shut the door.

Sitter hemma hos Evelina efter en händelserik helg! I Fredags åkte jag till Stockholm efter jobbet, i Uppsala hoppade Gustav, Malin, Mamma och Perra på. Malin har klippt sig, det var fint! I alla fall så åkte vi hem till Johan som nu bor i Gärdet. Där satt vi och chillade ett tag, eller dom, jag sprang mest runt och gjorde i ordning mig. Sen åkte vi ner på stan och käkade på en as ball resturang. Där vill jag äta igen. Eller ja, typ dricka, as soft häng.

I lördags så träffade jag min älskade tjockis Emma, det var så sjukt kul att träffa henne igen. Martin kom in till stan lite senare, han var det också sjukt länge sedan jag träffade. Två flugor i en smäll :) Vi pallrade oss till alvik för att gå på erotik mässan, men det känns lite som att jag hade för höga förväntningar, för det var inte så soft som jag hade trott att det skulle vara. Men ja, det var mysigt, jag drack öl! Plus att jag fick umgås med Emma och Martin.

Stripporna var i och för sig as softa. MEN (oho, but face) det var ju ganska tråkigt efter att man sett 5 st. Alla gjorde ju liksom samma sak. Killarna var mest bara EUI! Tessan tyckte att en utav dom var snygg! Vi skrattade mest bara åt henne när hon sade det och åt honom!


Jag har en hemlighet, som bara några vet ^^

puss i pannan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0