bordet bl.a. Brick and Lace - Love is wicked är grejen.

Som sagt gick karlarna till brorsans och vi levde livet i Tobias lägenhet, sen när dom kom tillbaka hade dom med sig massa folk, vilket var trevligt som satan. Väl druckna kom vi hem runt 4 snåret, bra fulla, hungriga och trötta. Så det fick bli en ovanligt god nattmacka och sängen =) Sammanfattning av kvällen då: "Soft, mer dansa på bordet nästa helg tjejer" Bilder finns här nedanför:

 Mathilda.
 Mathilda, Jag och Stephany.
 Jag. Taggad till 1000.
 Jag och Stephany.
 Mathilda, Jag och Stephany!
 Mathilda och Jag.
 Jag. (Kvällens outfit på en oförberedd bild)
 Sjöbbe, Adam, RasMUS och Tobias.
 Stephany och Jag. Lite taggade till Brick and Lace - Love is wicked.
 Mathilda och Stephany, inte fullt lika taggade, men inte långt ifrån må jag säga.
 Adam, Louise och Sjöbbe.

Lite halv slitna dagen efter:

 Inte sugen alls på kina puffar!
 Inge sliten!




RSS 2.0