bl.a.

Ganska mycket som har hänt, midsommar helgen vill säga men den ska vi inte ens tala om, snarare så att jag inte kan tala om den för jag har inget minne, bara att Mischa skulle slänga i mig i vattnet i Öregrund. Jag trodde på allt att han skulle slänga i mig, men han var snäll och släppte ner mig på klipporna igen. :)
I Lördags åkte jag till sthlm för att hälsa på min älskling. Förmodligen hur soft/mysigt som helst. Vi var ute på Göta Källare, men guud, fråga mig inte varför vi gick dit, jag har tyvärr inget bra svar på det.
Det var det värsta stället jag har varit på i hela mitt liv, gäng medlem efter gäng medlem går och stryker sig emot en och tar en på röven och grejer, jag ville verkligen bara hem. Men vi stannade kvar ett tag för att kolla på människorna, dom var trots allt jävligt roliga. Haha dansade loss på högtalare och sådära. Snubben dansade skönt, ungefär som en kille jag och Louise såg dansa i en bur eller något när vi var i Turkiet. Inte like gay, jag lovar.
Men vi drack i allafall inte, det blev inte riktigt av, 2 öl tror jag att det blev, några killar insisterade så, yeahyeah!
Dom såg väl inte så värst bra ut, men dom var trevliga, snubben jag satt brevid var 27 år, jobbade med mode kläder och sådära. Sen till slut när det stängde gick vi hem iallafall, haha promenaden var fet och vi kände för att vara lite kriminella, så jag snodde en sverige flagga. Sprang runt med den, jagade fiskmåsar som inte höll käften och hejade för att Spanien skulle vinna på Söndagen. Alla tyckte förmodligen att jag var dum i huvudet men det känns som att jag inte brydde mig tillräckligt mycket för att sluta. (OBS! Jag var inte full, fullständigt nykter däremot) Sen var det ju bara polisen kvar, haha! Polisen svänger in på gatan och jag får fetaste paniken för att jag snott en flagga (WOW! Kriminella tjejen liksom) Så jag skulle kasta in flaggan i en buske, naturligtvis så var det ett järn staket framför busken och jag prickar det. Så det var ju den mest odiskreta manövern som någonsin har gjort i världens historia. Men tur som jag hade antar jag att dom hade lite viktigare saker för sig en lördags kväll i sthlm med tanke på att dom inte ens kollade åt vårat håll. :)
Söndagen chillade vi. Peppade lite inför matchen med att sova, haha! Träffade Emmas eh, kompis/kille/gangster/tysk. Vet inte riktigt vad jag ska kalla honom, men han var soft, riktigt trevlig faktiskt och hans polare svepte en öl på typ 2 sek. Duktig kille, just då var han min idol, men inte annars för han var typ ganska läskig.. :P
Som vanligt så ligger jag och Emsi bara och sover när vi är med varandra, men det är ganska bra att man inte måste göra någonting hela tiden för att ha kul. Kan vara jävligt skönt faktiskt.
Iallafall så ska jag äta middag med mina änglar på onsdag, kommer ta ett bra tag innan jag ser er igen. :/
Sabina, Louise, Stephany och Linnéa, nej jag lovar, det kommer inte bli mys. :O Sista måltiden ffs!
Sen på torsdag åker jag till sthlm till min bror och ska käka med honom och hans käraste Stina, sover över där, på fredag blir det Nyköping med mamma och perra eller bara mamma. Sen på lördag åker jag till London i 6 månader.
Ja, jag vet ni kommer sakna mig, men ta det lugnt, jag kommer sakna er också!
Nu ska jag kolla på 21. Pussssss! (k)



Jag var brun i Turkland, nu ser jag för fan finsk ut! Illa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0